Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

I området - Bryggergården

  • Dejlige lejligheder
  • Lejligheder for 2-5 personer
  • God beliggenhed i Svaneke
  • Tæt på Svaneke Torv
kort Bryggergården

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Flotte bindingsværkshuse i Svaneke

Hullehavn - Svanekeboernes lokale strand

Svaneke Torv set fra toppen af Svaneke

Hønseskidningskonkurrencen i Svaneke

Svaneke - I området 

Svaneke er Bornholms østligste punkt - og nok også den mest eftertragtede ferieby på Bornholm. Der er en særlig charme og atmosfære i Svaneke - og det har måske sammenhæng med, at Svaneke har fået Europarådets guldmedalje for "Fremragende bybevaring". Tag en tur med Svaneke heste-sporvogn og nyd den skønne by. Og hvis du synes, at hestene virker bekendte...så har du ret, for i sommerperioden går hestene nemlig på fold blot 100 meter fra jeres ferielejlighed på Bryggergården.

Hen over marken
Fra Bryggergården har I kun 500 meter til Svaneke Torv, hvis I tager den lige vej. MEN...prøv i stedet at dreje til højre, når I kommer ud fra Bryggergården. I skal op ad en lille bakke, men på toppen af bakken har I den skønneste udsigt over Svaneke med havet i baggrunden, og foran jer ligger en lille grusvej, som fører jer ned til Svanekes gamle bydel. Det er en hyggelig og flot tur.

Oplev havnestemningen
Fra den gamle bydel kan I fortsætte ned mod det skønne havnemiljø - måske frister det med en lokal øl på Svaneke Bryghus? Ved Svaneke Bryghus ligger Torvet, hvor der er en skøn stemning - specielt på torvedagene, hvor det summer af liv og gode tilbud i de små boder med alt fra designertøj til Danmarks bedste æbleskiver. Husk også at besøge Svaneke Købmandshandel, som er en levende og hyggelig købmandsbutik, hvor tiden er sat i stå anno 1950erne.  

Svaneke - Bornholms kreative centrum
Svaneke er hyggelig - men Svaneke kan meget mere end det. Svaneke er også Bornholms kreative centrum: Malerier. Unika glas. Designertøj. Lakrids. Bolcher. Chokolade. Is. - En tur på det lokale røgeri med de lækre fiskedelikatesser er selvfølgelig også en ferieoplevelse, som I skal prøve. Har I har børn med, vil de elske at lege på kanonerne ved Svaneke Røgeri. En anden sjov oplevelse er "Hønseskidning", som er Bornholms svar på "Lotto". Det lyder mærkeligt, men det skaber masser af grin, når man slipper 3 høns løs på et stort bingofelt, hvor du skal spille på hvilket tal-felt, som hønsene lægger den næste "klat" på. Mens dygtige speakere fortæller om udviklingen, kommenterer publikum højlydt udviklingen - og nogle mener, at det er godt at have "lorte-numre" i dette spil. 

Pas på
Svaneke er stærkt vanedannende - og det er måske derfor, at Svaneke er byen med nogle af de højeste huspriser på Bornholm. Det er ikke bare bornholmere, som flytter til byen. Mange turister har glemt alt om returbilletten til "Danmark" efter en ferie i Svaneke. Så pas på... 

Bestil din ferie nu
Se lejepriserne for Bryggergården ved at trykke på prislisten Du kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at indtaste din ønskede ankomst- og afrejsedag i boksen øverst på denne side. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.