Sommer på Strandvejen

  • Flot hotel
  • Økologisk fokus
  • Grønt og bæredygtigt
  • Skov og strand
  • Tæt på bylivet
  • Gratis cykelleje
kort Rønne

Vil du bo tæt på stranden, havet og byen?
Green Solution House - i daglig tale kaldet Hotel GSH - er et flot 4-stjernet hotel beliggende på Strandvejen i Rønne. Hotellet er et af Europas førende hoteller indenfor grøn og miljømæssig bæredygtighed. Selv om at du ikke er teknisk interesseret, vil du alligevel blive imponeret over de smarte løsninger. Planter, tæpper og gardiner renser luften, således at du sover bedre. Mere dagslys gør mennesker mere glade. Derfor har Hotel GSH særlige vinduer, som maksimerer lysindtaget. Alger renser spildevandet. Køkkenaffald bliver omdannet til muld, som bruges i hotellets køkkenhave. I den parklignende have kommer rådyr, harer og kaniner. Havens blomster og planter er nøje afstemt for at skabe optimal biodiversitet. Den larmende og benzinslugende græsslåmaskine er erstattet af får. Bier sørger for bestøvning - og honning til dit morgenbord. Det meste af den lækre morgenmad er selvfølgelig økologisk.

Skøn beliggenhed
Hotel GSH ligger skønt placeret mellem skov, strand og by i Bornholms hovedstad Rønne. Gå ad de små skovstier foran hotellet, og snart vil du komme til en skøn sandstrand, som næsten kun bruges af de lokale bornholmere. Stik tæerne i det varme sand og nyd følelsen af ferie. Fortsæt ad de små skovstier ind mod centrum i Rønne. Hotel GSH ligger perfekt, hvis du vil kombinere både strand, skov og byliv - læs mere om Rønne her.

 

 

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 06-04-2021 til 31-12-2021

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 06-04-2021 til 31-12-2021

Hotel GSH set fra Strandvejen i Rønne

Hotel GSH set fra Strandvejen i Rønne

Indgangspartiet på Hotel GSH

Indgangspartiet på Hotel GSH

Plantevægge renser luften på Hotel GSH

Plantevægge renser luften på Hotel GSH

Græsslåmaskinerne på Hotel GSH

Græsslåmaskinerne på Hotel GSH

Alt dette er inkluderet i tilbuddet:
* Færge med bil tur/retur (valgfrit rejsetidspunkt)
* 4 eller 7 nætter i flot dobbeltværelse på Hotel Green Solution House
* Morgenmadsbuffet med primært økologiske produkter hver morgen
* Gratis adgang til minigolfbane
* Gratis cykelleje
* Gratis afbestillingsforsikring

* Totalpris for 2 personer
   * 4 nætter for 4.495,-
   * 7 nætter for 7.195,-

* Tilbudsprisen gælder med ankomst i perioden 6. april - 25. april og 4. september - 31. december. 
Hvis du vil ankomme på andre tidspunkter, er prisen: 

Ankomst i perioden 4 nætter 7 nætter
6. april - 25. april 4.495,- 7.195,-
26. april - 15. juni 4.995,- 7.695,-
16. juni - 17. juni  5.795,- 8.995,-
18. juni - 23. juni 5.495,- 7.695,-
24. juni - 15. august 5.495,- 8.995,-
16. august - 3. september 5.495,- 7.695,-
4. september - 31. december 4.495,- 7.195,-

 

Ankomstdag - Hvilken ugedag kan du ankomme?

Hvis du vælger 4 nætter:
* Du kan frit vælge ankomstdag

Hvis du vælger 7 nætter:
* Tilbudsprisen gælder ved ankomst på en mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en fredag eller søndag, er der et tillæg: 300,- (I perioden 20/06 - 14/08 er tillægget på 700,-)
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en lørdag, er der et tillæg: 600,- (I perioden 20/06 - 14/08 er tillægget på 1.600,-)

Vil du blive en dag mere?
Hvis du ønsker at forlænge dit ophold med 1 dag eller mere, koster det 1.200,- pr. ekstra nat (i perioden 16/6 - 3/9 er tillægget dog 1.300,- pr. ekstra nat).

