Praktisk info - Casa Blanca Ferielejligheder - Gudhjem

  • Flotte ferielejligheder
  • Skøn beliggenhed
  • Gudhjem
  • Swimmingpool
  • Fantastisk havudsigt
kort Gudhjem

Praktiske informationer om Casa Blanca

Adresse
Casa Blanca
Kirkevej 10
3760 Gudhjem

Telefon: 56 95 85 66
Mail: info@teambornholm.dk

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du ferielejligheden til din rådighed fra kl. 15:00.

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade ferielejligheden kl. 10:00, således at vi kan nå at gøre den klar til de næste gæster.

Ankomstdage
I perioden 9. juni - 16. juni og 30. juni - 18. august er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder kan du som udgangspunkt frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Casa Blanca dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke at leje for hele uger. Dét giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Babypakke 
Du kan leje en babypakke bestående af: Højstol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling.

Bestille flere lejligheder på én gang
Ønsker du at bestille flere lejligheder på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af én lejlighed via internettet - og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange lejligheder som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus til Casa Blanca 
Busstoppestedet ligger cirka 300 meter fra Casa Blanca. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk

Dyner og hovedpuder
Der er dyner og hovedpuder i lejligheden. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som du selv skal medbringe. Alternativt kan du leje en linnedpakke, bestående af lagen, hovedpude- og dynebetræk samt et stort og et lille håndklæde, til DKK 160,- per person. Husk gerne at forudbestille, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

El-biler
Det er desværre ikke lovligt at oplade el-biler ved at trække strømkabler ud fra ferielejligheden, idet feriestedets el-net ikke er bygget til belastningen fra el-biler. Hvis du har el-bil, henviser vi dig i stedet til at oplade på de offentlige ladestandere ved F24, Helligdomsvej 1, i Gudhjem.

Frysemuligheder
Alle lejligheder på Casa Blanca har køleskab med lille frostbox.

Grill
Lejlighederne på Casa Blanca er ejet af privatpersoner, hvor nogle har valgt at have grill i lejligheden, mens andre ikke har. Vær opmærksom på, at du selv skal rengøre grillen efter brug.
Du er velkommen til selv at medbringe grill, såfremt du ønsker at grille, idet vi dog beder dig tage hensyn til de øvrige gæster. 

Hunde
Det er desværre ikke tilladt at medbringe husdyr i Casa Blancas Ferielejligheder. 

Indkøb
Der er 100 meter til SPAR og 500 meter til Dagli' Brugsen. 

Internet
Der er gratis trådløst internet på Casa Blanca. 

Nøgleudlevering
Når vi sender dig din feriebekræftelse, orienterer vi dig også om, hvordan du får nøglen til din ferielejlighed. Det fungerer nemt - og det er ikke noget problem, hvis du ankommer sent på aftenen.

Parkeringsplads
Der er mange parkeringspladser omkring Casa Blanca. De tætteste er blot 10 meter fra Casa Blanca.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre din ferielejlighed ved ankomst og afrejse - så er du altid sikker på, at ferielejligheden er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i lejeprisen. Du skal således ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at inventaret er på sin plads, køkkenservicet er vasket op, samt at eventuelt affald er afleveret i feriestedets miljøstation.

Swimmingpool
Som gæst på Casa Blanca kan du gratis bruge den flotte swimmingpool, som er opdelt i voksenpool og børnepool med lav vanddybde. Klorindholdet og filtrene i swimmingpoolen søger for, at eventuelle bakterier og vira bliver fjernet, så du og din familie trygt kan bade i poolen under jeres ophold. Vi forventer, at poolen er åben fra 15. maj til 15. september, men da vi følger lovgivningen og myndighedernes anbefalinger, kan der forekomme ændringer. Vi håber på din forståelse.

Vaskemaskine
Der er vaskerum på Casa Blanca med adgang til vaskemaskine og tørretumbler.

Viskestykker, karklud, toiletpapir med videre
Ved din ankomst til din ferielejligheden er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie på Casa Blanca ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode tips til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.