I området - Østersøen Ferielejligheder

  • Flotte lejligheder
  • Havudsigt
  • Swimmingpool
  • Perfekt beliggenhed
  • Tæt på restauranter
  • Velfungerende WiFi
kort Svaneke
Stranden Hullehavn ved aftentid.

Stranden Hullehavn ved aftentid.

Flotte bindingsværkshuse i Svaneke

Flotte bindingsværkshuse i Svaneke

Den hyggelige havn i Svaneke tiltrækker mange lystsejlere

Den hyggelige havn i Svaneke tiltrækker mange lystsejlere

Svaneke Bryghus er næsten et must, når du er i Svaneke

Svaneke Bryghus er næsten et must, når du er i Svaneke

Svaneke er præmieret for fremragende bybevaring

Svaneke har som en af de meget få byer i Europa fået Europarådets guldmedalje for "Fremragende bybevaring". På en tur med den lokale heste-sporvogn kan du læne dig tilbage og nyde de smukke gamle bindingsværkshuse.

På havnen foran Østersøen Ferielejligheder mærker du hurtigt det skønne havnemiljø. Fra havnen går du op ad de små gader til Torvet, hvor der altid er en festlig stemning - særligt på torvedagene, hvor der er mulighed for at slå en god handel af med de lokale. Og vi vil også anbefale, at du besøger Svaneke Købmandshandel, som er en levende og hyggelig købmandsbutik, hvor tiden er sat i stå anno 1950erne.  

Flotte kyststier
Langs kysten ved Svaneke går nogle af de smukkeste kyststier på Bornholm. Mod nord kommer du til det lille fiskerleje Listed og mod syd går stien til Årsdale, som også byder dig velkommen med en skøn atmosfære. På vejen til Årsdale kan du tage en badetur på "Hullehavn", som er en skøn badebugt med en lille sandstrand.

Bornholms kreative centrum
Men Svaneke er ikke bare hygge. Svaneke er også Bornholms kreative centrum. Her er alt, hvad hjertet, øjnene og ganen kan ønske sig: Glaskunst. Malerier. Designertøj. Håndlavet lakrids, chokolade, is og bolcher. - Og så skal vi selvfølgelig ikke glemme det lokale røgeri med de lækre fiskedelikatesser og Svaneke Bryghus med sine vidtpræmierede øl. Du skal selvfølgelig også deltage i den lokale udgave af lotto: "Hønseskidning". Spillet går i al sin enkelthed ud på, at man slipper 3 høns løs på et stort bingofelt. Så gælder det om at spille på, hvor hønsene først lægger en "klat", alt i mens det hele bliver kommenteret af sjove speakere. Det skal opleves!

Har du børn med? Så vil de elske Brændesgårdshaven
Lige udenfor Svaneke går en sti op gennem markerne. Stien har været her i årtusinder og fører op til Sorte Muld, som er en af Skandinaviens største bopladser fra Jernalderen. Dengang boede kongen af Bornholm her, og der er fundet tusindvis af såkaldte guldgubber - små figurer i guld - som vidner om, at det har været et meget rigt samfund. Udgravningerne fortsætter hver sommer, og du er velkommen til at kigge forbi. Måske er det i dag, at den store guldskat bliver fundet? Hvis du fortsætter forbi Sorte Muld, kommer du til Bornholms store forlystelsesland "Brændesgårdshaven", som byder på et væld af sjove aktiviteter for børnene, mini-zoo, robåde og meget-meget mere. Når entreen er betalt, er alle forlystelser gratis. Brændesgårdshaven er et "must" at besøge, når du har børn med til Bornholm.

Advarsel - Svaneke er stærkt vanedannende
Det er ikke blot turisterne, som elsker Svaneke. Svaneke er også byen med nogle af de højeste huspriser på Bornholm. Og det er ikke bare bornholmere, som flytter til byen. Der er mange turister, som har glemt alt om returbilletten til "Danmark" efter deres møde med Svaneke. Vi skal derfor advare om, at et besøg i Svaneke kan blive stærkt vanedannende... eksempelvis er Østersøen Ferielejligheder formentlig det feristed på Bornholm med det største antal stamgæster.

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, elforbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter - og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.