Sådan er dobbeltværelset indrettet
Entré med indgang til lyst og flot badeværelse. Soveværelse med dobbeltseng, to lænestole, skrivebord samt udgang til dejlig altan. Der er køleskab, radio, føntørrer og gratis wifi i alle lejligheder. Morgenmad, sengelinned og håndklæder for 2 personer er inkluderet i prisen.

Rønne
Hotel GSH ligger i Bornholms hovedstad Rønne. Når du vælger Hotel GSH, kommer du derfor til at bo tæt på skov, strand og det skønne byliv i øens hovedstad. Læs mere om Rønne her.

El-biler
Hotel GSH har selvfølgelig ladestandere til el-biler. Som gæst er de gratis at benytte. 

Husdyr
Det er desværre ikke muligt at medbringe husdyr på Hotel GSH.

Cykler
Som gæst på Hotel GSH kan du gratis låne en cykel. Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter blot 50 meter fra hotellet.

Minigolf
Hotel GSH har sin egen minigolfbane, som du gratis må spille på, så meget som du ønsker.

Parkering

Som gæst på Hotel GSH kan du parkere gratis på hotellets parkeringsplads.

Corona-Garanti
Bestil dit ophold med Corona-Garanti, som sikrer, at du kan afbestille dit ophold helt frem til din ankomstdag og få din fulde indbetaling refunderet, hvis en af - eller begge disse - hændelser skulle indtræffe:
* Det er ikke længere muligt at rejse via Sverige til/fra Bornholm.
* Der er forbud mod, at restauranter holder åbent på Bornholm
Prisen er 195,- pr. feriehus, hvis du bestiller Corona-Garantien samtidig med din bestilling. Ved efterfølgende bestilling er prisen 295,-

Bestil din ferie nu
Du bestiller tilbuddet ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen på denne side. Du er også altid velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66.

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 06-04-2021 til 31-12-2021

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 06-04-2021 til 31-12-2021

Familieværelse 4 personer

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 06-04-2021 til 31-12-2021

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 06-04-2021 til 31-12-2021

Rummelige familieværelser
Alle hotellets familieværelser blev renoveret i 2014-15. Værelserne er rummelige og egner sig godt til familier og vennepar på tur. Værelserne indeholder nye og gamle møbler, da det er mere bæredygtigt at genbruge/ombetrække funktionelle designmøbler end at købe nye. Værelserne er indrettet med et entreafsnit, som indeholder lille praktisk te-køkken og indgang til stort flot badeværelse med dusch. Fra tekøkkenet kommer I ind i den rummelige stue, der har et hyggeligt sofaarrangement og spisebord samt udgang til et solrig terrasse. Fra stuen er der desuden adgang til to soveværelser, hvor det ene soveværelse har en dobbeltseng og det andet har to enkeltsenge, som kan skubbes sammen efter behov.

Familieværelse 4 personer - terrasse

Familieværelse 4 personer - terrasse

Familieværelse 4 personer - stue

Familieværelse 4 personer - stue

Familieværelse 4 personer - soveværelse

Familieværelse 4 personer - soveværelse

Familieværelse 4 personer - soveværelse

Familieværelse 4 personer - soveværelse

Familieværelse 4 personer - badeværelse

Familieværelse 4 personer - badeværelse

Indgangen til Green Solution House

Indgangen til Green Solution House

Grønt og Godt 
Du vil opleve en verden af nye grønne og bæredygtige løsninger, når du holder ferie på det 4-stjernede hotel Green Solution House i Rønne. Efter en omfattende ombygning indviede HKH Kronprins Frederik det "nye" grønne og bæredygtige hotel i april 2015 - og siden da er hotellet blevet populært blandt såvel ferie- som forretningsrejsende.

Årets byggeri i Danmark
I 2015 blev Green Solution House kåret til årets byggeri i Danmark. Og i 2016 var hotellet nomineret af Den Danske Spiseguide som "Årets bo- og spisested", ligesom hotellet i 2016 vandt EU's miljøpris.

