Bornholms flotteste badehotel


4 nætter inkl. færge med bil. Totalpris for 2 personer: 5.695,-

Lækkert badehotel i Rønne

Fredensborg Badehotel byder på en lækker restaurant med havudsigt, udendørs spa og badebro

Dobbeltværelse med havudsigt

Flotte nye badeværelser på Fredensborg Badehotel

Tag et spil skak med havudsigt

Tag en badetur fra hotellets private badebro

Der er en dejlig sandstrand tæt på Fredensborg Badehotel

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 27-09-2019

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 22-09-2019 til 24-09-2019

Bornholms nye badehotel
Det skønne Fredensborg Badehotel på Strandvejen i Rønne genåbnede i 2018 efter en omfattende renovering. Glæd dig til et flot hotel med dejlige værelser, en af Bornholms bedste restauranter og en imponerende havudsigt. Forvent ikke et gammeldags badehotel med sprossede vinduer og blå gardiner. Fredensborg Badehotel er et moderne badehotel indrettet af den bornholmske designer Pernille Bülow i en ny nordisk stil med flotte naturmaterialer. 

Restaurant med fokus på franske lækkerier
Restauranten fokuserer på franske lækkerier - nyd blandt andet den berømte fiskebuffet med et væld af frisk fisk, skaldyr og fiskeretter. Vinkælderen byder på såvel klassiske som sjældne vine. Hvad enten du vælger restauranten - eller den udendørs opvarmede terrasse - så er havudsigten fantastisk. Restauranten er ofte udsolgt, men som gæst på hotellet har du førsteret til at booke bord - husk blot at booke bordet senest i forbindelse med, at du checker-in på Fredensborg Badehotel.

Fredensborg Badehotels Fiskebuffet 
Prøv den anmelderroste fiskebuffet på Fredensborg Badehotel, hvor du blandt andet kan spise ad libitum af østers, hummere, jomfruhummere, krebs og mange andre skønne skaldyr- og fiskeretter. Til dessert får du et skønt kage- og ostebord med lækkerier.

Husk at bestille bord til Fredensborg Badehotels Fiskebuffet, da den er meget eftertragtet. I den resterende del af 2019 kan du nyde fiskebuffeten: 26.  September
* Pris: 495,- pr. person. Børn til og med 12 år: 250,-
* Tidspunkt: 18:00 - 21:00

Vi har mange glade gæster – og derfor er det nødvendigt, at du bestiller bord på forhånd. Ring 56 90 44 44 og bestil dit bord nu.

Lige ved skoven - Tæt på stranden
Fredensborg Badehotel ligger lige ved skoven - og hvis du går 400 meter langs skovstien kommer du til en skøn sandstrand, som næsten kun de lokale bornholmere kender. Du har selvfølgelig også bademuligheder fra hotellets egen badebro

I spa eller på cykel?
Som gæst på Fredensborg Badehotel kan du gratis benytte hotellets udendørs spabade. Sæt dig godt til rette med en drink i hånden og nyd solnedgangen over havet. Det er ferie! Du har også mulighed for gratis at låne cykler. Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter blot 20 meter fra hotellet.

Dobbeltværelser med havudsigt
Alle dobbeltværelserne i dette tilbud har havudsigt.

Alt dette er inkluderet i tilbudsprisen:
* 4 eller 7 nætter i dobbeltværelse med havudsigt
* Stor morgenbuffet hver morgen
* Gratis cykelleje
* Gratis adgang til hotellets udendørs spabade
* Færge Ystad-Bornholm med bil tur/retur
* Totalpris for 2 personer
   * 4 nætter fra 5.695,-
   * 7 nætter fra 9.695,-

* Hvis du ønsker at flyve København-Bornholm i stedet for at sejle, er der er et tillæg på 1.000,- 

Hvilke ugedage kan du ankomme på?
Hvis du vælger 4 nætter:
* Du kan ankomme på alle ugedage 

Hvis du ønsker 7 nætter:
* Du kan ankomme på mandage, tirsdage, onsdage eller torsdage
* Ved ankomst på fredage, lørdage og søndage vil der være et tillæg på kr. 395,-

Vil du blive en dag mere?
Hvis du ønsker at forlænge dit ophold med 1 dag eller mere, er priserne: 1.195,- pr. extra nat
* Oplys i forbindelse med din bestilling, hvis du ønsker extra nætter

Ønsker du en suite eller et familieværelse?
Fredensborg Badehotel har også:
* Suiter med havudsigt, hvor du udover dobbeltværelset også får en dejlige stue med sofaarrangement og spisebord. Der er selvfølgelig havudsigt fra såvel stuen som soveværelset. Prisen for suiten inkluderer morgenmad for 2 personer.
* Familieværelse, hvor I kan være 4 personer. Familieværelserne er indrettet med køkken, kombineret stue og soveværelse (2 sovepladser i dobbeltseng), spiseplads til 4 personer, soveværelse (2 enkeltsenge), badeværelse samt terrasse med havemøbler. Familieværelserne har ikke havudsigt. Prisen for familieværelset inkluderer morgenmad for op til 4 personer.

Familieværelserne og suiterne er indrettet og designet i samme høje kvalitetsniveau som hotellets dobbeltværelser.

Hvis du ønsker en suite eller et familieværelse, er tillægsprisen 550 pr. nat,- Oplys blot i forbindelse med din bestilling, hvis du ønsker en suite eller et familieværelse.

Er I 2 par?
Hvis I er to par, som ønsker to dobbeltværelser - men kører i samme bil til Bornholm - så kan vi tilbyde jer en extra god pris. Ring til os nu på 56 95 85 66 eller mail info@teambornholm.dk.

Parkering og ladestandere
Som gæst på Fredensborg Badehotel kan du parkere gratis lige ved hotellet. Fredensborg Badehotel har selvfølgelig ladestandere til el-biler.

Hund
Det er desværre ikke muligt at medbringe hunde på Fredensborg Badehotel. Hvis du har hund med, anbefaler vi i stedet Hotel Siemsens Gaard i Svaneke.

Nyd udsigten, en drink og hinanden i spabadene

Smag den berømte og anmelderroste fiskebuffet

Hyg dig på solterrassen med havudsigt

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.