Rubinhusene - Rubinhusene

  • Rolig beliggenhed
  • Sommerhus for 8 personer
  • Tæt på strand
  • Skønt naturområde
  • Midt i skoven
kort Hasle
Besøg det lokale silderøgeri i Hasle

Besøg det lokale silderøgeri i Hasle

Rubinhusene ligger i et skønt skovområde 200 meter fra Rubinsøen

Rubinhusene ligger i et skønt skovområde 200 meter fra Rubinsøen

Glæd dig til spændende feriedage i Hasle by

Glæd dig til spændende feriedage i Hasle by

Rubinhusene - En skøn ferie midt i naturen

Rubinhusene er dejlige sommerhuse med skønt lysindfald midt i skoven ved Hasle. Sommerhusene, der er indrettet til 8 personer, har store og solrige træterrasser samt haver, hvor I kan nyde solen, grille og hygge jer. De rummelige stuer med brændeovne skaber en hyggelig atmosfære, perfekt til afslappende aftener efter en dag fuld af eventyr. Køkkenalrummene er veludstyrede, så du kan tilberede lækre måltider sammen med familien eller vennerne. Området omkring Rubinhusene byder på masser af naturskønhed. Udforsk de nærliggende skovstier, tag en cykeltur langs kysten, eller nyd en afslappende dag på stranden, der kun ligger 7-10 minutters gang fra sommerhusene. Ikke langt fra Rubinhusene finder du den charmerende by Hasle, hvor du kan opleve lokalt håndværk, hyggelige caféer og restauranter. Besøg det lokale røgeri for at smage på Bornholms berømte røgede sild, eller tag en tur til Grønbechs Gård, der er Bornholms center for kunsthåndværk. Glæd dig til skønne feriedage i Rubinhusene - læs mere om området ved Rubinhusene her.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Fortrydelsesret

Vi kan alle komme til at fortryde. På Rubinhusene kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Fortrydelsesretten her.

Priser og bestilling

Se priser for Rubinhusene ved at trykke på prislisten. Du kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. Du er altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566. Bestil dit ophold nu, så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne feriedage.

Rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter

Du får rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter. Indtast din ønskede periode i bestillingsboksen og se din rabat. Jo flere nætter, at du vælger, jo mere rabat får du.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.