Stråhytten - Stråhytten - Charmerende sommerhus for 4 personer

  • Charmerende sommerhus
  • Rolige omgivelser
  • Tæt på stranden
  • Flot indretning
  • Sommerhus for 4 personer
kort Stråhytten

Charmerende sommerhus med Morten Korch-idyl 

Beliggende i det idylliske landsbymiljø Sose på Sydbornholms kyst, finder du "Stråhytten" – et billedskønt sommerhus, der er et sandt mesterværk af landlig charme og moderne komfort. Dette yndige sommerhus med stråtag og bindingsværk byder på en autentisk Bornholmsk ferieoplevelse. Sommerhuset, der er indrettet til fire personer, er perfekt for både familier og par, der rejser sammen. Stråhytten er omgivet af åbne vidder og ligger direkte op til en fredfyldt skov, hvilket gør det til det ideelle sted for naturelskere. Den korte afstand til Sose Bugt betyder, at du nemt kan udforske den skjulte perle af en sandstrand, der er elsket af de lokale. 

Stråhytten er et helt nyt sommerhus hos Team Bornholm. Vi glæder os til at præsentere nye billeder af sommerhuset medio 2024, så du kan få et endnu klarere billede af, hvad der venter dig på dette idylliske feriested.

Stråhytten har den skønneste have med udsigt til marker og skov

Stråhytten har den skønneste have med udsigt til marker og skov

På 1. sal ligger to soveværelser

På 1. sal ligger to soveværelser

Stråhyttens rolige og naturskønne omgivelser

Stråhyttens rolige og naturskønne omgivelser

Vis pris og ledige perioder

Stråhytten: Sommerhus for 4 personer
Hvornår vil du afsted?
Stråhytten - Køkken

Stråhytten - Køkken

Stråhytten - Delvist overdækket terrasse

Stråhytten - Delvist overdækket terrasse

Stråhytten - Hyggelig stue med sofahjørne

Stråhytten - Hyggelig stue med sofahjørne

Idyllisk sommerhus ved Sose Bugt på Sydbornholm

Stråhytten er et dejligt sommerhus på 85 kvadratmeter, og er indrettet med plads til 4 personer. Sommerhuset ligger roligt placeret ved marker og skov. Fra sommerhuset bor du et kvarters gang fra en dejlig sandstrand, og kun en kort køretur fra hyggelige byer som Boderne, Åkirkeby og Rønne, der byder på flere restauranter, caféer samt gode shopping- og handlemuligheder. Læs mere om området ved Stråhytten her

Glæd dig til en skøn ferie på Sydbornholm ved Sose Bugt. I stueplan bliver du budt velkommen med en entré, badeværelse, og et moderne køkken i åben forbindelse med spisestue og stue-/sofaafdeling. Køkkenet er veludstyret med faciliteter såsom induktionskogeplade, ovn, køleskab med fryseplads, kaffemaskine, elkedel, og opvaskemaskine. Stuen byder på en hyggelig brændeovn til de køligere dage, et spisebord og et sofahjørne, der er perfekt til afslappende stunder. På første salen ligger to lyse og indbydende soveværelser med god skabsplads. Udendørs venter en dejlig have med udsigt til marker og fredfyldt skov samt to terrasser med havemøbler hvoraf den ene er delvist overdækket.

Når du lejer Stråhytten, er rengøring ved ankomst/afrejse samt strøm-, vand- og varmeforbrug inkluderet i din lejepris. Dermed undgår du de store ekstra regninger, som andre udlejningsbureauer har, samtidig med at du slipper for besværet med selv at skulle gøre rent.

Stråhytten - Oplysninger om sommerhuset

* Antal kvadratmeter og plan: 85 m2 i to plan (stueplan + 1. sal).
* Antal soveværelser: To soveværelser med dobbeltsenge.
* Antal badeværelser: Et badeværelse med bruseniche, toilet og vaskemaskine.
* Hårde hvidevarer: Induktions kogeplade, ovn, køleskab med fryser og opvaskemaskine.
* Internet: Ja, der er trådløst internet i feriehuset.
* Køkkenudstyr: Køkkenet er veludstyret med blandt andet køkkenservice, elkedel og kaffemaskine. 
* Opvarmning: Der er varmepumpe og brændeovn i sommerhuset.
* TV: Der er TV, som der kan streames på i sommerhuset.
* Husdyr: Husdyr er ikke tilladt i dette sommerhus.
* Babypakke: For 500,- kan du låne en babypakke bestående af højstol og barneseng.
* Afstand til havet: 1,5 kilometer.
* Afstand til indkøb: 5,5 kilometer (Netto, SuperBrugsen eller Spar i Åkirkeby).
* Ankomst- og afrejsetidspunkt: Du kan komme ind i feriehuset fra klokken 16:00 på ankomstdagen. På afrejsedagen beder vi dig forlade feriehuset senest klokken 10:00, således at vi kan få huset rengjort til de næste gæster.
* Ankomstdag: I perioden 23. juni - 31. august er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder kan du som udgangspunkt frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Stråhytten dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.
* Rengøring samt vand- og elforbrug: Såvel rengøring ved ankomst og afrejse som vand- og elforbrug er inkluderet i din lejepris.

Fortrydelsesret

Vi kan alle komme til at fortryde. På Stråhytten kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Fortrydelsesretten her.

Bestil din ferie på Stråhytten nu

Du kan se priser ved at trykke på prislisten. Du kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. Vælg "Sommerhus for 4 personer" på listen og indtast din ønskede ankomst- og afrejsedag. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566 - så kan du få gode tips til en skøn ferie. Vi håber, at du fandt hvad du søgte, ellers kan du her se alle feriesteder på Bornholm.

Stråhytten - Indkørsel og hyggelig solkrog

Stråhytten - Indkørsel og hyggelig solkrog

Stråhytten - Køkken i åben forbindelse med spisestue

Stråhytten - Køkken i åben forbindelse med spisestue

Stråhytten - Soveværelse

Stråhytten - Soveværelse

Stråhytten - Delvist overdækket terrasse

Stråhytten - Delvist overdækket terrasse

Stråhytten - Badeværelse

Stråhytten - Badeværelse

Stråhytten - Udsigt fra det ene soveværelse

Stråhytten - Udsigt fra det ene soveværelse

Stråhytten set udefra

Stråhytten set udefra

Stråhytten - Spiseplads til 4 personer

Stråhytten - Spiseplads til 4 personer

Stråhytten - Udsigt fra det andet soveværelse

Stråhytten - Udsigt fra det andet soveværelse

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.