Vis pris og ledige perioder

Hvornår vil du afsted?

Allinge

  • Røgerier
  • Strand
  • Havn
  • Hammershus
  • Kendt fra Folkemødet
  • Cafeliv
kort Allinge

Historisk rejsemål
Allinge på Nordbornholm var første rejsemål, da Bornholms turisme begyndte i starten af 1900-tallet. Strandene ved Allinge er ikke Bornholms største, men det er nogle af de mest hyggelige. Den særprægede og flotte kombination af sandstrand og knejsende klipper var formentlig også årsagen til, at såvel det danske som det tyske borgerskab strømmede til Allinge for hundrede år siden.

Nordeuropas største borgruin
Lige udenfor Allinge ligger Hammerknuden med Nordeuropas største borgruin "Hammershus". Glæd jer til vandreture med en mageløs panoramaudsigt. Og for de modige kan panoramaudsigten byttes ud med en svævetur i Danmarks længste svævebane...

Jazzfestival, havneliv og cafeer
Selve Allinge er en charmerende havneby. Der er en årlig Jazzfestival, kræmmer-markeder, byfester og omkring havnen summer de små cafeer af liv og stemning. Rundt om Allinge ligger mange af de seværdigheder og attraktioner, som er med til at gøre en ferie på Bornholm til noget helt specielt.

Krølle Bølle og de flyvende tallerkner
Allinge og Nordbornholm er også hjem for Bornholms sagnfigur - den lille troldeunge "Krølle Bølle". Hvis I har børn med på ferien, vil de elske at få læst historier om Krølle Bølle og hans eventyrlige oplevelser. Om det er Krølle Bølle, der er på spil eller ej, er ikke til at sige, men i bogen "Det mystiske Danmark" er der mange beretninger om mystiske lysende genstande, som med høj fart bevæger sig henover himlen på Nordbornholm. Eksempelvis har en tysk turist set et tallerkenformet fartøj flyve ud fra Hammerknuden gennem en stor åbning, der pludselig viste sig i klippevæggen. Kort tid efter berettede flere lystsejlere at have set et tilsvarende fartøj flyve op fra havet ved Hammerknuden og fortsætte lodret op i himlen, indtil de tabte det af syne.

Spændende bådtur fra Hammerhavnen
Fra Hammerhavnen lidt nord for Allinge er det ikke rumskibe, men små hyggelige både som tager jer på tur ned langs kysten. Set fra vandsiden bliver klippekysten endnu mere dramatisk. Når I passerer nedenfor den gamle borgruin Hammershus, vil I levende kunne forestille jer, at borgen var en uindtagelig fæstning i middelalderens urolige Danmark. Oplevelserne bliver krydret af fortællinger fra jeres bådfører - og det gør bestemt ikke oplevelserne mindre spændende.

Bestilling
Bestil jeres ferie i Allinge ved at indtaste jeres ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi jer gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Feriesteder i Allinge

Storløkke Feriepark

Dejlige feriehuse for 2-6 personer i Allinge. Overdækket swimmingpool. Svævebane, beachvolley, boldbaner, hoppe- og legeland. Et feriested med mange stamgæster.

Æblehaven

Dejlige feriehuse for 4-6 personer beliggende i en tidligere æbleplantage. Swimmingpool og legeland. Tæt på stranden og den hyggelige gamle bydel i Allinge.

Sandvig Søpark

Lækre lejligheder for 2-6 personer. Indrettet af den bornholmske designer Pernille Bülow i 2015. Perfekt beliggenhed mellem Hammersøen, Hammerknuden og Sandvig by. Topanmeldelser fra tidligere gæster.

Hotel Hammersø

Skønt hotel beliggende direkte ved Hammersøen. Gæstealdersgrænse på minimum 14 år giver en rolig og afslappet feriestemning. Swimmingpool. Attraktive tilbud inklusive halvpension.

Klintely

Dejlige værelser, lejligheder og sommerhuse med havudsigt i Sandkås lidt syd for Allinge. Skønne grønne arealer med rolig beliggenhed tæt til kysten og mange af øens seværdigheder.

Sandkås Sommerhuse

Lækre og næsten nye (2014) sommerhuse med en flot havudsigt. Lys og moderne indretning for 2-4 personer. Skøn beliggenhed tæt på Sandkås Strand.

Sandkås Søpark

Dejlige og velindrettede ferielejligheder for 2-4 personer. Flot havudsigt. Beliggende i det lille hyggelige fiskerleje Tejn-Sandkås, lidt syd for Allinge.

Strandpromenaden

Luksuslejligheder i Sandvig fra 2015. Lækker indretning for 4-6 personer. Beliggende 25 meter fra havet. Fantastisk havudsigt. Skøn natur og gode restauranter er få skridt væk.

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.