Praktisk info - Pension Koch

  • Gudhjem
  • Havudsigt
  • Ferielejligheder
  • Værelser
  • Morgenmad
  • Skøn atmosfære
kort Gudhjem

Praktiske informationer om Pension Koch

Adresse
Pension Koch
Melstedvej 15
3760 Gudhjem

Telefon: 56 95 85 66

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du værelset/lejligheden til din rådighed fra klokken 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis du ankommer sent om aftenen.

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade værelset/lejligheden senest klokken 10:00, således at vi kan nå at gøre værelset/lejligheden klar til de næste gæster.

Ankomstdage
Som udgangspunkt kan du frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Pension Koch dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Aldersgrænse
Bemærk, at Pension Koch har en aldersgrænse, således at alle gæster skal være mindst 14 år.

Allergivenlige lejligheder/værelser
På Pension Koch er det ikke muligt at medbringe hunde eller katte, ligesom alle indendørs arealer er røgfrie. Såfremt du er allergisk overfor røg eller husdyr, er Pension Koch derfor et godt valg for dig. Hvis du er allergisk overfor dun, er det heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Bestille flere lejligheder/værelser på én gang
Ønsker du at bestille flere lejligheder/værelser på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af ét værelse/én lejlighed via internettet- og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange værelser/lejligheder som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere værelserne/lejlighederne så tæt på hinanden som muligt.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus til Pension Koch
Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk

Cykeludlejning
Du kan leje cykler i receptionen - husk blot at bestille cyklerne senest dagen inden. Priserne pr. cykel er:
· 1 dag: 80 DKK
· 2 dage: 155 DKK
· 3 dage: 200 DKK
· Ekstra dag udover 3 dage: 40 DKK

Dyner/Sengelinned
Der er dyner og hovedpuder i lejligheden. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som du selv skal medbringe. Alternativt kan du leje en linnedpakke, bestående af lagen, hovedpude- og dynebetræk samt et stort og et lille håndklæde, til DKK 130,- per person. Husk gerne at forudbestille, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

Grill
Alle ferielejlighederne på Pension Koch er ejet af individuelle privatpersoner, hvor nogle har grill til deres feriebolig, mens andre ejere ikke har ønsket at have en grill. Vi kan derfor ikke garantere, at der er en grill ved din ferielejlighed - men hvis der ikke er en grill, så er du altid velkommen til selv at medbringe en grill, hvis du ønsker at grille. Husk blot at tage hensyn til naboerne, når du griller. Vær opmærksom på, at du selv skal rengøre grillen efter dit brug.

Handicapforhold
Det er muligt at anvende kørestole i nogle af lejlighederne på Pension Koch, men du skal være opmærksom på, at der er en del trin i området ved Pension Koch. Hvis du er kørestolsbruger, anbefaler vi dig derfor at bo på det lidt lignende feriested Hotel Klintely i Sandkås. Læs mere om Hotel Klintely her.

Hunde/Katte
Det er desværre ikke muligt at medbringe hunde eller andre husdyr på Pension Koch.

Indkøb
150 meter fra Pension Koch ligger Dagli' Brugsen i Gudhjem.

Internet
Der er trådløs internetadgang på Pension Koch. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt internettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Morgenmad og Søndagsbrunch
Der er morgenmad i tidsrummet 08:00 - 09:30, mens søndagsbrunchen er i tidsrummet 08:00 - 10:30. Hvis du har bestilt et enkelt- eller dobbeltværelse, er morgenmaden/brunch inkluderet i lejeprisen. Såfremt du har valgt en ferielejlighed, har du mulighed for at tilkøbe morgenmad/brunch. Tilkøbsprisen pr. person pr. dag er DKK 110,- for morgenmad, og DKK 140,- for søndagsbrunchen. Morgenmad og søndagsbrunch serveres i perioden fra den 29. april til 26. september.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen på Pension Koch. Hvis du ankommer udenfor receptionens åbningstid, vil der på et bord lige indenfor indgangsdøren til Pension Koch ligge en kuvert med dit navn påført. I denne kuvert ligger din nøgle samt information om, hvilken lejlighed/hvilket værelse at du skal bo i.

Parkering
Du kan parkere gratis lige ved Pension Koch.

Ladestander til el-bil
Du har mulighed for at oplade din el-bil i den nærliggende Gudhjem Feriepark, Jernkaasvej 1, 3760 Gudhjem, der har to ladestandere (type 2). Du kan købe opladningskort med 55 kWh i receptionen på Gudhjem Feriepark.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre din lejlighed/sommerhus/værelse ved ankomst og afrejse - så er du altid sikker på, at ferieboligen er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i lejeprisen. Du skal således ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at inventaret er på sin plads, køkkenservicet er vasket op, samt eventuelt affald er afleveret i områdets miljøstation. På Pension Koch tænker også rengøringspersonalet i miljøvenlige baner. Alle rengøringsmidler er således svanemærkede/miljørigtige.

Hvis du har bestilt et værelse, sørger vi endvidere for, at der dagligt bliver foretaget rengøring af værelset - dog undtagen på søndage.

Restauranter
Der er et godt udbud af restauranter i Gudhjem. Den nærmeste restaurant ligger blot 200 meter fra Pension Koch.

Rygning
Alle Pension Kochs indendørs arealer er røgfrie.

Strygejern
Du kan låne strygejern og strygebræt i receptionen - og det er selvfølgelig gratis for dig.

Telefonnumre
Alle spørgsmål vedrørende booking og ophold på Pension Koch: 5695 8566.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir og køkkenrulle i din feriebolig. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette. For værelser bliver der dog - i forbindelse med den daglige rengøring - suppleret med extra toiletpapir.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie nu Pension Koch nu - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen på denne side - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Corona-Garanti
Du kan tilkøbe en Corona-Garanti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.