Praktisk info - Nexø Husbåde

  • Hyggelig havnestemning
  • Tæt på centrum
  • Skøn havudsigt
  • Seaside Living
  • Luksus ferieboliger
kort Nexø

Nexø Husbåde - Praktiske informationer

Adresse
Nexø Husbåde
Øster Flak 3-1
3730 Nexø

Telefon-booking: 56 95 85 66
Mail: info@teambornholm.dk

Ankomsttidspunkt 
Du kan komme ind i husbåden fra kl. 16:00 på ankomstdagen. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering".

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade husbåden senest kl. 10:00, således at der er tid til, at ferieboligen kan blive rengjort til de næste gæster.

Ankomstdage
I perioden 9. juni - 1. september er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder kan du som udgangspunkt frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Nexø Husbåde dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Babypakke 
Du kan leje en babypakke bestående af: Højstol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling.

Bestille flere husbåde
Hvis du ønsker at bestille to eller tre husbåde på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af én husbåd via internettet, og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, at du ønsker to eller tre husbåde. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller mindre end 45 dage inden din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus til Nexø Husbåde
Busstoppestedet ligger cirka 900 meter fra Nexø Husbåde. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk

Dyner/Sengelinned
Der er dyner og hovedpuder i lejligheden. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som du selv skal medbringe. Alternativt kan du leje en linnedpakke, bestående af lagen, hovedpude- og dynebetræk samt et stort og et lille håndklæde, til DKK 160,- per person. Husk gerne at forudbestille på 56 95 85 66, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

Grill
Husbåde har hver deres egen gasgrill, som du gratis kan låne. Vær opmærksom på, at du selv skal rengøre grillen efter dit brug.

Hunde
Det er desværre ikke tilladt at medbringe hund eller andre husdyr i feriehusene på Nexø Husbåde. Rejser du med hund eller andet kæledyr, kan du kigge på denne side og få inspiration til, hvor du i stedet kan bo. 

Indkøb
Netto, Kvickly, Lidl og Coop-365 ligger alle i kort i afstand fra Nexø Husbåde. 

Internet
Der er gratis trådløst internetadgang i husbådene. Sendestyrken kan variere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation. Koden til internettet finder du i din husbåd.

Nøgleudlevering
Sammen med din feriebekræftelse får du også orientering om, hvordan du får nøglen til din husbåd. Det fungerer nemt - og det er ikke noget problem, hvis du ankommer sent på aftenen.

Opvaskemaskine
Der er opvaskemaskine i Nexø Husbåde. 

Parkeringsplads
Du kan parkere gratis lige ved Nexø Husbåde. Offentlige ladestandere til elbiler finder du på havnen. 

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre din husbåd ved ankomst/afrejse - så er du altid sikker på, at husbåden er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Når du bestiller via os, er rengøring altid inkluderet i din lejepris. Du skal derfor ikke betale ekstra for rengøringen. Ved jeres afrejse beder vi dig således blot sørge for, at inventaret er på sin plads, køkkenservicet er vasket op, samt eventuelt affald er afleveret i områdets miljøstation.

Strøm- og vandforbrug
Strøm- og vandforbrug er inkluderet i din lejepris.

Vaskemaskine og tørretumbler
Der er vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset i husbåden, som du gratis kan benytte.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir i din husbåd. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie på Nexø Husbåde ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gode tips til skønne feriedage på Bornholm.

 

Glæd dig til en skøn ferie i Nexø Husbåde

Glæd dig til en skøn ferie i Nexø Husbåde

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.