Praktisk info - Gudhjem - Pension Koch

  • Gudhjem
  • Havudsigt
  • Ferielejligheder
  • Skøn atmosfære
kort Gudhjem

Praktiske informationer om Pension Koch

Adresse
Pension Koch
Melstedvej 15
3760 Gudhjem

Telefon: 56 95 85 66

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du værelset/lejligheden til din rådighed fra klokken 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis du ankommer sent om aftenen.

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade værelset/lejligheden senest klokken 10:00, således at vi kan nå at gøre værelset/lejligheden klar til de næste gæster.

Ankomstdage
Som udgangspunkt kan du frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Pension Koch dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Aldersgrænse
Bemærk, at Pension Koch har en aldersgrænse, således at alle gæster skal være mindst 14 år.

Allergivenlige lejligheder
På Pension Koch er det ikke muligt at medbringe hunde eller katte, ligesom alle indendørs arealer er røgfrie. Såfremt du er allergisk overfor røg eller husdyr, er Pension Koch derfor et godt valg for dig. Hvis du er allergisk overfor dun, er det heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Bestille flere lejligheder på én gang
Ønsker du at bestille flere lejligheder på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af én lejlighed via internettet- og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange lejligheder som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere værelserne/lejlighederne så tæt på hinanden som muligt.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus til Pension Koch
Busstoppestedet ligger cirka 200 meter fra Pension Koch. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk

Cykeludlejning
Hvis du ønsker at leje cykler henviser vi til Gudhjem Feriepark, Lille Jernkaasvej 1, 3760 Gudhjem (300 m. fra Pension Koch) - husk blot at bestille cyklerne senest dagen inden. Priserne pr. cykel er:

* 1 dag: 85 DKK
* 2 dage: 170 DKK
* 3 dage: 240 DKK
* 4 dage: 300 DKK
* 5 dage: 350 DKK
* 6 dage: 390 DKK
* 1 uge 420 DKK
* 2 uger 610 DKK

Dyner/Sengelinned
Der er dyner og hovedpuder i lejligheden. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som du selv skal medbringe. Alternativt kan du leje en linnedpakke, bestående af lagen, hovedpude- og dynebetræk samt et stort og et lille håndklæde, til DKK 160,- per person. Husk gerne at forudbestille, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

Grill
I er meget velkomne til at anvende grillbordene der står i haven. Husk blot at rengøre grillen efter brug og husk at gøre rent efter jer. Det er ikke tilladt at bruge grill på terrasserne ved de enkelte lejligheder, da det kan give røggener for de øvrige gæster. 

Handicapforhold
Det er muligt at anvende kørestole i nogle af lejlighederne på Pension Koch, men du skal være opmærksom på, at der er en del trin i området ved Pension Koch. Hvis du er kørestolsbruger, anbefaler vi dig derfor at bo på det lidt lignende feriested Klintely Ferielejligheder i Sandkås. Læs mere om Klintely her.

Hunde/Katte
Det er desværre ikke muligt at medbringe hunde eller andre husdyr på Pension Koch.

Indkøb
150 meter fra Pension Koch ligger Dagli' Brugsen i Gudhjem.

Internet
Der er trådløs internetadgang på Pension Koch. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt internettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen på Pension Koch. Hvis du ankommer udenfor receptionens åbningstid, vil der på et bord lige indenfor indgangsdøren til Pension Koch ligge en kuvert med dit navn påført. I denne kuvert ligger din nøgle samt information om, hvilken lejlighed/hvilket værelse at du skal bo i.

Parkering
Du kan parkere gratis lige ved Pension Koch.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre din lejlighed/sommerhus/værelse ved ankomst og afrejse - så er du altid sikker på, at ferieboligen er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i lejeprisen. Du skal således ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at inventaret er på sin plads, køkkenservicet er vasket op, samt eventuelt affald er afleveret i områdets miljøstation. På Pension Koch tænker også rengøringspersonalet i miljøvenlige baner. Alle rengøringsmidler er således svanemærkede/miljørigtige.

Restauranter
Der er et godt udbud af restauranter i Gudhjem. Den nærmeste restaurant ligger blot 200 meter fra Pension Koch.

Rygning
Alle Pension Kochs indendørs arealer er røgfrie.

Strygejern
Du kan låne strygejern og strygebræt i receptionen - og det er selvfølgelig gratis for dig.

Telefonnumre
Alle spørgsmål vedrørende booking og ophold på Pension Koch: 5695 8566.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir i din feriebolig. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette. For værelser bliver der dog - i forbindelse med den daglige rengøring - suppleret med extra toiletpapir.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie nu Pension Koch nu - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen på denne side - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os:

Mandag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lørdag - Søndag: Adgang til vagttelefon
Vi besvarer telefonen i åbningstiden, men har du akut brug for hjælp, kan du altid komme videre til vores vagttelefon.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg.

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.