Sommerhus for 8-10 personer - Østersøen Ferielejligheder

  • Flotte lejligheder
  • Havudsigt
  • Swimmingpool
  • Perfekt beliggenhed
  • Tæt på restauranter
  • Velfungerende WiFi
kort Svaneke

Sommerhus for 8-10 personer

Postgadehuset er den tidligere direktørbolig til Hotel Østersøen Ferielejligheder. I dag er direktørboligen omdannet til et hyggelig og rummeligt sommerhus for 8-10 personer, men du har fortsat adgang til Hotel Østersøens hyggelige gårdhave med palmer, figentræer, rosenbuske - og ikke mindst den skønne swimmingpool.

Postgadehuset i Svaneke

Postgadehuset i Svaneke

Postgadehuset - Stue

Postgadehuset - Stue

Postgadehuset - Spisestue

Postgadehuset - Spisestue

Når du bor i Postgadehuset, har du adgang til poolen

Når du bor i Postgadehuset, har du adgang til poolen

Postgadehuset - Køkken

Postgadehuset - Køkken

Postgadehuset - Sofahjørne

Postgadehuset - Sofahjørne

Sommerhusets indretning 

Med sine 149 m2 fordelt på to etager, tilbyder dette sommerhus en ideel ramme for en behagelig og mindeværdig ferie i Svaneke. I stueetagen bydes du velkommen i en indbydende entré, der leder dig ind i husets hjerte. Her finder du et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, perfekt til at tilberede lækre måltider. Spisestuen er hyggeligt indrettet og er ideel til intime middage eller hyggelige morgenstunder. Den store stue er udstyret med en brændeovn, der tilføjer en ekstra hyggelig atmosfære på kølige aftener. I stuen står 2 sovesofaer, der kan rumme 3-4 personer. Fra stuen er der direkte udgang til en solrig terrasse, et perfekt sted til at nyde morgenkaffen eller et glas vin i aftensolen. Fra entreen er der endvidere adgang til et badeværelse med toilet og bruseniché. På første etage finder du yderligere et badeværelse med badekar og tre soveværelser. Disse værelser indeholder i alt 7 senge, hvilket gør huset ideelt for større familier eller en gruppe venner. 

Oplysninger om sommerhuset

* Antal kvadratmeter og plan: 149 m2 i to plan (stueplan + 1. sal).
* Antal soveværelser: Tre soveværelser på 1. sal, heraf to værelser med to enkeltsenge, og et værelse med en dobbeltseng og en enkeltseng. Derudover er der to sovesofaer i stuen med plads til 3-4 personer.  
* Antal badeværelser: To, heraf et i stueplan med bruseniche og toilet, og et på 1. sal med badekar og toilet. 
* Hårde hvidevarer: Komfur, køleskab med fryser og opvaskemaskine.
* Internet: Ja, der er trådløst internet i sommerhuset.
* Køkkenudstyr: Køkkenet er veludstyret med blandt andet køkkenservice, elkedel og kaffemaskine. 
* TV: Der er TV i stuen.
* Fællesarealer: Du har adgang til Østersøen Ferielejligheders fællesareal, som indebærer en swimmingpool og et solrig gårdhavemiljø.
* Husdyr: Husdyr er ikke tilladt i dette sommerhus.
* Babypakke: Du kan gratis låne en babypakke bestående af: Høj stol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar.
* Afstand til havet: 60 meter i fugleflugtslinje.
* Afstand til strand: 900 meter.
* Afstand til indkøb: 250 meter (Dagli'Brugsen i Svaneke).
* Ankomstdag: I perioden 23. juni - 4. august er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder kan du som udgangspunkt frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Østersøens Ferielejligheder dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.
* Rengøring samt vand- og elforbrug: Såvel rengøring ved ankomst og afrejse som vand- og elforbrug er inkluderet i din lejepris.
* Rygning: Rygning er ikke tilladt såvel inden- som udendørs.

Fortrydelsesret

Vi kan alle komme til at fortryde. På Østersøen Ferielejligheder kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Fortrydelsesretten her.

Rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter

Du får rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter. Indtast din ønskede periode i bestillingsboksen og se din rabat. Jo flere nætter, at du vælger, jo mere rabat får du.

Bestil din ferie nu

Du kan se priser ved at trykke på prislisten. Du kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. Vælg "Sommerhus for 8-10 personer" på listen og indtast din ønskede ankomst- og afrejsedag. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566 - så kan du få gode tips til en skøn ferie. 

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.