Praktisk info - Hotel Hammersø

  • Søudsigt
  • Pool
  • Voksenferie
  • Gratis parkering
  • Skøn beliggenhed
kort Sandvig

Praktiske informationer om Hotel Hammersø

Adresse
Hotel Hammersø
Hammershusvej 86, Sandvig
3770 Allinge

Telefon: +45 5695 8566

Ankomsttidspunkt
Du har adgang til dit værelse fra kl. 14:00 på ankomstdagen. For at sikre den nemmest mulige indtjekning for dig, beder vi dig vise din faktura i receptionen ved din ankomst.

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade værelset kl. 11:00, således at vi kan nå at rengøre værelset, inden at de næste gæster ankommer. 

Bus til Hotel Hammersø
Busstoppestedet ligger cirka 500 meter fra Hotel Hammersø. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk

Elkedel
Der er ikke elkedel på værelserne på Hotel Hammersø. Du kan i stedet købe dig en dejlig kop friskbrygget kaffe eller te i hotellets bar. 

Føntørre
Der er føntørre på alle værelser på Hotel Hammersø. 

Køleskab
Der er et lille og lydløst barkøleskab på alle værelser på Hotel Hammersø.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen på Hotel Hammersø.

Receptionens åbningstider
Receptionen er åben i tidsrummet 08:00 - 23.00. Det er dog i nødstilfælde muligt at komme i kontakt med receptionen hele døgnet.

Restaurant - Morgenmad og Aftensmenu
Morgenbuffeten er klar til dig hver dag i tidsrummet 08:00 – 10:00
Den 3-retters-aftensmenu serveres hver dag i tidsrummet 18:00 – 19:30*
* Tilmeldingen til aftenmenuen skal ske senest kl. 12.00 på dagen i receptionen. Prisen varierer efter menuen. 

Rengøring
Vi sørger for daglig rengøring af dit værelse alle ugens dage med undtagelse af søndage.

Internet
Der er gratis trådløst internet på værelserne. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Handicap
Da der ikke er elevator imellem etagerne, beder vi dig informere os i så god tid som muligt inden ankomst, såfremt en eller flere af deltagerne i din rejsegruppe er gangbesværet.

Hunde
På nogle af hotellets værelser er det muligt at medbringe hund, såfremt du har oplyst dette i forbindelse med din bestilling. Alle værelser, hvor hunde er tilladt, er beliggende i søbygningen. Ophold for 4-benede venner koster DKK 350, som dækker omkostningen til den ekstra rengøring efter dit ophold. Hvis du medbringer 3 eller flere hunde, er prisen DKK 700. Du må ikke efterlade din hund alene på værelset under dit ophold, men du er velkommen til at medbringe din hund i restauranten, hvor der er særlige borde reserveret til gæster med hund. Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt, idet du blot skal huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm

Swimmingpool
Swimmingpoolen på Hotel Hammersø er åben og opvarmet i perioden 15. maj - 15. september. Klorindholdet og filtrene i swimmingpoolen søger for, at eventuelle bakterier og vira bliver fjernet, så du og din familie trygt kan bade i poolen under jeres ophold.  

Vi forventer, at poolen er åben i hele sæsonen, men da vi følger lovgivningen og myndighedernes anbefalinger, kan der forekomme ændringer. Vi håber på din forståelse.

Søbygningen
Nogle værelser er placeret i søbygningen, der ligger lige ved siden af hovedbygningen. For at komme ind i søbygningen, er det nødvendigt at gå cirka 75 meter udenfor. Standarden og søudsigten er den samme, uanset hvor dit værelse ligger. Du kan læse mere om søbygningen og dens placering her

Kontakt
Hvis du har spørgsmål vedrørende reservation af værelser eller færgeoverfart, beder vi dig kontakte os på telefon 56 95 85 66.

Bestil nu
Bestil din ferie på Hotel Hammersø ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os:

Mandag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lørdag - Søndag: Adgang til vagttelefon
Vi besvarer telefonen i åbningstiden, men har du akut brug for hjælp, kan du altid komme videre til vores vagttelefon.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg.

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.