Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Lejlighedsbeskrivelse - Østersøen Ferielejligheder

  • Havudsigt
  • Pool
  • Gratis Wi-Fi
  • Fiskerlejestemning
  • Tæt på restauranter
  • Hunde velkommen
kort Svaneke

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Østersøen Ferielejligheder - lækker pool

Østersøen Ferielejligheder - Morgenkaffe

Østersøen Ferielejligheder - Palmehave

Bo i en købmandsgård fra 1700-tallet
Direkte på Bornholms bedste beliggenhed, Svaneke Havn, ligger Østersøen Ferielejligheder. Den gamle købmandsgård fra 1700-tallet er ombygget til 21 lækre ferielejligheder. Gårdspladsen i midten af den gamle købmandsgård er omdannet til gårdhave med figentræer, palmer og swimmingpool (opvarmet 15. maj til 15. september).

Glæd dig til flotte lejligheder
Lejlighederne er indrettet for 2-10 personer og har enten en hyggelig solterrasse eller en fantastisk udsigt over Svaneke Havn og Østersøen. Glæd dig til flotte lejligheder, som alle er røgfrie. Læs mere om lejlighedernes indretning længere nede på denne side. Alle lejligheder har et meget velfungerende og hurtigt fiber-internet.

Vågn op til Danmarks første solstråler
Svaneke og Østersøen Ferielejligheder er stedet for jer, som vil have kvalitet og atmosfære på et højt niveau. Glæd jer til at vågne op til Danmarks første solstråler. Østersøen Ferielejligheder ligger nemlig på et af Danmarks østligste punkter.

Lejligheder

Østersøen Ferielejligheder - Stue

Østersøen Ferielejligheder - Stue

Østersøen Ferielejligheder - Soveværelse

Østersøen Ferielejligheder - Soveværelse

Østersøen Ferielejligheder - Spiseplads

Østersøen Ferielejligheder - Køkken

Østersøen Ferielejligheder - Stue

Østersøen Ferielejligheder - Pool

Østersøen Ferielejligheder - Køkken

Østersøen Ferielejligheder - Havudsigt

Østersøen Ferielejligheder - Sofahjørne

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?
Lejlighed for 2-3 personer
Lejlighederne for 2-3 personer er indrettet således: Entré, soveværelse/sovealkove, kombineret sove- og opholdsstue, køkken og badeværelse. I nogle af lejlighederne kan der være skråvægge. Ingen af lejlighederne for 2-3 personer har havudsigt. Hvis du ønsker havudsigt, skal du derfor vælge en 2-4 personers eller 4-6 personers lejlighed. 

Lejlighed for 2-4 personer
Lejlighederne for 2-4 personer er indrettet således: Entré, soveværelse med to sovepladser, kombineret sove- og opholdsstue med sovesofa, køkken og badeværelse. Der er to sovepladser på en god sovesofa. Vi anbefaler dog primært sovesofaen til én voksen eller to børn. For en lille merpris kan du bestille en lejlighed med havudsigt.

Lejlighed for 4-6 personer
Lejlighederne for 4-6 personer er indrettet således: Entré, to soveværelser med hver to sovepladser, kombineret sove- og opholdsstue, køkken og badeværelse. Der er opvaskemaskine i alle lejligheder for 4-6 personer. Der er to sovepladser på en god sovesofa. Vi anbefaler dog primært sovesofaen til én voksen eller to børn. For en lille merpris kan du bestille en lejlighed med havudsigt.

Feriehus

Feriehus for 8-10 personer
* I stueetage: Entré, badeværelse, køkken med opvaskemaskine, spisestue med opredning til 3-4 personer, stor stue med brændeovn og udgang til terrasse.
* På 1. etage: Badeværelse og tre soveværelser med i alt 7 senge.
* Det er desværre ikke muligt at medtage husdyr i feriehuset
* Samlet areal er 149m2
* Huset er den tidligere bestyrerbolig for Østersøen Ferielejligheder. Feriehuset hedder i daglig tale "Postgadehuset", fordi det ligger på Postgade 2 i Svaneke

Postgadehuset

Postgadehuset - Stue

Postgadehuset - Spisebord

Postgadehuset - Sofahjørne

Postgadehuset - Køkken

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vi håber, at du fandt hvad du søgte. Se alle ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.