I området - Æblehaven

  • Feriehuse for 4-6 personer
  • Tæt på stranden
  • Tæt på den gamle bydel
  • Skønt beliggende i Allinge
  • Swimmingpool
  • Rabatmulighed for 2 personer
kort Allinge

Prøv den vilde svævebane ved Opalsøen

Oplev middelaldereventyr på borgen Hammershus

Badestranden Næs tæt på feriehusene i Æblehaven

Tag en tur langs kysten med de små hyggelige både

Du kan både fra såvel klipper som sandstrande i Allinge-Sandvig

Stranden i Sandvig

Prøv en ridetur langs kysten

Allinge-Sandvig på Nordbornholm

Æblehaven ligger i Allinge-Sandvig på Nordbornholm. Allinge-Sandvig var første rejsemål, da Bornholms turisme begyndte i starten af 1900-tallet. Den særprægede og flotte kombination af sandstrand og knejsende klipper var formentlig årsagen til, at såvel det danske som det tyske borgerskab strømmede til Allinge-Sandvig for hundrede år siden.

Nordeuropas største borgruin ligger i Allinge-Sandvig
Lige udenfor Allinge-Sandvig ligger Hammerknuden med Nordeuropas største borgruin; Hammershus. Besøg den spændende borg og hør de mange sjove og interessante historier. Vidste du eksempelvis, at der allerede i middelalderen var offentlig brugerbetaling? Man skulle selvfølgelig selv betale, hvis man skulle have hovedet kappet af hos bødlen...og der var altid forudbetaling!

Danmarks smukkeste vandretur
Hammershus ligger på klippeformationen Hammerknuden. Vandreturen rundt om Hammerknuden er kåret som Danmarks smukkeste vandretur.
Glæd dig mageløse panoramaudsigter i et smukt terræn. Eller hvad med at tage en tur med Danmarks længste svævebane ved Opalsøen? Med seletøjet sikkert og godt spændt fast, kaster du dig ud fra en klippeskrænt højt oppe, og så går det ellers med fuld fart nedad mod Opalsøen, hvor du til sidst bliver bremset og langsomt glider ned mod søbredden. En fantastisk oplevelse, som du vil huske i mange år.

Mange af øens seværdigheder ligger på Nordbornholm
Rundt om Allinge-Sandvig ligger mange af de seværdigheder og attraktioner, som er med til at gøre en ferie på Bornholm til noget helt specielt. Allinge og Nordbornholm er også hjem for Bornholms sagnfigur - den lille troldeunge "Krølle Bølle". Hvis du har børn med på ferien, vil de elske at få læst historier om Krølle Bølle og hans eventyrlige oplevelser.

Flyvende tallerkner eller Krølle Bølle?
Om det er Krølle Bølle, der er på spil eller ej, er ikke til at sige, men i bogen "Det mystiske Danmark" er der mange beretninger om mystiske lysende genstande, som med høj fart bevæger sig henover himlen på Nordbornholm. Eksempelvis har en tysk turist set et tallerkenformet fartøj flyve ud fra Hammerknuden gennem en stor åbning, der pludselig viste sig i klippevæggen. Kort tid efter berettede flere lystsejlere at have set et tilsvarende fartøj flyve op fra havet ved Hammerknuden og fortsætte lodret op i himlen, indtil de tabte det af syne. I 2017 så flere personer uafhængigt af hinanden et mystisk lyserødt luftfartøj flyve henover vandet ved Allinge. Læs mere om ufoerne ved Allinge her.

Se Hammershus fra søsiden
Du kan også komme ud at sejle fra Hammerhavnen lidt nord for Allinge, hvor små både tager dig på tur langs kysten. Set fra vandsiden bliver klippekysten endnu mere dramatisk. Når du passerer nedenfor den gamle borg Hammershus, vil du levende kunne forestille dig, at borgen var en uindtagelig fæstning i middelalderens urolige Danmark. Oplevelserne bliver krydret af fortællinger fra din bådfører - og det gør bestemt ikke oplevelserne mindre spændende.

Musikoplevelser på Gæstgivergården
I Allinge ligger spillestedet Gæstgivergården. Henover sommeren kan du opleve en lang række danske topnavne give små intime koncerter i Gæstgivergården.

Rid ved Hammershus
I det skønne naturområde ved Allinge og Hammershus har du i sommerperioden mulighed for at komme på guidede rideture. Der er ture for såvel begyndere som øvede - og det er en skøn oplevelse at se området fra hesteryg.

Bestilling
Bestil din ferie på Æblehaven ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.