Feriested - Roseløkken

  • Rolig beliggenhed
  • Tæt på stranden
  • Skønt naturområde
  • Flotte ferielejligheder
  • Gratis cykelleje
  • Gratis minigolf
kort Rønne
Roseløkken - Balkon

Roseløkken - Balkon

Roseløkken - Soveværelse med dobbeltseng

Roseløkken - Soveværelse med dobbeltseng

Roseløkken - Køkken

Roseløkken - Køkken

Roseløkken - Indretningsplan

Roseløkken - Indretningsplan

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Roseløkken - Flotte ferielejligheder i Rønne

Lige ved skov og strand. Tæt på Rønnes charmerende byliv.

På en skøn beliggenhed på Strandvejen i Rønne ligger Roseløkken. Her bliver du mødt af flotte ferielejligheder for 5 personer. Fra lejligheden har du udsigt til det skønne skovområde, som ligger blot 150 meter fra dig. 200 meter længere inde i skoven, bliver de grønne trætoppe afløst af blåt hav og silkeblødt sand. Du kan også følge skovstierne ind mod Rønnes charmerende bymidte. 

Ferielejlighed for 5 personer

Lejlighederne er indrettet for 5 personer: Entré med indgang til stort badeværelse med bruseniche, håndvask, toilet samt vaskemaskine og tørretumbler. Overfor badeværelset ligger de to soveværelser. Det ene soveværelse er indrettet med en dobbeltseng, mens det andet soveværelse har dobbeltseng og en enkeltseng. Fra de to værelser har du indgang til køkkenet og stuen, som er indrettet med hjørnesofa, tv, lænestol samt spisebord. Køkkenet er selvfølgelig udstyret med komfur med ovn, opvaskemaskine, køleskab og fryser. Alle lejligheder har to terrasser/balkoner, som vender mod henholdsvis øst og vest, således at du kan nyde såvel morgen- som aftensolen. Roseløkkens ferielejligheder er beliggende i stueplan eller på 1. sal. Hvis du foretrækker en speciel beliggenhed af din lejlighed, beder vi dig orientere os ved din bestilling.  

Roseløkken har en særdeles god beliggenhed i Rønne

Roseløkken ligger på Strandvejen i Rønne - lige overfor dig har du skoven og stranden, og indenfor 500 meter fra ferielejlighederne finder du en af øens bedste restauranter - nemlig restauranten på Fredensborg Badehotel.

Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter også lige ved Roseløkken. Lån en af de gratis cykler på Roseløkken og tag på oplevelse i den skønne bornholmske natur - eller tag et smut ind til Torvet i Rønne, hvor der er et skønt by- og cafeliv. Rønne er hovedstaden på Bornholm, hvor der er masser af sjove oplevelser - læs mere om Rønne her. Efter skønne oplevelser i byen kan du cykle tilbage til Roseløkken - og måske udfordre familien/vennerne til minigolf på Roseløkkens minigolfbane? Minigolfbanen er gratis at bruge for dig som gæst på Roseløkken. Måske er præmien, at vinderne nyder eftermiddagssolen på terrassen, mens de mindre gode til minigolf laver mad i Roseløkkens gode køkkener.

Fortrydelsesret

Vi kan alle komme til at fortryde. På Roseløkken kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Fortrydelsesretten her.

Rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter

Du får rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter. Indtast din ønskede periode i bestillingsboksen og se din rabat. Jo flere nætter, at du vælger, jo mere rabat får du.

Bestil din ferie nu

Bestil din ferie på Roseløkken ved at indtaste din ønskede ankomstdag i bestillingsboksen - eller mail info@teambornholm.dk. Du kan også ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver dig gode råd til skønne feriedage på Bornholm.

Roseløkken - Stue

Roseløkken - Stue

Roseløkken ligger kun 350 meter fra en dejlig sandstrand

Roseløkken ligger kun 350 meter fra en dejlig sandstrand

Roseløkken - Spiseplads

Roseløkken - Spiseplads

Roseløkken - Soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng

Roseløkken - Soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng

Roseløkken - Balkon

Roseløkken - Balkon

Badeværelset i Rosenløkken

Badeværelset i Rosenløkken

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.