Praktisk info - Pension Koch

  • Gudhjem
  • Havudsigt
  • Ferielejligheder
  • Værelser
  • Morgenmad
  • Skøn atmosfære
kort Gudhjem

Pension Koch

Adresse
Pension Koch
Melstedvej 15
3760 Gudhjem

Telefon: 56 95 85 66

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade værelset/lejligheden senest klokken 10:00, således at vi kan nå at gøre værelset/lejligheden klar til de næste gæster.

Aldersgrænse
Bemærk, at Pension Koch har en aldersgrænse, således at alle gæster skal være mindst 14 år.

Allergivenlige lejligheder/værelser
På Pension Koch er det ikke muligt at medbringe hunde eller katte, ligesom alle indendørs arealer er røgfrie. Såfremt du er allergisk overfor røg eller husdyr, er Pension Koch derfor et godt valg for dig. Hvis du er allergisk overfor dun, er det heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Ankomstdage
I næsten alle sæsonperioder kan du ankomme og afrejse på alle ugens dage. Der er således ingen faste ankomstdage, og du behøver som udgangsunkt ikke at leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du værelset/lejligheden til din rådighed fra klokken 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis du ankommer sent om aftenen.

Bestille flere lejligheder/værelser på én gang
Ønsker du at bestille flere lejligheder/værelser på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af ét værelse/én lejlighed via internettet- og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange værelser/lejligheder som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere værelserne/lejlighederne så tæt på hinanden som muligt.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25% af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus på Bornholm
Hvis du ønsker at køre med bus til Pension Koch, skal du anvende busrute 1. Busrute 1 starter ved færgeterminalen i Rønne og har stoppested cirka 200 meter fra Pension Koch. Køretiden fra Rønne til Gudhjem er cirka 60 minutter. Når du kører retur fra Gudhjem til Rønne, kan du bruge busrute 4. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk.

Cykeludlejning
Du kan leje cykler i receptionen - husk blot at bestille cyklerne senest dagen inden. Priserne pr. cykel er:
· 1 dag: 80 DKK
· 2 dage: 155 DKK
· 3 dage: 200 DKK
· Ekstra dag udover 3 dage: 40 DKK

Dyner/Sengelinned
Værelser: Dyner, hovedpuder, sengelinned og håndklæder er inkluderet i lejeprisen. Dette behøver du således ikke selv medbringe.
Lejligheder: Der er dyner og hovedpuder i lejligheden. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som du selv skal medbringe. Alternativt kan du leje det i receptionen for 90 DKK for sengetøj og 30 DKK for håndklæder.

Handicapforhold
Det er muligt at anvende kørestole i nogle af lejlighederne på Pension Koch, men du skal være opmærksom på, at der er en del trin i området ved Pension Koch. Hvis du er kørestolsbruger, anbefaler vi dig derfor at bo på det lidt lignende feriested Hotel Klintely i Sandkås. Læs mere om Hotel Klintely her.

Hunde og Katte
Det er desværre ikke muligt at medbringe hunde og katte på Pension Koch, idet lejlighederne/værelserne er belagt med tæpper, hvor hunde- og kattehår kun meget vanskeligt kan fjernes. Hvis du ønsker at medbringe din hund eller kat til Bornholm, kan du se en liste over husdyregnede feriesteder her.

Indkøb
150 meter fra Pension Koch ligger Dagli' Brugsen i Gudhjem.

Internet
Der er trådløs internetadgang på Pension Koch. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt internettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Morgenmad og Søndagsbrunch
Der er morgenmad i tidsrummet 08:00 - 09:30, mens søndagsbrunchen er i tidsrummet 08:00 - 10:30. Hvis du har bestilt et enkelt- eller dobbeltværelse, er morgenmaden/brunch inkluderet i lejeprisen. Såfremt du har valgt en ferielejlighed, har du mulighed for at tilkøbe morgenmad/brunch. Tilkøbsprisen pr. person pr. dag er DKK 105,- for morgenmad, og DKK 130,- for søndagsbrunchen. Morgenmad og søndagsbrunch serveres i perioden fra den 5. april til 26. september.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen på Pension Koch. Hvis du ankommer udenfor receptionens åbningstid, vil der på et bord lige indenfor indgangsdøren til Pension Koch ligge en kuvert med dit navn påført. I denne kuvert ligger din nøgle samt information om, hvilken lejlighed/hvilket værelse at du skal bo i.

Parkering
Du kan parkere gratis, lige ved Pension Koch.

Ladestander til el-bil
Du har mulighed for at oplade din el-bil i den nærliggende Gudhjem Feriepark, Jernkaasvej 1, 3760 Gudhjem, der har to ladestandere (type 2). Du kan købe opladningskort med 55 kWh i receptionen på Gudhjem Feriepark.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre dit værelse/din lejlighed ved ankomst/afrejse. Dermed er du altid sikker på, at værelset/lejligheden er ordentligt rengjort ved din ankomst, ligesom du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort. Hvis du har bestilt et værelse, sørger vi endvidere for, at der dagligt bliver foretaget rengøring af værelset - dog undtagen på søndage. På Pension Koch tænker også rengøringspersonalet i miljøvenlige baner. Alle rengøringsmidler er således svanemærkede/miljørigtige.

Restauranter
Der er et godt udbud af restauranter i Gudhjem. Den nærmeste restaurant ligger blot 200 meter fra Pension Koch.

Rygning
Alle Pension Kochs indendørs arealer er røgfrie.

Strygejern
Du kan låne strygejern og strygebræt i receptionen - og det er selvfølgelig gratis for dig.

Telefonnumre
Alle spørgsmål vedrørende booking og ophold på Pension Koch: 5695 8566.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir og køkkenrulle i din feriebolig. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette. For værelser bliver der dog - i forbindelse med den daglige rengøring - suppleret med extra toiletpapir.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie nu Pension Koch nu - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen på denne side - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.