Gourmetmad
Bornholm er kendt for sin gourmetmad, og Green Solution Houses kokketeam er blandt stjernerne på solskinsøens gourmetstjerne-himmel. Madmagasinet Gastro skrev i marts 2016: "Det æstetiske og det smagsmæssige kæmper om toppointene. Green Solution House er for alvor indtrådt i Bornholms Hall of Fame af fantastiske spisesteder". Glæd dig til lækker mad baseret på gode bornholmske råvarer, som i videst muligt omfang er økologiske. Derfor er Green Solution House naturligvis også økologisk certificeret.

Hånd-i-Hånd
Efter en lækker middag skal du tage din eneste-ene i hånden. En tur gennem den parklignende have er romantisk, men prøv også at gå de 300 meter gennem den lille skov til stranden foran Green Solution House. Stik tæerne i det varme sand. Nyd hinanden, mens solen langsomt går ned i havet foran jer - og så vil I hurtigt mærke, at Bornholm er skabt til kærlighed. 

Ladestandere til el-biler
Green Solution House har selvfølgelig ladestandere til el-biler.

Rønne
Green Solution House ligger i Bornholms hovedstad Rønne. Når du vælger Green Solution House, kommer du derfor til at bo tæt på skov, strand og det skønne byliv i øens hovedstad. Læs mere om Rønne her.

Ferie som hjælper miljøet
De nye dele af Green Solution House er blandet andet bygget efter princippet vugge-til-vugge. Det indebærer, at alle bygningsmaterialer nemt skal kunne skilles ad og bruges i fremtidige byggerier. På den måde bliver der sparet på verdens råstoffer. De dele af de gamle bygninger, som man var nødt til at rive ned i forbindelse med hotellets ombygning, er blevet genbrugt i det nye byggeri - og de gamle termoruder er smeltet om og brugt til isoleringsmateriale i andre byggerier. Hotellets affald bliver via et specielt forbrændingsanlæg omdannet til nærende gødning, som kommer hotellets køkkenhave til gode. Der er solceller i terrasseglasset på dit værelse - dermed danner bygningen sin egen strøm. Oplev selv endnu flere sjove detaljer, når du besøger Green Solution House.

Stranden foran Hotel GSH

Stranden foran Hotel GSH

Skovstien fra Hotel GSH til stranden

Skovstien fra Hotel GSH til stranden

Rønnes gamle bydel med fyrtårnet i baggrunden

Rønnes gamle bydel med fyrtårnet i baggrunden

Hotel GSH i Rønne

Lige foran Hotel GSH ligger skoven. Gå ned ad skovstierne til den skønne sandstrand - stranden er en af Bornholms "hemmelige steder", da den næsten kun kendes af hotellets gæster og de lokale bornholmere. Her er skønt og roligt. Fortsæt videre ad skovstierne ind mod centrum i Rønne. Når skovstien stopper, bliver du mødt af Kastellet, som i 1600-tallet var en del af forsvaret af Rønne. Ved Kastellet ligger også det spændende forsvarsmuseum, hvor du blandt andet skal opleve Bornholm under 2. verdenskrig. Mens resten af Danmark fejrede befrielsen nægtede øens tyske kommandant at overgive Bornholm, hvorefter Rønne blev massivt bombet af russiske fly - og efterfølgende besat af russiske tropper. Først i 1946 blev Bornholm igen dansk.

Rønne Havn, Kirke, teater og hyggeligt bytorv
Efter de dramatiske, men spændende oplevelser på forsvarsmuseet, fortsætter du ned mod Rønne Havn. Fra havnen drejer du op mod centrum. Snart vil Sct. Nicolai Kirke trone op foran dig. Du går lidt videre og passerer Rønne Theater, som er Danmarks ældste teaterbygning. Kan en teaterforestilling friste dig i aften? Fortsæt op til gågaden og det hyggelige torv. Shop i de mange sjove butikker - eller sæt dig på en cafe og nyd det hyggelige torveliv.  

