Ferielejlighederne - Sandkås Søpark

  • God beliggenhed
  • Badestrand
  • Klipper
  • Havudsigt
kort Sandkås
Sandkås Søpark ligger tæt på Sandkås Strand

Sandkås Søpark ligger tæt på Sandkås Strand

Ferielejlighederne i Sandkås Søpark har flot havudsigt

Ferielejlighederne i Sandkås Søpark har flot havudsigt

Sandkås Søpark har et velindrettet køkken

Sandkås Søpark har et velindrettet køkken

Sandkås Søpark

Corona-Garanti

På Sandkås Søpark kan du bestille feire med corona-afbestillingsret - vi kalder det "Corona-garanti", som sikrer, at du kan afbestille dit ophold helt frem til din ankomstdag og få din fulde indbetaling refunderet. Prisen er 195,- pr. feriebolig. Læs mere om corona-garanti her.

Sandkås Søpark. Flot havudsigt. Dejlige ferielejligheder for 2-4 personer

Glæd dig til den flotte havudsigt fra ferielejlighederne i Sandkås Søpark, som ligger i det lille hyggelige fiskerleje Tejn-Sandkås, lidt syd for Allinge. Lejlighederne i Sandkås Søpark, som alle er røgfrie, er indrettet for 2 eller 2-4 personer. Den skønne havudsigt frister sikkert til en badetur, og så er det godt, at den flotte Sandkås Strand ligger tæt på.

Det rigtige Bornholm

Sandkås Søpark har en rolig beliggenhed, men du bor alligevel lige ved restauranter og byliv. Den første restaurant ligger blot 400 meter fra Sandkås Søpark. Du kan også tage den flotte kyststi til Allinge, hvor du kan opleve den karakteristiske kombination af klipper, sandstrand og hav i en malerisk forening. Mens det ene flotte panoramaview over havet afløser det andet, bliver du snart mødt af en liflig duft fra en af øens hyggelige røgerier, som byder dig velkommen til fiskelækkerier. Læs mere om det flotte område ved Sandkås Søpark her.

Gratis guideture

Når du bor på Sandkås Søpark, kan du komme med på gratis guideture - se mere her. Børn er naturligvis også velkomne på Sandkås Søpark, men der er ikke nogen legeplads eller andre børnefaciliteter. Hvis du har børn med, anbefaler vi i stedet vores børnevenlige feriesteder - se mere her.

Derfor skal du vælge Sandkås Søpark

Sandkås Søpark er det rigtige feriested for dig, hvis du elsker havudsigt, dejlig indretning og en rolig atmosfære...og så gør det selvfølgelig heller ikke noget, at ferielejlighederne har nogle meget attraktive lejepriser. Indtast din ønskede ferieperiode i bestillingsboksen øverst på siden og se, hvor billigt du kan bo i Sandkås Søpark. Du kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er således ingen faste ankomstdage, og du kan også leje for kortere perioder end en uge.

Sandkås Søpark ligger på det flotte Nordbornholm

Sandkås Søpark ligger på det flotte Nordbornholm

Sandkås Søpark - Alle ferielejligheder har egen terrasse

Sandkås Søpark - Alle ferielejligheder har egen terrasse

Ferielejligheder for 2 eller 2-4 personer

Sandkås Søpark - Beskrivelse af ferielejligheder

Lejlighederne i Sandkås Søpark ligger i to rækker, hvor den øverste lejlighedsrække kigger ud over den forreste række. Lejlighederne for 2 personer ligger i første række, mens lejlighederne for 2-4 personer ligger placeret højere oppe.

Alle lejligheder er i stueplan

Alle lejlighederne ligger i stueplan og har en skøn havudsigt samt en pæn indretning. 

Ferielejligheder for 2 personer

Entre med indgang til badeværelse og køkken. Fra køkkenet fortsætter du til den kombinerede stue og soveværelse med dobbeltseng. I stuen er der spiseplads til to personer, to sofastole, sofabord samt tv, ligesom du har adgang til terrasse med havemøbler, solvogn og egen grill. Køkkenet er veludstyret med blandt andet komfur, køleskab, frostboks, opvaskemaskine og microovn. Alle ferielejligheder har flot havudsigt.

Ferielejlighed for 2-4 personer

Ferielejlighederne for 2-4 personer har samme flotte havudsigt og indretning som lejlighederne for 2 personer, men med følgende ændringer:
* Sovesofa i stuen (to extra sovepladser)
* Spisebord og spisebordsstole til 4 personer

Er du gangbesværet?

Bemærk, at lejlighederne på Sandkås Søpark ligger i niveauer op ad en klippeskråning - og at stien op til de øverst beliggende lejligheder ikke er egnet for gangbesværede. Hvis du er gangbesværet, beder vi dig orientere os herom, således at du kan få en ferielejlighed tæt på parkeringspladsen.

Flotte sommerhuse

Sandkås Søpark byder også på to flotte sommerhuse med en indretning for 2-4 personer - læs mere om sommerhusene her.

 

Sandkås Søpark - Kombineret stue og soveværelse

Sandkås Søpark - Kombineret stue og soveværelse

Sandkås Søpark - Indretningsskitse

Sandkås Søpark - Indretningsskitse

Sandkås Søpark - Glæd dig til den flotte havudsigt

Sandkås Søpark - Glæd dig til den flotte havudsigt

Bestil din ferie nu...
Bestil din ferie på Sandkås Søpark ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Corona-Garanti
Du kan tilkøbe en Corona-Garanti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.