Sydbornholms huse - Sydbornholms Sommerhuse

  • Flotte Sommerhuse
  • Tæt på badestrand
  • Rolige omgivelser
  • Skøn havudsigt
kort Sydbornholm
Sydbornholm har Bornholms bedste sandstrande

Sydbornholm har Bornholms bedste sandstrande

Glæd dig til at opleve de mange charmerende byer og fiskerlejer

Glæd dig til at opleve de mange charmerende byer og fiskerlejer

En ferie på Sydbornholm er en ferie i strandkanten

En ferie på Sydbornholm er en ferie i strandkanten

Skønne sommerhuse på Sydbornholm

På denne side kan du dykke ned i en verden af charmerende sommerhuse, hver med sin unikke karakter og skønhed. Lige fra hyggelige, familievenlige sommerhuse til luksuriøse gemmesteder – sortimentet af sommerhuse er skabt til at imødekomme alle dine feriedrømme. Beliggende på den maleriske kysstrækning mellem Dueodde og Rønne, er hvert hus et springbræt til Sydbornholms rigdom af kulturelle skatte, lokale delikatesser og naturskønne stier, perfekte til vandreture og cykelture.

Lad dig forføre af de gyldne sandstrande ved Dueodde, opdag historiske skatte i Rønne, og nyd lokale kulinariske oplevelser, der vil vække dine sanser. Sydbornholms Sommerhuse er mere end blot en overnatningsmulighed; det er en invitation til en rejse fuld af opdagelser, afslapning og uforglemmelige øjeblikke. Tag det første skridt mod din drømmeferie på Bornholm – Udforsk Sydbornholms Sommerhuse nedenfor og find det perfekte sted for din næste ferie.

Sydbornholm byder på masser af charme, ro og smuk natur

Sydbornholm byder på masser af charme, ro og smuk natur

Miniferie er også en mulighed

Du behøver som udgangspunkt ikke leje sommerhusene for hele uger. Du er således også velkommen til at bestille en miniferie på fx 3-5 dage. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Sydbornholms Sommerhuse dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. 

Rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter

Du får rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter. Indtast din ønskede periode i bestillingsboksen og se din rabat. Jo flere nætter, at du vælger, jo mere rabat får du.

Fortrydelsesret

Vi kan alle komme til at fortryde. På Sydbornholms Sommerhuse kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Fortrydelsesretten her.

Bestil din ferie på et af Sydbornholms Sommerhuse nu

Du kan se priser ved at trykke på prislisten. Du kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. Vælg "Sydbornholms Sommerhuse" på listen og indtast din ønskede ankomst- og afrejsedag. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566 - så kan du få gode tips til en skøn ferie. Vi håber, at du fandt hvad du søgte, ellers kan du her se alle feriesteder på Bornholm.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.