Den gamle bydel
Lige ved torvet og centrum ligger den gamle bydel med sine krogede gader og charmerende huse. Her er også store købmandsgårde fra 1800-tallet, som vidner om en tid, hvor Rønne var hjemsted for mange velhavende redere. Nyd de smukke huse på en afslappende tur langs de hyggelige gader. Et besøg på Erichsens Gaard er også en sjov oplevelse, hvor tiden er spolet tilbage til 1850’erne. Her skal du opleve et ”fint” borgerhjem, som det var dengang, da kunstmalerne Holger Drachmann og Kristian Zahrtmann havde deres daglige gang i huset. I den flotte have kan du også opleve de gamle blomsterarter fra 1800-tallet.

Besøg Bornholms Museum
I Rønne finder du en række af øens bedste museer. På Bornholms Museum kan du opleve Bornholms historie gennem 10.000 år. På grund af sin beliggenhed langt fra det øvrige Danmark, har Bornholm haft sin helt egen udvikling. Bornholm ligger centralt placeret på søvejene til de baltiske lande, og dermed var Bornholm et vigtigt handelscentrum i ”gamle dage”. Handlen skabte liv og store rigdomme på Bornholm, men rigdommene tiltrak også mindre ønskede gæster i form af sørøvere - og det var en god idé at nedgrave sine værdier, når sørøverne gik på plyndringstogt på land. Mange af skattene blev dog glemt - og derfor bliver der fundet mange skatte på Bornholm... og en del af skattene kan du se på Bornholms Museum. Et besøg på Hjorths Fabrik er også en spændende oplevelse. På det stadigt fungerende værksted oplever du udviklingen af den berømte bornholmske keramik gennem 200 hundrede år frem til nutiden, hvor keramik igen er blevet moderne med Hjorths Keramikfabrik som Europas førende producent.

Godt udgangspunkt
Hotel GSH har en perfekt beliggenhed i Rønne. Du er tæt på skoven, stranden og alligevel også tæt på centrum i Rønne. Hvis du ikke har lyst til at gå langs skovstien til Rønne, kan du gratis låne cykel på Hotel GSH.

 

Et besøg på Forsvarsmuseet vidner om en uhygggelig, men spændende tid

Et besøg på Forsvarsmuseet vidner om en uhygggelig, men spændende tid

Besøg Hjorths Keramikfabrik

Besøg Hjorths Keramikfabrik

På Erichsens Gaard er tiden sat i stå anno 1850

På Erichsens Gaard er tiden sat i stå anno 1850

Bestil din ferie nu
Du bestiller tilbuddet på Hotel GSH ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen på denne side. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66.

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 06-04-2021 til 31-12-2021

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 06-04-2021 til 31-12-2021

Billeder fra Bornholm

Hammershus var en uindtagelig borg i Middelalderen

Hammershus var en uindtagelig borg i Middelalderen

Kridhvidt sand og blåt hav venter jer

Kridhvidt sand og blåt hav venter jer

Helligdomsklipperne på Bornholm østkyst

Helligdomsklipperne på Bornholm østkyst

Hyg jer på Klipperne

Hyg jer på Klipperne

Tag på tur med de små kystbåde langs kysten

Tag på tur med de små kystbåde langs kysten

Besøg de små hyggelige fiskerlejer langs kysten

Besøg de små hyggelige fiskerlejer langs kysten

Klippeformationen Løvehovederne

Klippeformationen Løvehovederne

Fra Hammerfyret kan du se til Sverige

Fra Hammerfyret kan du se til Sverige

På Melstedgaard leves livet som i 1950'erne

På Melstedgaard leves livet som i 1950'erne

Havet er altid tæt på jer

Havet er altid tæt på jer

Østerlars Rundkirke er Bornholms største rundkirke

Østerlars Rundkirke er Bornholms største rundkirke

Nyd de flotte marker

Nyd de flotte marker

Bestil din ferie nu
Du bestiller tilbuddet på Hotel GSH ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen på denne side. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66.

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 06-04-2021 til 31-12-2021

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 06-04-2021 til 31-12-2021

 

 

 

Adresse
Adressen til Hotel GSH er: Strandvejen 79, 3700 Rønne

Bestil din ferie nu
Du bestiller tilbuddet på Hotel GSH ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen på denne side. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66.

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 06-04-2021 til 31-12-2021

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 06-04-2021 til 31-12-2021