Praktisk info - Rø Golfhus

  • Rolig beliggenhed
  • Skønt naturområde
  • Tæt på golfbane
  • Flotte feriehuse
kort

Praktisk information om Rø Golfhus

Adresse
Rø Skolevej - Golfhus nr. 4
3760 Gudhjem

Telefon-booking: 56 95 85 66
Mail: info@teambornholm.dk

Ankomsttidspunkt 
Du kan komme ind i feriehuset fra kl. 15:00 på ankomstdagen. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering".

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade feriehuset senest kl. 10:00, således at der er tid til, at feriehuset kan blive rengjort til de næste gæster.

Ankomstdage
I perioden 9. juni - 16. juni og 23. juni - 18. august er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder kan du som udgangspunkt frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Rø Golfhus dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Babypakke 
Du kan leje en babypakke bestående af: Højstol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller mindre end 45 dage inden din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus til Rø Golfhus
Busstoppestedet i Rø ligger cirka 1 kilometer fra Rø Golfhus. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk

Dyner/Sengelinned
Der er dyner og hovedpuder i feriehuset. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som du selv skal medbringe. Alternativt kan du leje en linnedpakke, bestående af lagen, hovedpude- og dynebetræk samt et stort og et lille håndklæde, til DKK 160,- per person. Husk gerne at forudbestille på 56 95 85 66, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

El-biler
Det er desværre ikke lovligt at oplade el-biler ved at trække strømkabler ud fra Rø Golfhus, idet feriehuset el-net ikke er bygget til belastningen fra el-biler. Hvis du har el-bil, henviser vi dig i stedet til at oplade på de offentlige ladestandere i nærheden.

Grill
Der er grill i feriehuset, som du frit kan benytte. Husk blot at rengøre grillen efter dit brug. 

Handicapforhold
Rø Golfhus er egnet som feriested for dig, hvis et enkelt trin op til terrassen er i orden for dig. 

Hunde
Du har desværre ikke mulighed for at medbringe din hund til Rø Golfhus. Rejser du med hund eller andet kæledyr, kan du kigge på denne side og få inspiration til, hvor du i stedet kan bo. 

Indkøb
Den nærmeste indkøbsmulighed SPAR og Dagli' Brugsen i Gudhjem, som ligger cirka 6,5 km fra feriehuset.

Internet
Der er gratis trådløst internetadgang i feriehuset. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation. Koden til internettet finder du i feriehuset.

Køkkenudstyr
Rø Golfhus har et veludstyret køkken. Du behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende.

Nøgleudlevering
Når vi sender dig din feriebekræftelse, orienterer vi dig også om, hvordan du får nøglen til Rø Golfhus. Det fungerer nemt - og det er ikke noget problem, hvis du ankommer sent på aftenen.

Parkeringsplads
Du kan gratis parkere ved feriehuset. 

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre sommerhuset ved ankomst og afrejse, så er du altid sikker på, at feriehuset er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Når du bestiller via os, er rengøring altid inkluderet i din lejepris. Du skal derfor ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at inventaret er sat på plads, køkkenservicet er vasket op, samt eventuelt affald er afleveret i områdets miljøstation.

Strømforbrug
Strøm- og vandforbrug er gratis inkluderet i din lejepris.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir i sommerhuset. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie i Rø Golfhus ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gode tips til skønne feriedage på Bornholm.

Vis pris og ledige perioder

Rø Golfhus: Feriehus til 4 personer
Hvornår vil du afsted?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.