Værelser - Hotel Hammersø

  • Søudsigt
  • Pool
  • Voksenferie
  • 1/2 pension
  • Gratis parkering
  • Reception
kort Sandvig

Tæt på Hammershus

Hammerodde Fyr

Restaurant med søudsigt på Hotel Hammersø

Hotel Hammersø. Skønt hotel i Sandvig. Hyggelige værelser med halvpension. Aldersgrænse på 14 år. 
Hotel Hammersø i Sandvig indbyder jer til en skøn voksen-ferie. Hotellet har en aldersgrænse, således at alle gæster skal være over 14 år, hvilket giver hotellet en rolig atmosfære. Hotel Hammersø har vel nok en af Bornholms flotteste beliggenheder som nabo til de idylliske søer "Hammersø" og "Opalsø". De idylliske rammer fortsætter inde på selve hotellet, som er indrettet med ægte tæpper, kongeligt porcelæn, antikviteter og malerier.

Hyggelige værelser
I bliver budt velkommen af hyggelige værelser, som enten har udsigt over Hammersøen eller til landsiden. Forvent ikke en topmoderne indretning, men hyggelige værelser med møblering i ældre stil, som passer godt ind i stedets afslappede atmosfære. Der er følgende værelsestyper:
* Dobbeltværelse med søudsigt. Værelserne er placeret i enten hovedbygning eller i annex. Annexet ligger 40 meter fra hovedbygningen, og udsigten fra annexet er mindst lige så smuk som fra hovedbygning.
* Dobbeltværelse til landside. Bemærk at nogle af værelserne i denne kategori har adskilte senge - og således ikke dobbeltsenge.
* Enkeltværelse med sø-udsigt

God dansk mad
På Hotel Hammersø bliver du forkælet med god dansk mad, som nydes i hotellets restaurant med udsigt til Hammersøen. Som et af de få tilbageværende hoteller på Bornholm, holder Hotel Hammersø således fast i de gode gamle dyder med at tilbyde halvpension. Priserne, som du kan se i prislisten, er derfor inklusive halvpension bestående af en stor morgenmadsbuffet og en dejlig 3-retters menu til aften. I dagens fastlagte menu er det desværre ikke muligt at tage højde for eventuelle mad-allergier. Såfremt du har mad-allergier, anbefaler vi derfor, at du bestiller et ophold uden aftenmenuen inkluderet, således at du "kun" har morgenmaden inkluderet i din værelsespris. Kontakt os på 56 95 85 66 eller info@teambornholm.dk for at få et tilbud på ophold, hvor aftenmenuen ikke er inkluderet.

Skønne vandrestier
I området omkring hotellet finder I skønne vandrestier, og efter dagens oplevelser kan I nyde en svømmetur i hotellets swimmingpool med udsigt over Hammersøen. Swimmingpoolen er åben og opvarmet i perioden 15.05 - 15.09.

Gratis trådløst internet
Der er adgang til gratis trådløst internet. Hotellet er røgfrit såvel inden- som udendørs, idet det dog er tilladt at ryge på enkelte.

Værelser

Udsigt til Hammersø

Hotelværelse med søudsigt

Hotelværelserne er indrettet i hyggelig stil

På Hotel Hammersø bliver I budt velkommen med værelser, som enten er beliggende mod landsiden - eller har en skøn udsigt mod søen. 

Værelserne er beliggende i Hovedbygningen eller Søbygningen. I Hovedbygningen er reception og restaurant beliggende. Søbygningen ligger 75 meter fra Hovedbygningen. Der er værelser med søudsigt i såvel Hovedbygning som Søbygningen. Alle værelser er indrettet i en ældre, men hyggelig stil, som passer godt til den dejlige atmosfære på hotellet.

Bemærk, at hotellet er røgfrit såvel inden- som udendørs, men at det er tilladt at ryge på enkelte af hotellets balkoner. Ved jeres bestilling beder vi jer oplyse, om I ønsker et værelse med mulighed for at ryge på balkonen. 

Værelserne har alle en individuel indretning, idet farver på møbler og vægge varierer fra værelse til værelse. Værelserne er beliggende i stueplan eller på første/anden etage. Bemærk, at der ikke er elevator mellem de to etager. Hvis I har specielle ønsker til jeres værelse, beder vi jer orientere os ved jeres bestilling.

I kan få mere information om priser og ledig kapacitet ved at indtaste jeres ønskede ankomst- og afrejsedatoer i boksen til højre på skærmen. Bemærk at priserne er angivet inklusive halvpension bestående af morgen- og aftensmad. Aftensmaden er en skøn 3-retters-menu.    

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.