I området - Strandvejshuset - Sommerhus for 14 personer

  • Flot sommerhus
  • Skønt naturområde
  • Lækker indretning
  • 14-personers-hus
  • Tæt på strand
  • Tæt på centrum
  • Nybyggede sommerhuse
kort Rønne
Skovstierne ligger lige foran dit sommerhus

Skovstierne ligger lige foran dit sommerhus

Forsvarsmuseet byder på spændende fortællinger

Forsvarsmuseet byder på spændende fortællinger

Den gamle bydel er en charmerende del af Rønne

Den gamle bydel er en charmerende del af Rønne

Rønne er et mekka for keramik og kunsthåndværk

Rønne er et mekka for keramik og kunsthåndværk

Skønne feriedage i Rønne

Strandvejshuset har beliggenhed på en af Rønnes mest eftertragtede adresser - nemlig Strandvejen. Lige over for dit sommerhus finder du en stor skov, hvor du kan følge skovstierne til den skønne sandstrand Galløkken, eller du kan følge skovstierne ind til centrum og nyde den hyggelige torvestemning på Rønne Torv.

Godt udgangspunkt for spændende oplevelser

Når du bor i sommerhus på Strandvejen i Rønne, har du et godt udgangspunkt for mange spændende oplevelser på Bornholm. Busstoppestedet ligger bare 200 meter fra Strandvejshuset, lige så vel som de velforgrenede cykelstier starter lige ude foran sommerhuset, og giver dig en god cykel-forbindelse til resten af øen. Uanset om du er i bil eller på gåben, har du dermed gode muligheder for at komme ud og se Bornholm. Det kan også være, at du vil en tur til den middelalderlige slotsruin Hammershus, eller måske vil du bruge dagen på en af Europas bedste strande – Dueodde Strand? Fra Rønne har du heller ikke langt til Bornholms Travbane, som er Danmarks mindste travbane. Nyd den fantastiske stemning på travbanen - måske har du endda heldet med dig.

Teater og museer

Rønne er den perfekte by til kulturelle oplevelser uanset om du er til teater, museer eller kunsthåndværk. Følger du skovstierne ind mod centrum, så vil du for enden af skovstien finde Forsvarsmuseet, som ligger ved siden af det gamle Kastel som blev brugt som en del af Rønnes forsvar i 1600-tallet. På Forsvarsmuseet kan du blive klogere på den russiske besættelse af Bornholm i 1945, samt Bornholms vigtige rolle under den kolde krig. Går du videre ind mod centrum, finder du hurtigt den gamle bydel. Du kan nemt føle, at du er trådt et skridt tilbage i tiden når du går rundt i den gamle bydel. De lavtliggende, farverige bindingsværkshuse omkranses idyllisk af stokroser, og de skæve brostensbelagte gader giver et hyggeligt særpræg til spadsereturen.

Keramik og kunsthåndværk

Rønne beskrives ofte som ”keramikkens og håndværkets by”. I den gamle bydel finder du en af Europas sidste keramikfabrikker, ”Hjorts Keramik”. Keramikfabrikken har i mere end 100 år fornyet sig, og formået at tilpasse sig tidens trends. Kig forbi det åbne værksted – måske bliver du fristet af flot design-keramik? Besøg også Mie Mølgaard Ceramics, hvor du i hendes arbejdende værksted, og butik kan finde flotte porcelænsprodukter. Efter en dag med kulturelle oplevelser, er det måske på tide at tage ind til Store Torv i Rønne, og nyde torvestemningen? På Store Torv finder du et væld af cafeer, restauranter og butikker, og hvis du besøger Rønne om sommeren, kan du opleve både live musik og markedsdage på torvet.

Kulturelle forestillinger

I Rønne finder du også Rønne Teater, som er Danmarks ældste teater. Tag plads i teaterstolen, og nyd følelsen af mere end 200 års teaterkultur. Ofte kan du finde en teaterforestilling som afbilder et stykke af Bornholms historie på en nymoderne og humoristisk måde. Hvis du er til flere musikalske oplevelser, så kan du i Musikhuzet tage med til koncerter med både kendte og ukendte navne, eller du kan få brugt lattermusklerne til et stand-up show. Du kan med fordel kombinere aftenen med et besøg på en af de mange lækre restauranter, som du også kan finde i Rønne.

Bestil din ferie nu

Bestil din ferie i Strandvejshuset ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden. Du kan også maile info@teambornholm.dk eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm

 

Vis pris og ledige perioder

Strandvejshuset: Sommerhus for 14 personer
Hvornår vil du afsted?
Erichsens Gård er et by- og havemuseum

Erichsens Gård er et by- og havemuseum

På Rønne Havn finder du et hyggeligt havnemiljø

På Rønne Havn finder du et hyggeligt havnemiljø

Forsvarsmuseet byder på en lærerig og interessant oplevelse

Forsvarsmuseet byder på en lærerig og interessant oplevelse

Hjorts Keramikfabrik har eksisteret i mere end 100 år

Hjorts Keramikfabrik har eksisteret i mere end 100 år

Prøv lykken på Bornholms Travbane

Prøv lykken på Bornholms Travbane

Nyd sommerdagene på stranden foran Strandvejshuset

Nyd sommerdagene på stranden foran Strandvejshuset

Besøg et af de åbne værksteder i Rønne

Besøg et af de åbne værksteder i Rønne

Lån en cykel og tag på opdagelse på Bornholm

Lån en cykel og tag på opdagelse på Bornholm

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.