I området - Dueodde Strandlejligheder

  • Lejligheder 2-4 personer
  • Sommerhus 6 personer
  • Tæt på stranden
  • Børnevenligt
  • Rolig beliggenhed
kort Dueodde
Kridhvidt sand og blåt hav, så langt øjet rækker

Kridhvidt sand og blåt hav, så langt øjet rækker

Besøg de tyske bunkers fra 2. verdenskrig

Besøg de tyske bunkers fra 2. verdenskrig

Hyg dig på stranden

Hyg dig på stranden

Stranden ved Dueodde Badehotel er meget børnevenlig

Stranden ved Dueodde Badehotel er meget børnevenlig

Dueodde er Bornholms sydspids

Kejser Napoleon og det fine sand
Dueodde er Bornholms sydligste punkt. Kilometervis af sandstrand ligger klar til strandlege. Vandet er klart, og sandet er så fint, at det helt frem til 1800-tallet blev brugt i timeglas - blandt andet af Kejser Napoleon. Skoven, stranden og havet giver dig flotte naturoplevelser, men du skal også glæde dig til alle de andre oplevelser på Dueodde - eksempelvis:

Udsigt til hav, strand og historie
Dueodde er en mini-by med restaurant, små butikker og den berømte is-kiosk "Krølle Bølle Is", som frister med lækre is. Du skal også nyde udsigten fra Dueodde Fyrtårn. De 198 trin fører dig til toppen, hvor du har en fantastisk udsigt over havet og hele Sydbornholm. En flot udsigt har du også fra Bornholmertårnet på Dueodde. Bornholmertårnet er en tidligere Nato-lyttepost, som under den kolde krig var Natos fremskudte øjne og ører mod landene i Warszawapagten. Derfor var Bornholmertårnet selvfølgelig en torn i øjet på Warszawapagtens lande, som havde detaljerede planer for at angribe Dueodde og Bornholmertårnet i tilfælde af en konflikt. I dag er Bornholmertårnet omdannet til et koldkrigsmuseum. Kom og hør de spændende historier om spioner og hemmelige missioner på Bornholm - og se de mange koldkrigsting som ex MIG jagerflyet, der blev brugt til en dramatisk flugt fra Polen til Danmark. 

Kanoner og bunkers fra 2. verdenskrig
I skoven mellem Dueodde Strandlejligheder og Bornholmertårnet ligger to tyske kanonstillinger fra 2. verdenskrig. Dengang var her ingen skov, og med tilsvarende kanonstillinger i Østpreussen på den anden side af Østersøen var det tanken, at tyskerne skulle beherske indsejling til de russiske Østersøhavne. De meget kraftige kanoner kom dog aldrig i brug, men de metertykke bunkers vil de næste mange hundrede år vidne om en uhyggelig tid. Uanset uhyggen er de to bunkers dog et besøg værd.

Flotte cykelstier
Bornholm har et vidtforgrenet net af cykelstier, som starter lige ved Dueodde Strandlejligheder. Lej en cykel og oplev de bølgende kornmarker på vejen til det lille hyggelige fiskerleje Snogebæk cirka 6 kilometer fra Dueodde. Her er der oplevelser for såvel øje som mund - ex hyggelige cafeer, restauranter, designbutikker samt håndlavet is og chokolade. Du skal selvfølgelig også besøge den lille hyggelige havn. Tag fiskestangen med...der er fine muligheder for fangst, og hvis du ikke har heldet med dig, så kan du købe lækker frisk og røget fisk hos Snogebæk Røgeri. Husk også at besøge det store kræmmermarked om lørdagen, hvor der er masser af gode tilbud.

Dueodde Golfbane
Dueodde er også kendt for sin 18-hullers golfbane, som med sine mange søer og åer ligner en sea-side-bane. Hvis du har brug for endnu mere motion, så er der mange gode løberuter ved Dueodde Strandlejligheder. I sommeren er Dueodde også vært for løbet "Etape Bornholm", som er et maratonløb over 5 dage, hvor sandruten på Dueodde er en af de hårdeste etaper. 

Dueodde er et godt udgangspunkt for din ferie på Bornholm
Dueodde ligger i et skønt naturområde og med kort køreafstand til mange af Bornholms seværdigheder. Når du bor på Dueodde, er du derfor tæt på mange dejlige oplevelser. Hvis du har børn med, så vil de selvfølgelig elske stranden - men prøv også at besøge det store forlystelsesland Brændesgårdshaven, hvor alle forlystelser er gratis, når entreen er betalt. Hvis du har lidt større børn med, så vil de måske elske at prøve fart og race i Bornholms Gocart Center, som ligger cirka 5 kilometer fra Dueodde Strandlejligheder.

Bestil din ferie på Dueodde nu
Bestil din ferie på Dueodde Strandlejligheder ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen på denne side - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode tips til skønne feriedage på Bornholm.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?
Smag de lækre is på Dueodde

Smag de lækre is på Dueodde

Se de store skibe sejle forbi fra Dueodde Fyrtårn

Se de store skibe sejle forbi fra Dueodde Fyrtårn

Se MIG-Jagerflyet ved BornholmerTårnet

Se MIG-Jagerflyet ved BornholmerTårnet

På Kræmmermarkedet kan du købe (næsten) alt

På Kræmmermarkedet kan du købe (næsten) alt

Dueodde er kilometervis af kridhvid strand

Dueodde er kilometervis af kridhvid strand

Besøg de hyggelige cafeer ved havnen i Snogebæk

Besøg de hyggelige cafeer ved havnen i Snogebæk

Sandklitterne ved Dueodde

Sandklitterne ved Dueodde

Vandlandet i Brændesgårdshaven

Vandlandet i Brændesgårdshaven

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.