I området - Nexø Havnefront

  • Hyggelig havnestemning
  • Tæt på centrum
  • Skøn havudsigt
  • Flotte lejligheder
kort Nexø

Vis pris og ledige perioder

Nexø Havnefront: Ferielejlighed for 2-4 personer - Havudsigt
Hvornår vil du afsted?
Besøg museet for De Bornholmske Jernbaner i Nexø

Besøg museet for De Bornholmske Jernbaner i Nexø

Gå i Martin Andersen Nexøs fodspor

Gå i Martin Andersen Nexøs fodspor

Lær at surfe eller padleboard på Balka Strand

Lær at surfe eller padleboard på Balka Strand

Nexø blev bombet af russerne i 1945

Nexø blev bombet af russerne i 1945

Skønne feriedage i Nexø

Ferielejlighederne i Nexø Havnefront ligger på en af de bedste beliggenheder i Nexø. Du er tæt på torvet med det hyggelige torveliv og cafeer - og så bor du selvfølgelig også lige ved havnen, hvor der er fiske- og lystbådestemning. Fra ferielejlighedens balkon har du flot udsigt over havnen og havet. 

Restauranter og cafeer er tæt på dig
Din lejlighed på Nexø Havnefront ligger tæt på en række gode cafeer og restauranter. Slap ex af med en god kop kaffe på Cafe Guldbønnen, som ligger mindre end 75 meter fra din lejlighed - eller gå 100 meter mere til den hyggelige H8-restaurant, som er indrettet i lokalerne, der i gamle dage blev brugt af Nexø Havnevægt. På H8 bliver du forkælet med skønne tapasanretninger og gode sandwich. Ved restaurant H8 ligger galleriet Benmel, som byder dig indenfor med spænende malerier og keramik.

Spændende oplevelser på Nexø Museum
På Nexø Museum får du spændende oplevelser om Nexøs historie med særlig fokus på fiskeriet og ikke mindst 2. verdenskrig, hvor Nexø blev en brik i det storpolitiske spil. Mens resten af Danmark fejrede befrielsen i maj 1945, blev Nexø tæppebombet af russiske bombefly. Den tyske kommandant på Bornholm nægtede nemlig at overgive sig til russerne, idet han kun ville overgive sig til englænderne - men englænderne, som allerede var i Danmark, turde ikke komme til Bornholm af frygt for at provokere russerne. Resultatet blev, at russerne bombede og senere invaderede Nexø. Den russiske besættelse fortsatte helt til 1946. Kom og oplev den voldsomme historie på Nexø Museum, som ligger lige ved din ferielejlighed i Nexø Havnefront. 

Markedsdage og hyggelige torvestemning
Foran din ferielejlighed i Nexø Havnefront ligger Skippertorvet, hvor der i sommerhalvåret er kræmmermarked. Dét er en populær begivenhed for både lokale og turister. Besøg de hyggelige boder, hvor du bliver fristet af gode tilbud, mens du hører hyggelig live-harmonikamusik. Hvis du er til genbrug, så finder du mange gode tilbud i den store genbrugsbutik Klunserkongen på Nexø Havn.  

De Bornholmske Jernbaner og Sommerfugle
I dag bringer biler, busser og cykler bornholmerne og turisterne rundt på øen, men frem til 1960'erne var jernbaner en stor del af de bornholmske transportveje. På jernbanemuseet i Nexø kan du udforske den bornholmske jernbanehistorie. Tilbage til nutiden kan du fortsætte til Bornholms Sommerfuglepark, hvor du i et tropisk klima oplever de smukkeste sommerfugle. 

Du bor tæt på Balka Strand
På jernbanemuseet vil du have oplevet, at der i gamle dage var en jernbane fra Nexø til Balka Strand. Selvom der blot er cirka tre kilometer til Balka Strand, så foretrak det bedre borgerskab at køre i tog, når de skulle til stranden. I dag er jernbanesporene omdannet til cykelsti. Lej en cykel og kør den flotte rute, som bringer dig til en af Bornholms flotteste strande. Det bløde hvide sand gør sammen med en lav vanddybde Balka Strand meget børnevenlig. På Balka Strand kan du få undervisning i såvel wind- og kitesurfing samt paddleboard. 

Balka Strand ligger ved det lille fiskerleje Snogebæk, hvor der også er en skøn havnestemning. 

Martin Andersen Nexø 
Forfatteren Martin Andersen Nexø - som skrev blandt andet Ditte Menneskebarn og Pelle Erobreren voksede op i Nexø. I dag er hans fødehjem omdannet til et museum, som byder på spændende fotografier, malerier og fortælleringer om forfatterens liv og værker. Gå en tur i forfatterens fodspor på den 6,6 kilometer lange digterrute, som starter og slutter ved Martin Andersen Nexø museet. Digterruten tager dig forbi 8 stop, som hver byder på levende lydfortællinger om forfatterens liv og litteratur.

Efter masser af oplevelser trænger du måske til lidt frokost? Der er mange gode cafeer og restauranter i Nexø...men vores favorit er Nexø Røgeri, som byder på et bredt udvalg af røgvarer (også andet end fisk). På Nexø Røgeri får du lækkerier på højt niveau til fornuftige priser. 

Paradisbakkerne
I romanen Pelle Eroberen vogter Pelle køer i Paradisbakkerne. Dengang havde Pelle nok ikke tid til at nyde det flotte område - men det håber vi, at du får tid til. For Paradisbakkerne byder på en eventyragtig natur med klippelandskaber, små sprækkedale og vandreblokke fra istiden. Sørg for at binde snørebåndene godt inden du tager hjemmefra, får som navnet antyder, er Paradisbakkerne et meget kuperet område. I Paradisbakkerne kan du se en af Bornholms syv borge, Gammelborg, og en af Bornholms største rokkestene. Prøv at se, om du kan få den til at rokke. 

Bestil din ferie i Nexø Havnefront nu
Se priser for Nexø Havnefront ved at trykke på prislisten. Du kan se priser inklusive færgeoverfart og ledige perioder ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566.

Gør et godt kup til Nexø Havnemarked

Gør et godt kup til Nexø Havnemarked

Paradisbakkerne er eventyrlig

Paradisbakkerne er eventyrlig

Nexø Røgeri laver nogle af øens bedste røgede sild

Nexø Røgeri laver nogle af øens bedste røgede sild

Nyd solnedgangen på en tur langs stranden

Nyd solnedgangen på en tur langs stranden

På Nexø Museum får du spændende historier

På Nexø Museum får du spændende historier

Husk også at besøge nabofiskerlejet Snogebæk

Husk også at besøge nabofiskerlejet Snogebæk

Besøg Sommerfugleparken i Nexø

Besøg Sommerfugleparken i Nexø

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?
Børnene vil elske en tur på Balka Strand

Børnene vil elske en tur på Balka Strand

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.