I området - Æblehaven

  • Feriehuse for 4-6 personer
  • Tæt på stranden
  • Tæt på den gamle bydel
  • Skønt beliggende i Allinge
  • Swimmingpool
kort Allinge
Oplev middelaldereventyr på borgen Hammershus

Oplev middelaldereventyr på borgen Hammershus

Badestranden Næs tæt på feriehusene i Æblehaven

Badestranden Næs tæt på feriehusene i Æblehaven

Hammerknuden egner sig godt til løbe- som gåturen

Hammerknuden egner sig godt til løbe- som gåturen

Tag en tur langs kysten med de små hyggelige både

Tag en tur langs kysten med de små hyggelige både

Allinge-Sandvig på Nordbornholm

Æblehaven ligger i Allinge-Sandvig på Nordbornholm. Allinge-Sandvig var første rejsemål, da Bornholms turisme begyndte i starten af 1900-tallet. Den særprægede og flotte kombination af sandstrand og knejsende klipper var formentlig årsagen til, at såvel det danske som det tyske borgerskab strømmede til Allinge-Sandvig for hundrede år siden.

Nordeuropas største borgruin ligger i Allinge-Sandvig

Lige udenfor Allinge-Sandvig ligger Hammerknuden med Nordeuropas største borgruin; Hammershus. Besøg den spændende borg og hør de mange sjove og interessante historier. Vidste du eksempelvis, at der allerede i middelalderen var offentlig brugerbetaling? Man skulle selvfølgelig selv betale, hvis man skulle have hovedet kappet af hos bødlen...og der var altid forudbetaling!

Danmarks smukkeste vandretur

Hammershus ligger på klippeformationen Hammerknuden. Vandreturen rundt om Hammerknuden er kåret som Danmarks smukkeste vandretur.
Glæd dig mageløse panoramaudsigter i et smukt terræn. Eller hvad med at tage en tur med Danmarks længste svævebane ved Opalsøen? Med seletøjet sikkert og godt spændt fast, kaster du dig ud fra en klippeskrænt højt oppe, og så går det ellers med fuld fart nedad mod Opalsøen, hvor du til sidst bliver bremset og langsomt glider ned mod søbredden. En fantastisk oplevelse, som du vil huske i mange år.

Mange af øens seværdigheder ligger på Nordbornholm

Rundt om Allinge-Sandvig ligger mange af de seværdigheder og attraktioner, som er med til at gøre en ferie på Bornholm til noget helt specielt. Allinge og Nordbornholm er også hjem for Bornholms sagnfigur - den lille troldeunge "Krølle Bølle". Hvis du har børn med på ferien, vil de elske at få læst historier om Krølle Bølle og hans eventyrlige oplevelser.

Flyvende tallerkner eller Krølle Bølle?

Om det er Krølle Bølle, der er på spil eller ej, er ikke til at sige, men i bogen "Det mystiske Danmark" er der mange beretninger om mystiske lysende genstande, som med høj fart bevæger sig henover himlen på Nordbornholm. Eksempelvis har en tysk turist set et tallerkenformet fartøj flyve ud fra Hammerknuden gennem en stor åbning, der pludselig viste sig i klippevæggen. Kort tid efter berettede flere lystsejlere at have set et tilsvarende fartøj flyve op fra havet ved Hammerknuden og fortsætte lodret op i himlen, indtil de tabte det af syne. I 2017 så flere personer uafhængigt af hinanden et mystisk lyserødt luftfartøj flyve henover vandet ved Allinge. Læs mere om ufoerne ved Allinge her.

Se Hammershus fra søsiden

Du kan også komme ud at sejle fra Hammerhavnen lidt nord for Allinge, hvor små både tager dig på tur langs kysten. Set fra vandsiden bliver klippekysten endnu mere dramatisk. Når du passerer nedenfor den gamle borg Hammershus, vil du levende kunne forestille dig, at borgen var en uindtagelig fæstning i middelalderens urolige Danmark. Oplevelserne bliver krydret af fortællinger fra din bådfører - og det gør bestemt ikke oplevelserne mindre spændende.

Musikoplevelser på Gæstgivergården

I Allinge ligger spillestedet Gæstgivergården. Henover sommeren kan du opleve en lang række danske topnavne give små intime koncerter i Gæstgivergården. Fra Gæstgivergården kan du gå de cirka 150 meter til havnen i Allinge, der er kåret som Danmarks smukkeste havneområde.

Rid ved Hammershus

I det skønne naturområde ved Allinge og Hammershus har du i sommerperioden mulighed for at komme på guidede rideture. Der er ture for såvel begyndere som øvede - og det er en skøn oplevelse at se området fra hesteryg.

Bestilling

Bestil din ferie på Æblehaven ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Svævebanen ved Opalsøen er Danmarks længste

Svævebanen ved Opalsøen er Danmarks længste

Næs Strand er børnevenlig med lav vanddybde

Næs Strand er børnevenlig med lav vanddybde

Prøv at sidde i jagerflyet på Teknisk Samling

Prøv at sidde i jagerflyet på Teknisk Samling

Tag til koncert eller stand-up-shows på Gæstgiveren

Tag til koncert eller stand-up-shows på Gæstgiveren

Gå på opdagelse langs kysten

Gå på opdagelse langs kysten

Prøv en ridetur langs kysten

Prøv en ridetur langs kysten

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.