Praktisk info - Østersøen Ferielejligheder

  • Flotte lejligheder
  • Havudsigt
  • Swimmingpool
  • Perfekt beliggenhed
  • Tæt på restauranter
  • Velfungerende WiFi
kort Svaneke

Praktiske informationer om Østersøen Ferielejligheder

Adresse
Østersøen Ferielejligheder
Havnebryggen 5
3740 Svaneke

Telefon: 56 95 85 66
Mail: info@teambornholm.dk

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du ferielejligheden til din rådighed fra klokken 16:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis du ankommer sent om aftenen.

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade ferielejligheden senest klokken 10:00.

Ankomstdage
I perioden 23. juni - 4. august er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder kan du som udgangspunkt frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Østersøen dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Allergivenlige ferielejligheder
Din ferielejlighed er røgfri. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du vælge en ferielejlighed, som er husdyrfri. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere en allergivenlig ferielejlighed til dig. Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Bestille flere lejligheder på én gang
Ønsker du at bestille flere lejligheder på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af én lejlighed via internettet - og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange lejligheder som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere lejlighederne så tæt på hinanden som muligt.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus til Østersøen Ferielejligheder
Busstoppestedet ligger cirka 100 meter fra Østersøens Ferielejligheder. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk

Cykler
Du kan leje cykler i receptionen hos Svaneke Vandrehjem.
* Adresse: Reberbanevej 9, 3740 Svaneke
* Telefon: 56 49 62 42
* Mail: mail@svanekevandrerhjem.dk

Dyner og hovedpuder
Der er dyner og hovedpuder i lejligheden. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som du selv skal medbringe. Alternativt kan du leje en linnedpakke, bestående af lagen, hovedpude- og dynebetræk samt et stort og et lille håndklæde, til DKK 160,- per person. Husk gerne at forudbestille, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

Frysemuligheder
Alle lejligheder har køleskab med lille frostbox.

Grill
I gårdhaven er der gasgrills, som du kan låne gratis – husk blot at rengøre grillen efter brug. Vær varsom, vis hensyn og del gerne grillpladsen med din nabo. På grund af brandfare må du ikke anvende andre former for grill end gasgrill på Østersøen Ferielejligheder.

Handicapforhold
Østersøen Ferielejligheder har desværre ikke specialindrettede lejligheder, som er handicapvenlige. Enkelte af lejlighederne er det dog muligt at anvende for kørestolsbrugere. Kontakt os venligst på telefon 56 95 85 66 for råd og vejledning, såfremt du har brug for at medbringe kørestol. Ligeledes beder vi dig orientere os, hvis du er gangbesværet og foretrækker en lejlighed i stueplan fremfor på 1. sal. Hvis du er gangbesværet eller bruger kørestol, kan vi reservere en p-plads tæt på indgangen til Østersøen Ferielejligheder for dig. Husk blot at orientere os i forbindelse med din bestilling.

Hunde
I nogle af lejlighederne på Østersøen Ferielejligheder er det tilladt at medbringe hunde. Hvis du medbringer din 4-benede ven, beder vi dig venligst orientere os om dette i forbindelse med din bestilling af ferielejligheden. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det 350 DKK at tage din hund med. Hvis du medbringer 3 eller flere hunde, er prisen 700 DKK. Prisen gælder for hele opholdet. Det er nemt at tage sin hund med til Bornholm - også hvis du rejser via Sverige. Du skal blot huske at opfylde de svenske toldmyndigheders krav. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm

Internet
Der er trådløs internetadgang i alle ferielejligheder på Østersøen Ferielejligheder. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd.

Køkkenudstyr
Ferielejlighederne på Østersøen Ferielejligheder har et veludstyret køkken - herunder køkkenservice. Du behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende. Mikroovn indgår ikke som standardudstyr i lejlighederne, men du har mulighed for at låne en mikroovn i reception, hvis du har behov herfor.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen på Østersøen Ferielejligheder - og det er ikke noget problem, hvis du ankommer sent på aftenen.

Parkeringsplads
Som gæst på Østersøen Ferielejligheder, kan du gratis parkere på feriestedets egen parkeringsplads. Bemærk, at der er et begrænset antal parkeringspladser. Hvis du medbringer to biler, er det derfor kun muligt at have den ene bil holdende på parkeringspladsen. Men der er mange andre gratis parkeringsplader 0-150 meter fra Østersøen Ferielejligheder. Parkeringspladsen til Østersøen Ferielejligheder har indkørsel fra Postgade 2. Du kan se et kort ved at trykke på dette link: Vejbeskrivelse til Østersøen Ferielejligheder. Hvis du er gangbesværet eller bruger kørestol, kan vi reservere en p-plads til dig. Husk blot at orientere os i forbindelse med din bestilling af din feriebolig.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre din lejlighed/sommerhus/værelse ved ankomst og afrejse - så er du altid sikker på, at ferieboligen er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i lejeprisen. Du skal således ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at inventaret er på sin plads, køkkenservicet er vasket op, samt eventuelt affald er afleveret i områdets miljøstation. Rengøringen på Østersøen Ferielejligheder foretages med svanemærkede/miljøvenlige rengøringsmidler.

Rygning
Rygning er ikke tilladt på Østersøen Ferielejligheder - og rygeforbuddet gælder såvel indendørs som udendørs. Der er markeret et særligt område udenfor feriestedet, hvor rygning er tilladt. 

Strygejern
Du kan låne strygejern og strygebræt - og det er selvfølgelig gratis for dig.

Swimmingpool
Som gæst på Østersøen Ferielejligheder kan du gratis bruge den flotte swimmingpool. Klorindholdet og filtrene i swimmingpoolen søger for, at eventuelle bakterier og vira bliver fjernet, så du og din familie trygt kan bade i poolen under jeres ophold. Vi forventer, at poolen er åben i hele sommersæsonen, men da vi følger lovgivningen og myndighedernes anbefalinger, kan der forekomme ændringer. Vi håber på din forståelse.

Vaskemaskine
Hvis du får behov for at vaske under dit ferieophold, har du mulighed for gratis at låne vaskemaskine samt tørretumbler på Østersøen Ferielejligheder. I perioden 1. december - 1. april er vaskemaskinen og tørretumbleren ikke tilgængelig. 

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir i dit feriehus. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os:

Mandag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lørdag - Søndag: Adgang til vagttelefon
Vi besvarer telefonen i åbningstiden, men har du akut brug for hjælp, kan du altid komme videre til vores vagttelefon.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg.

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.