Praktisk info - Havhytten

  • Flot havudsigt
  • Lige ved stranden
  • Rolig beliggenhed
  • Sommerhus for 6 personer
  • Eftertragtet område
kort Boderne

Praktisk information om Havhytten

Adresse
Boderne 1A, Boderne
3720 Åkirkeby

Telefon-booking: 56 95 85 66
Mail: info@teambornholm.dk

Ankomsttidspunkt 
Du kan komme ind i sommerhuset fra kl. 16:00 på ankomstdagen. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering".

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade sommerhuset senest kl. 10:00, således at der er tid til, at sommerhuset kan blive rengjort til de næste gæster.

Ankomstdage
Ankomstdag: I perioden 9. juni - 16. juni og 23. juni - 18. august er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder kan du som udgangspunkt frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Balka Ferielejligheder dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Udenfor perioden 9. juni - 16. juni og 23. juni - 18. august behøver du som udgangspunkt ikke at leje for hele uger, således at du ex også kan tage miniferier på 4 nætter. Dét giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Babypakke 
Du kan leje en babypakke bestående af: Højstol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling.

Cykler
Som gæst i Havhytten kan du gratis låne cykler. Cyklerne står 50 meter fra sommerhuset. Husk blot selv at medbringe cykelhjelm samt eventuelt cykellygter, hvis du vil cykle om aftenen.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller mindre end 45 dage inden din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus til Havhytten
Busstoppestedet på Boderne ligger cirka 500 meter fra Havhytten. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk

Dyner/Sengelinned
Der er dyner og hovedpuder i sommerhuset. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som du selv skal medbringe. Alternativt kan du leje en linnedpakke, bestående af lagen, hovedpude- og dynebetræk samt et stort og et lille håndklæde, til DKK 160,- per person. Husk gerne at forudbestille på 56 95 85 66, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

El-biler
Det er desværre ikke lovligt at oplade el-biler ved at trække strømkabler ud fra Havhytten, idet sommerhusets el-net ikke er bygget til belastningen fra el-biler. Hvis du har el-bil, henviser vi dig i stedet til at oplade på de offentlige ladestandere i nærheden.

Grill
Der er grill i Havhytten, som du frit kan benytte. Husk blot at rengøre grillen efter dit brug. 

Handicapforhold
Havhytten er ikke egnet som feriested for dig, hvis du er gangbesværet, idet soveværelserne er beliggende på 1. sal.

Hunde
Du har mulighed for at medbringe din hund til Havhytten. Hvis du ønsker at medbringe din 4-benede ven, beder vi oplyse det til os ved din bestilling af sommerhuset. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det 350 DKK at tage din hund med. Hvis du medbringer 3 eller flere hunde, er prisen 700 DKK. Prisen gælder for hele opholdet. Det er nemt for dig at tage din hund med til Bornholm - også hvis du rejser via Sverige. Du skal blot huske at opfylde de svenske toldmyndigheders krav. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm

Indkøb
Den nærmeste indkøbsmulighed er i Super Brugsen i Åkirkeby, som ligger cirka 6 km fra sommerhuset.

Internet
Der er gratis trådløst internetadgang i Havhytten. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation. Koden til internettet finder du i sommerhuset.

Nøgleudlevering
Når vi sender dig din feriebekræftelse, orienterer vi dig også om, hvordan du får nøglen til Havhytten. Det fungerer nemt - og det er ikke noget problem, hvis du ankommer sent på aftenen.

Parkeringsplads
Havhytten har sin egen lukkede parkeringsplads.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre sommerhuset ved ankomst og afrejse, så er du altid sikker på, at sommerhuset er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Når du bestiller via os, er rengøring altid inkluderet i din lejepris. Du skal derfor ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at inventaret er sat på plads, køkkenservicet er vasket op, samt eventuelt affald er afleveret i områdets miljøstation.

Strømforbrug
Strøm- og vandforbrug er gratis inkluderet i din lejepris.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir i sommerhuset. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie i Havhytten ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gode tips til skønne feriedage på Bornholm.

Hyg dig i det idylliske Boderne

Hyg dig i det idylliske Boderne

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?
Stranden i Boderne ligger lige ved Havhytten

Stranden i Boderne ligger lige ved Havhytten

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.