Dueodde Sommerhus - Dueodde Strandlejligheder

  • Lejligheder 2-4 personer
  • Sommerhus 6 personer
  • Tæt på stranden
  • Børnevenligt
  • Rolig beliggenhed
kort Dueodde

Sommerhus på Dueodde for 6 personer

Plantegning

Plantegning

Gå en tur hånd-i-hånd langs stranden

Gå en tur hånd-i-hånd langs stranden

Stik tæerne i det bløde sand på Dueodde

Stik tæerne i det bløde sand på Dueodde

I tilknytning til Dueodde Strandlejligheder ligger dette dejlige sommerhus. Sommerhuset er den tidligere direktørbolig til det forhenværende badehotel.

Sommerhuset er indrettet således: Éntre med fordelingsgang, soveværelse med dobbeltseng og 2 enkeltsenge (4 sovepladser i alt), soveværelse med dobbeltseng (2 sovepladser), badeværelse med bruseniche, køkken med opvaskemaskine og komfur, spisestue og stor opholdsstue. Der er to store terrasser, hvoraf den ene er overdækket.

Sommerhuset har adgang til de samme faciliteter som lejlighederne på Dueodde Strandlejligheder. I sommerhuset er det desværre ikke muligt at medbringe husdyr.

Ankomstdag: I perioden 9. juni - 1. september er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder kan du som udgangspunkt frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Balka Ferielejligheder dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Udenfor perioden 9. juni - 1. september behøver du som udgangspunkt ikke at leje for hele uger, således at du ex også kan tage miniferier på 4 nætter. Dét giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Udenfor højsæsonen kan du bestille ophold for kortere perioder end en uge, ligesom du også kan få fordelagtige pakketilbud inklusive færgeoverfart. Prisen beregner du i bestillingsboksen til venstre på siden. Indtast blot din ønskede ankomst- og afrejsedato. Du er også meget velkommen til at maile info@teambornholm.dk eller ringe på 56 95 85 66 - vi svarer alle ugens dage.

Fortrydelsesret

Vi kan alle komme til at fortryde. På Dueodde Sommerhus kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Fortrydelsesretten her.

Bestil nu
Bestil din ferie på Dueodde Strandlejligheder ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

 

Vis pris og ledige perioder

Dueodde Strandlejligheder: Sommerhus for 6 personer
Hvornår vil du afsted?
Terrasse med egen grill

Terrasse med egen grill

Overdækket udestue

Overdækket udestue

Beliggenhed tæt på skov og strand

Beliggenhed tæt på skov og strand

Spisebord med plads til seks personer

Spisebord med plads til seks personer

Stue med masser af lys

Stue med masser af lys

Pænt og funktionelt køkken

Pænt og funktionelt køkken

Rummelig stue

Rummelig stue

Hyggeligt sofahjørne

Hyggeligt sofahjørne

Pænt badeværelse

Pænt badeværelse

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.