Praktisk info - Gudhjem Feriepark

  • Swimmingpool
  • Legeplads og hoppeland
  • Strand og klipper
  • Gode indkøbsmuligheder
  • Tæt på restauranter
kort Gudhjem

Praktisk information om Gudhjem Feriepark

Adresse
Gudhjem Feriepark
Lille Jernkaasvej 1
3760 Gudhjem

Telefon: 56 95 85 66

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du feriehuset til din rådighed fra klokken 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis du ankommer sent om aftenen.

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade feriehuset kl. 10:00.

Ankomstdage
Som udgangspunkt kan du frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Gudhjem Feriepark dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Allergivenlige feriehuse
Alle feriehuse er røgfrie. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du vælge et feriehus, som er husdyrfri. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere et allergivenligt feriehus til dig. Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Babypakke 
Du kan leje en babypakke bestående af: Højstol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling. Du skal hente babypakken i receptionen ved din ankomst, ligesom vi beder dig levere udstyret tilbage til receptionen ved din afrejse.

Bestille flere huse på én gang
Ønsker du at booke flere feriehuse på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af ét feriehus og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange feriehuse som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere feriehusene så tæt på hinanden som muligt.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus til Gudhjem Feriepark
Busstoppesteder ligger cirka 250 meter fra Gudhjem Feriepark. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk

Cykeludlejning
Du kan leje cykler i receptionen - husk blot at bestille dem senest dagen inden. Priserne pr. cykel er:
1 dag: 85 DKK
2 dage: 170 DKK
3 dage: 225 DKK
4 dage: 280 DKK
5 dage: 335 DKK
6 dage: 390 DKK
1 uge 445 DKK (Ekstra dag +40 DKK)

Du har også mulighed for at leje tandemcykler, Mountainbikes, cykler med barnetrailer og E-Bike, samt tilbehør til cyklerne som cykelkurv, barnestol, cykelhjelm og cykellygter. Priserne på dette får du oplyst ved at henvende dig i receptionen ved din ankomst. Bemærk, at der kan være et begrænset udbud af disse cykeltyper.

Dyner og Sengelinned
Der er dyner og hovedpuder i lejligheden. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som du selv skal medbringe. Alternativt kan du leje en linnedpakke, bestående af lagen, hovedpude- og dynebetræk samt et stort og et lille håndklæde, til DKK 160,- per person. Husk gerne at forudbestille, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

Gratis adgang til Gudhjem Svømmehal i 2023 og 2024
Selvom Gudhjem feriepark ligger tæt ved Melsted Badebugts dejlige badestand, så kan der i foråret og sensommer være dage, hvor det er sjovere at opholde sig indendørs. Derfor har du som gæst i Gudhjem Feriepark gratis adgang til Gudhjem Svømmehal i 2023 og 2024, som ligger blot 850 meter fra Gudhjem Feriepark. 

Grill
Alle feriehusene i Gudhjem Feriepark er ejet af individuelle privatpersoner, hvor nogle har grill til deres feriehus, mens andre ejere ikke har ønsket at have en grill i feriehuset. Vi kan derfor ikke garantere, at der er en grill ved dit feriehus - men hvis der ikke er en grill, så er du altid velkommen til selv at medbringe en grill, hvis du ønsker at grille. Husk blot at tage hensyn til naboerne, når du griller. Vær opmærksom på, at du selv skal rengøre grillen efter dit brug.

Handicapforhold
Husene i Gudhjem Feriepark er desværre ikke handicapvenlige, da soveværelserne er beliggende på 1. sal.

Hunde og Katte
Hunde og katte er meget velkomne på Gudhjem Feriepark, idet vi har en række huse, som er forbeholdt gæster med husdyr. Ophold for 4-benede venner koster DKK 350, som dækker omkostningen til den ekstra rengøring efter jeres ophold. Hvis du medbringer 3 eller flere hunde er prisen DKK 700. Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt - du skal blot huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm

Indkøb
100 meter fra Gudhjem Feriepark ligger Dagli'Brugsen i Gudhjem.

Internet
Der er gratis trådløst internetadgang i alle feriehuse i Gudhjem Feriepark. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Køkkenudstyr
Feriehusene i Gudhjem Feriepark har et veludstyret køkken - herunder service til 6 personer. Du behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende.

Ladestander til el-bil
Gudhjem Feriepark har to ladestandere til el-biler (type 2 ladestandere). Du kan købe opladningskort med 55 kWh i receptionen.

Nøgleudlevering
Nøgleudlevering sker i receptionen på Gudhjem Feriepark. I din feriebekræftelse sender vi dig oplysning om nøgleudlevering, hvis du ankommer udenfor receptionens åbningstid.

Parkering
Der er gratis parkering ved Gudhjem Feriepark. Feriehusene ligger placeret 10-100 meter fra parkeringspladsen. Hvis du ønsker en speciel placering af dit feriehus, beder vi dig orientere os, når du bestiller din ferie.

Swimmingpool
Som gæst på Gudhjem Feriepark kan du gratis bruge den flotte pool. Klorindholdet og filtrene i swimmingpoolen søger for, at eventuelle bakterier og vira bliver fjernet, så du og din familie trygt kan bade i poolen under jeres ophold.  

Vi forventer, at poolen er åben i hele sæsonen, men da vi følger lovgivningen og myndighedernes anbefalinger, kan der forekomme ændringer. Vi håber på din forståelse.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre din lejlighed ved ankomst og afrejse - så er du altid sikker på, at ferieboligen er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i lejeprisen. Du skal således ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at inventaret er på sin plads, køkkenservicet er vasket op, samt eventuelt affald er afleveret i områdets miljøstation.

Strygejern
Du kan låne strygejern og strygebræt i receptionen - og det er selvfølgelig gratis for dig.

Tennisbane
Du har mulighed for at leje adgang til den nærliggende tennisbane ved henvendelse i receptionen på Gudhjem Søpark, som ligger 50 meter fra Gudhjem Feriepark.
Priserne er:
* Leje af bane DKK 50,-
* Leje af ketcher DKK 30,-.

Vaskemaskine og tørretumbler
Hvis du får behov for at vaske, har du mulighed for at leje vaskemaskine samt tørretumbler i Gudhjem Feriepark (mod et lille gebyr pr. vask/tumbling). Vaskelokalet ligger i tilknytningen til receptionen.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir i dit feriehus. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Telefonnummer
Telefonnummeret til Gudhjem Feriepark er: + 45 56 95 85 66

Bestil nu
Bestil din ferie på Gudhjem Feriepark ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller mail/ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

 

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os:

Mandag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lørdag - Søndag: Adgang til vagttelefon
Vi besvarer telefonen i åbningstiden, men har du akut brug for hjælp, kan du altid komme videre til vores vagttelefon.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg.

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.