Praktisk info - Boderne Nr. 1

  • Flot havudsigt
  • Ferielejligheder for 2-4 personer
  • Lige ved stranden
  • Rolig beliggenhed
  • Sommerhus for 6 personer
  • Eftertragtet område
kort Boderne

Praktisk information om Boderne Nr. 1

Adresse
Boderne 1, Boderne
3720 Åkirkeby

Telefon-booking: 56 95 85 66
Mail: info@teambornholm.dk

Ankomsttidspunkt 
Du kan komme ind i ferielejligheden fra kl. 16:00 på ankomstdagen. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering".

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade ferielejligheden senest kl. 10:00, således at der er tid til, at ferielejligheden kan blive rengjort til de næste gæster.

Ankomstdage
Boderne nr. 1 ferielejligheder:
Som udgangspunkt kan du frit vælge ankomst- og afrejsedag, ligesom du ikke behøver at booke hele uger. Du kan ex også tage på miniferier i 3-4 nætter. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.
Havhytten:
Ankomstdag: I perioden 9. juni - 16. juni og 23. juni - 18. august er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder kan du som udgangspunkt frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Balka Ferielejligheder dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Udenfor perioden 9. juni - 16. juni og 23. juni - 18. august behøver du som udgangspunkt ikke at leje for hele uger, således at du ex også kan tage miniferier på 4 nætter. Dét giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Babypakke 
Du kan leje en babypakke bestående af: Højstol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling.

Bestille flere lejligheder på én gang
Ønsker du at bestille flere lejligheder på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af én lejlighed via internettet- og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange lejligheder som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere lejlighederne så tæt på hinanden som muligt.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller mindre end 45 dage inden din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus til Boderne Nr. 1
Busstoppestedet på Boderne ligger cirka 500 meter fra ferielejlighederne. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk

Dyner/Sengelinned
Der er dyner og hovedpuder i lejligheden. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som du selv skal medbringe. Alternativt kan du leje en linnedpakke, bestående af lagen, hovedpude- og dynebetræk samt et stort og et lille håndklæde, til DKK 160,- per person. Husk gerne at forudbestille på 56 95 85 66, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

El-biler
Det er desværre ikke lovligt at oplade el-biler ved at trække strømkabler ud fra ferielejligheden, idet feriestedets el-net ikke er bygget til belastningen fra el-biler. Hvis du har el-bil, henviser vi dig i stedet til at oplade på de offentlige ladestandere i nærheden.

Grill
Der er adgang til en fællesgrill på Boderne Nr. 1, som du frit kan benytte. Da terrasserne er lavet af træ, er de desværre ikke tilladt at grille på terrasserne foran lejlighederne. 

Handicapforhold
Boderne Nr. 1 ligger hævet over terrænet, men det gør den tilhørende parkeringsplads også, således at du nemt kan komme fra din bil og ind i lejligheden. Der er ingen trin eller trapper i lejligheden. For nogle af lejlighederne med havudsigt er der dog tre trin fra indgangspartiet og ind til lejlighedsområdet. Hvis du er gangbesværet, beder vi dig orientere os i forbindelse med din bestilling, således at vi kan finde den bedst mulige lejlighed til dig.

Hunde
I nogle af lejlighederne på Boderne Nr. 1 er det tilladt at medbringe hunde. Hvis du ønsker at medbringe din 4-benede ven, beder vi oplyse det til os ved din bestilling af lejligheden. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det 350 DKK at tage din hund med. Hvis du medbringer 3 eller flere hunde, er prisen 700 DKK. Prisen gælder for hele opholdet. Det er nemt for dig at tage din hund med til Bornholm - også hvis du rejser via Sverige. Du skal blot huske at opfylde de svenske toldmyndigheders krav. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm

Indkøb
Den nærmeste indkøbsmulighed er i Super Brugsen i Åkirkeby, som ligger cirka 6 km fra Boderne Nr. 1.

Internet
Der er gratis trådløst internetadgang i ferielejlighederne. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation. Koden til internettet finder du i din ferielejlighed.

Nøgleudlevering
Når vi sender dig din feriebekræftelse, orienterer vi dig også om, hvordan du får nøglen til din ferielejlighed. Det fungerer nemt - og det er ikke noget problem, hvis du ankommer sent på aftenen.

Parkeringsplads
Der er gratis parkering lige ved Boderne Nr. 1.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre din lejlighed ved ankomst og afrejse, så er du altid sikker på, at lejligheden er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Når du bestiller via os, er rengøring altid inkluderet i din lejepris. Du skal derfor ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at inventaret er sat på plads, køkkenservicet er vasket op, samt at eventuelt affald er afleveret i områdets miljøstation.

Strømforbrug
Strøm-, varme- og vandforbrug er gratis inkluderet i din lejepris.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir i ferielejligheden. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie på Boderne Nr. 1 ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gode tips til skønne feriedage på Bornholm.

Boderne Nr. 1A. Der er parkeringsplads bag ved lejlighederne.

Boderne Nr. 1A. Der er parkeringsplads bag ved lejlighederne.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?
Nyd havudsigten på Boderne Nr. 1

Nyd havudsigten på Boderne Nr. 1

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.