Nordbornholms huse - Nordbornholms Sommerhuse

  • God beliggenhed
  • Flotte og velindrettede
  • By- og kysthuse
  • Sommerhuse
  • Havudsigt
kort Allinge-Sandkås-Tejn

Skønne sommerhuse på Nordbornholm

Vi glæder os til at byde dig velkommen til skønne Nordbornholm - et af Danmarks mest eftertragtede feriesteder. Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen til et skønt udvalg af dejlige sommerhuse nær havet på Nordbornholm. Klik på fanerne ovenover - eller på billederne nedenfor - for at læse mere.

 

Fortrydelsesret

Vi kan alle komme til at fortryde. På Nordbornholms Sommerhuse kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Fortrydelsesretten her.

Miniferie også mulig

I de fleste sæsonperioder behøver du ikke at leje sommerhusene for hele hele uger. Du er således også velkommen på miniferie i fx 3-5 dage. Vi hjælper dig også gerne med at bestille fly- eller færgebilletter, hvis du ønsker det.

Rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter

Du får rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter. Indtast din ønskede periode i bestillingsboksen og se din rabat. Jo flere nætter, at du vælger, jo mere rabat får du.

Bestil din ferie nu

Bestil din ferie ved at indtaste den ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden eller ring til os nu: 56 95 85 66 - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne feriedage. Vi håber, at du fandt, hvad du søgte - du kan se vores andre ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm her.

Besøg smukke Hammershus

Besøg smukke Hammershus

Hyg dig på Sandkås Strand

Hyg dig på Sandkås Strand

Gå langs den smukke kyststi på Nordbornholm

Gå langs den smukke kyststi på Nordbornholm

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.