I området - Bryggergården

  • Svaneke
  • Dejlige lejligheder
  • Attraktiv pris
  • Tæt på torvet
  • Ferielejligheder for 4-5 personer
kort Bryggergården
Svaneke har mange flotte bindingsværkshuse

Svaneke har mange flotte bindingsværkshuse

Hønseskidning i Svaneke er populært

Hønseskidning i Svaneke er populært

Nyd udsigten fra stierne ved Bryggergården

Nyd udsigten fra stierne ved Bryggergården

Tag en strandtur på stranden "Hullehavn"

Tag en strandtur på stranden "Hullehavn"

Der er masser af vandsjov på Svaneke Havn

Der er masser af vandsjov på Svaneke Havn

Tag en tur langs kyststien - udsigten er smuk

Tag en tur langs kyststien - udsigten er smuk

Svaneke - en all time feriefavorit

Svaneke er Bornholms østligste punkt - og nok også den mest eftertragtede ferieby på Bornholm. Der er en særlig charme og atmosfære i Svaneke - og det har måske sammenhæng med, at Svaneke har fået Europarådets guldmedalje for "Fremragende bybevaring". Tag en tur med Svanekes heste-sporvogn og nyd den skønne by. Og hvis du synes, at hestene virker bekendte... så har du ret, for i sommerperioden går hestene nemlig på fold blot 100 meter fra din ferielejlighed på Bryggergården.

Hen over marken til Torvet

Fra Bryggergården har du kun 500 meter til Svaneke Torv, hvis du tager den lige vej. MEN... prøv i stedet at dreje til højre, når du kommer ud fra Bryggergården. Du skal op ad en lille bakke, men på toppen af bakken har du den skønneste udsigt over Svaneke med havet i baggrunden, og foran dig ligger en lille grusvej, som fører dig ned til Svanekes gamle bydel. Det er en hyggelig og flot tur.

Oplev havnestemningen

Fra den gamle bydel kan du fortsætte ned mod det skønne havnemiljø - måske frister det med en lokal øl på Svaneke Bryghus? Ved Svaneke Bryghus ligger Torvet, hvor der er en hyggelig stemning - specielt på torvedagene, hvor det summer af liv og gode tilbud i de små boder med alt fra designertøj til Danmarks bedste æbleskiver. Husk også at besøge Svaneke Købmandshandel, som er en levende og hyggelig købmandsbutik, hvor tiden er sat i stå anno 1950'erne.  

Svaneke - Bornholms kreative centrum

Svaneke er hyggelig - men Svaneke kan meget mere end det. Svaneke er også Bornholms kreative centrum: Malerier. Unika glas. Designertøj. Lakrids. Bolcher. Chokolade. Is. - En tur på det lokale røgeri med de lækre fiskedelikatesser er selvfølgelig også en ferieoplevelse, som du skal prøve. Har du har børn med, vil de elske at lege på kanonerne ved Svaneke Røgeri. En anden sjov oplevelse er "Hønseskidning", som er Bornholms svar på "Lotto". Det lyder mærkeligt, men det skaber masser af grin, når man slipper 3 høns løs på et stort bingofelt, hvor du skal spille på hvilket tal-felt, som hønsene lægger den næste "klat" på. Mens dygtige speakere fortæller om udviklingen, kommenterer publikum højlydt udviklingen - og nogle mener, at det er godt at have "lorte-numre" i dette spil. Berlingske Tidende har kåret hønseskidning i Svaneke som Danmarks tredjebedste ferieoplevelse.

Har du børn med? Så vil de elske Brændesgårdshaven

Lige bag Bryggergården går en sti op gennem markerne. Stien har været her i årtusinder og fører op til Sorte Muld, som er en af Skandinaviens største bopladser fra Jernalderen. Dengang boede kongen af Bornholm her, og der er fundet tusindvis af såkaldte guldgubber - små figurer i guld - som vidner om, at det har været et meget rigt samfund. Udgravningerne fortsætter hver sommer, og du er velkommen til at kigge forbi. Måske er det i dag, at den store guldskat bliver fundet? Hvis du fortsætter forbi Sorte Muld, kommer du til Bornholms store forlystelsesland "Brændesgårdshaven", som byder på et væld af sjove aktiviteter for børnene, mini-zoo, robåde og meget-meget mere. Når entreen er betalt, er alle forlystelser gratis. Brændesgårdshaven er et "must" at besøge, når du har børn med til Bornholm.

Pas på

Svaneke er stærkt vanedannende - og det er måske derfor, at Svaneke er byen med nogle af de højeste huspriser på Bornholm. Det er ikke bare bornholmere, som flytter til byen. Mange turister har glemt alt om returbilletten til "Danmark" efter en ferie i Svaneke. Så pas på... 

Bestil din ferie nu

Se lejepriserne for Bryggergården ved at trykke på prislisten

 Du kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at indtaste din ønskede ankomst- og afrejsedag i boksen øverst på denne side. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66.

Oplev den særlige stemning "Syd-øst for Paradis"

Oplev den særlige stemning "Syd-øst for Paradis"

Kanonerne ved Svaneke Røgeri

Kanonerne ved Svaneke Røgeri

Besøg Travbanen. Vinder du den store gevinst?

Besøg Travbanen. Vinder du den store gevinst?

Tag en hyggetur i de gamle gader

Tag en hyggetur i de gamle gader

Få en god frokost og smag øllet på Svaneke Bryghus

Få en god frokost og smag øllet på Svaneke Bryghus

Hestesporvognen tager dig på tur i Svaneke

Hestesporvognen tager dig på tur i Svaneke

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.