I området - Pension Koch

  • Havudsigt
  • Voksenferie
  • Gratis Wi-Fi
  • Cykeludlejning
  • Gratis parkering
  • Tæt på restauranter
  • Tæt på strand
kort Gudhjem

Smukke Gudhjem

Sejl med M/S Thor og se Gudhjem fra søsiden

Nyd en omgang 'Sol over Gudhjem' på det lokale røgeri

Charmerende Gudhjem

Gudhjem er på trods af sin beskedne størrelse en af Bornholms mest kendte byer og formentlig også en af de mest charmerende. De mange små velholdte huse, som er bygget i niveauer ned ad den stejle klippeskrænt, giver Gudhjem en helt speciel stemning. Allerede i 1800-tallet valfartede kunst-malere til byen for at opleve det specielle "Gudhjem-lys" ud over horisonten. En af de mest kendte malere, Oluf Høst, har fået sit eget museum i byen - her har I gode muligheder for at se "lyset" og få en kunst-oplevelse ud over det sædvanlige.

Tæt på Christiansøfarten
Havnen er Gudhjems centrum. Her syder det af liv på de små cafeer. Der er daglige afgange til Ertholmene med de spændende fæstningsøer Christiansø og Frederiksø øst for Bornholm. Desuden sejler det stolte skib Thor ned langs kysten til de flotte klippeformationer "Helligdomsklipperne", hvor også Bornholms Kunstmuseum ligger. Mens Thor sejler tilbage til Gudhjem, har I mulighed for at besøge Kunstmuseet med sin imponerende samling af bornholmsk kunst og tage en senere afgang tilbage til Gudhjem.

Gå ad kystredningsstien
Langs kysten ligger den gamle kystredningssti, hvor I vil opleve en de smukkeste udsigtspunkter - eksempelvis ved Salene Bugten. Sæt jer på en varm klippe. Kig ud over havet. Nyd ferien, mens skibe langsomt glider forbi i horisonten. Salene Bugten er et af Bornholms smukkeste og mest fredfyldte steder. Sådan var det ikke for tusind år siden, hvor legenderne siger, at den danske vikingekonge, Harald Blåtand, udkæmpede et stort søslag mod sin søn, Svend Tveskæg, netop her. Harald Blåtand blev ramt af en pil i sin bagdel, og flygtede med sin flåde til den tyske østersøkyst.

Spis "Sol over Gudhjem"
Med alle kropsdele i god behold kan I komme tilbage til nutiden og gå tilbage til Havnen i Gudhjem, hvor I kan sætte tænderne i en af Bornholms egnsretter "Sol over Gudhjem" på det lokale røgeri: Røget sild, purløg, radise og rå æggeblomme. Velbekomme og velkommen til Gudhjem!

Bestil din ferie
Bestil din ferie nu - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

 

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.