Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Historien - Østersøen Ferielejligheder

  • Havudsigt
  • Pool
  • Voksenferie
  • Gratis Wi-Fi
  • Fiskerlejestemning
  • Tæt på restauranter
  • Hunde velkommen
kort Svaneke

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Hotel Østersøen set fra Svaneke Havn

Fra købmandsgård til hotel

Svaneke var i 1700 og 1800-tallet hjemsted for velhavende skibsredere, som byggede prægtige købmandsgårde langs havnen. På stedet, hvor Østersøen Ferielejligheder ligger i dag, har der i århundreder været købmandsgård. De ældste dateringer går tilbage til 1758, hvor madame Else Chats arvede købmandsgården efter sin mand. I 1804 overtog Svanekes førstemand, købmand og vicekonsul Herman Jørgen Hansen, købmandsgården.

Svigersønnen overtager gæstgiveriet
Købmandsgården blev i familien Hansens ejerskab, og i 1870 overtog svigersønnen, landmåler Munch, Hotel Østersøen. Kort tid efter indrettede han "gæstgiveri" i en del af bygningerne. Gæstgiveriet blev i 1889 udvidet, således at landmåler Munck nu også kunne tilbyde det "ærede publikum logementer", som han annoncerede med i den lokale avis.

Fra hotel til ferielejligheder
I gennem 1900-tallet fik det daværende Hotel Østersøen status som et af Bornholms førende hoteller for såvel turister som bornholmere. I 1990 blev hotellet nænsomt ombygget til ferielejligheder, ligesom den gamle gårdsplads blev omdannet til blomsterhave med tilhørende swimmingpool. I 2008 (250-året for madame Chats overtagelse) blev alle lejligheder totalrenoveret, og efterfølgende er der foretaget løbende vedligeholdelse og modernisering, således at lejlighederne i dag er nogle af Bornholms mest eftertragtede ferieboliger.

Bestil din ferie
Bestil din ferie nu Østersøen Ferielejligheder nu - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.