Praktisk info - Hotel Hammersø

  • Søudsigt
  • Pool
  • Voksenferie
  • 1/2 pension
  • Gratis parkering
  • Reception
kort Sandvig

Hotel Hammersø

Adresse:
Hotel Hammersø
Hammershusvej 86, Sandvig
3770 Allinge
Telefon - booking: +45 5695 8566

Ankomsttidspunkt
I kan komme ind i værelset fra kl. 14:00 på ankomstdagen. Når I ankommer, beder vi jer vise jeres Team-Bornholm-bekræftelse.

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade værelset kl. 11:00. 

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen på Hotel Hammersø.

Receptionens åbningstider
Receptionen er åben fra 08:00 - 23.00. Det er dog i nødstilfælde muligt at komme i kontakt med receptionen hele døgnet.

Restaurant
Morgenbuffet: Hver dag i tidsrummet 08:00 – 10:00
Dagens 3-retters menu tilbydes hver dag fra i tidsrummet 18:00 – 19:30
I dagens fastlagte menu er det desværre ikke muligt at tage højde for eventuelle mad-allergier. Såfremt du har mad-allergier, anbefaler vi derfor, at du bestiller et ophold uden aftenmenuen inkluderet, således at du "kun" har morgenmaden inkluderet i din værelsespris. Såfremt du ønsker det under dit ophold, så kan du selvfølgelig tilkøbe aftenmenuen på de aftener, som du måtte ønske det. Kontakt os på 56 95 85 66 eller info@teambornholm.dk for at få et tilbud på ophold, hvor aftensmenuen ikke er inkluderet i værelsesprisen.

Rengøring
Der er daglig rengøring af værelserne alle dage – dog ikke søndag.

Internet
Der er gratis trådløst internet på værelserne. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Handicap
Da der ikke er elevator imellem etagerne, beder vi jer informere os, i så god tid som muligt inden ankomst, såfremt nogle i jeres rejsegruppe er gangbesværet.

Hunde
På nogle af hotellets værelser er det muligt at medbringe hund, såfremt du har oplyst dette i forbindelse med din bestilling. Alle værelser, hvor hunde er tilladt, er beliggende i en annexbygning. Ophold for 4-benede venner koster DKK 250, som dækker omkostningen til den ekstra rengøring efter jeres ophold. Hvis du medbringer 3 eller flere hunde er prisen DKK 500. Du må ikke efterlade din hund alene på værelset under dit ophold, men du er velkommen til at medbringe din hund i restauranten, hvor der er særlige borde reserveret til gæster med hund. Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt - du skal blot huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Dog er reglerne meget lempelige, når du "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm

Swimmingpool
Swimmingpoolen er åben og opvarmet i perioden 15.05 - 15.09

Kontakt
Hvis I spørgsmål vedrørende reservation af værelser eller færgeoverfart, beder vi jer kontakt Team Bornholm på telefon 56 95 85 66.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, elforbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter - og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.