Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Praktisk info - Østersøen Ferielejligheder

  • Havudsigt
  • Pool
  • Gratis Wi-Fi
  • Fiskerlejestemning
  • Tæt på restauranter
  • Hunde velkommen
kort Svaneke

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Østersøen Ferielejligheder

Adresse
Østersøen Ferielejligheder
Havnebryggen 5
3740 Svaneke

Telefon: 56 95 85 66
Telefax: 56 95 34 66
Mail: info@teambornholm.dk

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade ferielejligheden kl. 10:00.

Allergivenlige ferielejligheder
Din ferielejlighed er røgfri. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du vælge en ferielejlighed, som er husdyrfri. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere en allergivenlig ferielejlighed til dig.

Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Ankomstdage
I perioden 3. juli - 14. august er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder er der fri ankomst- og afrejsedag. Før 3. juli og efter 14. august kan du således også bestille mini-ferier på ex. 3-4-5 nætter.

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har I ferielejligheden til jeres rådighed fra kl. 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis I ankommer sent om aftenen.

Aviser og post
Hvis du ønsker at få din avis og/eller post videresendt, skal du oplyse følgende adresse til Postvæsnet/Avisen:

Østersøen Ferielejligheder
Havnebryggen 5
3740 Svaneke

Bemærk venligst, at aviser oftest bliver leveret med posten, hvilket betyder, at de først er på Bornholm dagen efter udgivelsesdagen. Hvis du ønsker "en frisk" avis, anbefaler vi derfor, at du i stedet for videresendelse, vælger at købe din avis i den nærliggende aviskiosk på havnen i Svaneke.

Babypakke
I kan gratis låne en babypakke bestående af: Høj stol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn m/kaleche hvor ryglænet kan ligges helt ned), puslepude og badekar. Udstyret henter I i receptionen på feriestedet. Vi beder jer venligst reservere babypakken i forbindelse med jeres booking.

Bestille flere lejligheder på én gang
Ønsker du at bestille flere lejligheder på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af én lejlighed via internettet- og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange lejligheder som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere lejlighederne så tæt på hinanden som muligt.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25% af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus
Hvis I ønsker at køre med bus til Østersøen Ferielejligheder fra Rønne, skal I anvende busrute 3. Bussen starter umiddelbart ved færgen i Rønne og har stoppested på Torvet i Svaneke (300 meter fra Østersøen Ferielejligheder). Når I skal retur til Rønne, skal I anvende busrute 5.

Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder I her: www.bat.dk.

Cykler
I kan leje cykler i receptionen hos Svaneke Vandrehjem, Reberbanevej 9, Svaneke. Tlf. 56 49 62 42

Dyner og hovedpuder
Der er dyner og hovedpuder i ferieboligen. Sengelinned og håndklæder beder vi jer venligst om at medbringe. Alternativt kan I leje det i receptionen for 90 DKK for sengetøj og 30 DKK for håndklæder. Husk gerne at forudbestille, hvis I ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

Frysemuligheder
Alle lejligheder har køleskab med lille frostbox.

Handicapforhold
Østersøen Ferielejligheder har desværre ikke specialindrettede lejligheder, som er handicapvenlige. Enkelte af lejlighederne er det dog muligt at anvende for kørestolsbrugere. Kontakt os venligst på telefon 56 95 85 66 for råd og vejledning, såfremt du har brug for at medbringe kørestol. Ligeledes beder vi dig orientere os, hvis du er gangbesværet og foretrækker en lejlighed i stueplan fremfor på 1. sal.

Hvis du er gangbesværet eller bruger kørestol, kan vi reservere en p-plads tæt på indgangen til Østersøen Ferielejligheder for dig. Husk blot at orientere os i forbindelse med din bestilling.

Hunde
I nogle af lejlighederne på Østersøen Ferielejligheder er det tilladt at medbringe hunde. Vi beder jer ved jeres booking at oplyse os om i medbringer jeres 4-benede venner. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det jer 250 DKK at tage jeres hund med. Hvis I medbringer 3 eller flere hunde er prisen 500 DKK. Prisen gælder for hele opholdet.

Det er nemt at tage sin hund med til Bornholm - også hvis I rejser via Sverige. I skal blot huske at opfylde de svenske toldmyndigheders krav. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Dog er reglerne meget lempelige, når I "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm

Internet
Der er trådløs internetadgang i alle lejligheder på Østersøen Ferielejligheder. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd.

Køkkenudstyr
Ferielejlighederne på Østersøen Ferielejligheder har et veludstyret køkken - herunder køkkenservice. I behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende. Micro-ovn indgår ikke som standardudstyr i lejlighederne, men I har mulighed for at låne en micro-ovn i reception, hvis I har behov herfor.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen på Østersøen Ferielejligheder.

Parkeringsplads
Der er gratis parkering på Østersøen Ferielejligheder.

Parkeringspladsen til Østersøen Ferielejligheder har indkørsel fra Postgade 2. Du kan se et kort ved at trykke på dette link: Vejbeskrivelse

Hvis du er gangbesværet eller bruger kørestol, kan vi reservere en p-plads til dig. Husk blot at orientere os i forbindelse med din bestilling.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre jeres lejlighed ved ankomst/afrejse - så er I altid sikre på, at lejligheden er ordentligt rengjort ved jeres ankomst, og I er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden jeres afrejse. Når I bestiller via os, er rengøring altid inkluderet i jeres lejepris. I skal derfor ikke betale ekstra for rengøringen.

Ved jeres afrejse beder vi jer således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort.

Rengøringen på Østersøen Ferielejligheder foretages med Svanemærkede/miljøvenlige rengøringsmidler.

Betalingen for rengøringen er inkluderet i den lejepris, som I finder i vores prislister.

Strygejern
I kan låne strygejern og strygebræt i receptionen - og det er selvfølgelig gratis for jer.

Vaskemaskine
Hvis I får behov for at vaske under jeres ferieophold, har I mulighed for gratis at låne vaskemaskine samt tørretumbler på Østersøen Ferielejligheder.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir og køkkenrulle i din feriebolig. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.