Feriehuse i Gudhjem

Fandt du ikke hvad du søgte?
Se feriehuse i: Allinge - Balka - BoderneDueodde - Hasle - NexøRønneSandkås - Sandvig - Svaneke - Årsdale

Find dit feriehus i Gudhjem

Er du på jagt efter et feriehus i Gudhjem? Team Bornholm har et udvalg af feriehuse i Gudhjem, som er veloplagte til ferien med børn eller ferien med din partner. Du kan bestille dit feriehus i Gudhjem som en pakkerejse inklusive færgeoverfart eller fly, eller du kan nøjes med blot at bestille feriehuset. Feriehusene i Gudhjem er alle centralt beliggende tæt på bylivet ved havnen, supermarkeder, sandstrand og klipper. Når du bestiller dit feriehus i Gudhjem gennem Team Bornholm er gratis sygdomsafbestillingsforsikring, rengøring, strøm-, vand- og varmeforbrug altid inkluderet i din lejepris. Derudover får du også prisgaranti. Det betyder at du bestiller direkte på feriestedet helt uden fordyrende mellemled. På den måde, kan du være helt sikker på, at du ikke finder feriehuset billigere andre steder.

Havudsigt og pool i Gudhjem

I Gudhjem kan du vælge et feriehus med havudsigt, så du kan betragte den smukke Østersø, når du sidder på din terrasse eller i din stue. Det er også muligt at vælge et feriehus i Gudhjem, hvor du har adgang til en stor og dejlig swimmingpool. Udover swimmingpool har du også adgang til en skøn legeplads og hoppepude. 

Læs hvad Gudhjem har at byde på og se andre feriesteder i Gudhjem her >>>

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.