Praktisk info - Sandvig Søpark

  • Flotte ferielejligheder
  • Sandvig
  • Skønt naturområde
  • Tæt på by
  • Tæt på klipper
  • Tæt på strand
kort Sandvig

Praktiske informationer om Sandvig Søpark

Adresse
Sandvig Søpark
Hammershusvej 70, Sandvig
3770 Allinge

Telefon: 5695 8566
Mail: info@teambornholm.dk  

Ankomstidspunkt
På ankomstdagen har I ferielejligheden til jeres rådighed fra kl. 15:00.

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade ferielejligheden kl. 10:00. 

Ankomstdage
Som udgangspunkt kan du frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Sandvig Søpark dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Allergivenlige lejligheder
Alle lejligheder på Sandvig Søpark er røgfrie. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du vælge en lejlighed, som er husdyrfri. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere en allergivenlig lejlighed til dig. Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Babypakke 
Du kan leje en babypakke bestående af: Højstol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Booke flere lejligheder på én gang
Ønsker I at booke flere lejligheder på én gang, skal I blot lave en almindelig bestilling af én lejlighed via internettet- og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange lejligheder I ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af jeres bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere lejlighederne så tæt på hinanden som muligt.

Bus til Sandvig Søpark
Busstoppesteder ligger cirka 650 meter fra Sandvig Søpark. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk

Dyner/Sengelinned
Der er dyner og hovedpuder i lejligheden. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som du selv skal medbringe. Alternativt kan du leje en linnedpakke, bestående af lagen, hovedpude- og dynebetræk samt et stort og et lille håndklæde, til DKK 160,- per person. Husk gerne at forudbestille, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

El-biler
Det er desværre ikke lovligt at oplade el-biler ved at trække strømkabler ud fra ferielejligheden, idet feriestedets el-net ikke er bygget til belastningen fra el-biler. Hvis du har el-bil, henviser vi dig i stedet til at oplade på de offentlige ladestandere i nærheden.

Grill
Der er grill i alle ferielejligheder i Sandvig Søpark, som du frit kan benytte. Husk blot at tage hensyn til naboerne, når du griller. Vær opmærksom på, at du selv skal rengøre grillen efter dit brug.

Handicapforhold
Lejlighederne har ikke særlige handicapindretning, men alle ferielejlighederne er beliggende i stueplan, ligesom dørene har tilstrækkelig dørbredde til almindelige kørestole. Badeværelset er dog mindre handicapvenligt, da der er begrænset vendeplads. Meddel os venligst, hvis I medbringer kørestol - så vil vi gøre vores yderste for at finde den bedst mulige ferielejlighed til jer. 

Hunde/Katte
Hunde og katte er velkomne i nogle af lejlighederne på Sandvig Søpark. I bedes ved bestilling gøre os opmærksom på at i medbringer hund/kat. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det jer 350 DKK at tage jeres hund eller kat med. Prisen gælder for hele opholdet. Hvis I medbringer 3 eller flere hunde er prisen 700 DKK. Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt - I skal blot huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Læs eventuelt mere her hund/kat til Bornholm.

Indkøb 
I har mulighed for at handle i Netto og SuperBrugsen i Allinge, som er tvillingeby med Sandvig. Butikkerne ligger ca. 2,5 kilometer fra ferielejligheden.

Internet
Der er trådløs internetadgang i alle lejligheder på Sandvig Søpark. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at I medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.  

Køkkenudstyr
Ferielejlighederne på Sandvig Søpark har alle et godt og veludstyret køkken. Der er køkkeninventar samt -service í lejligheden. I behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende. Alle ferielejligheder har opvaskemaskine og ovn.

Nøgleudlevering
Når vi sender dig din feriebekræftelse, orienterer vi dig også om, hvordan du får nøglen til din ferielejlighed. Det fungerer nemt - og det er ikke noget problem, hvis du ankommer sent på aftenen.

Parkering
Der er gratis parkering ved Sandvig Søpark.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre din lejlighed/sommerhus/værelse ved ankomst og afrejse - så er du altid sikker på, at ferieboligen er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i lejeprisen. Du skal således ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at inventaret er på sin plads, køkkenservicet er vasket op, samt eventuelt affald er afleveret i områdets miljøstation.

Røgfrie lejligheder
Alle ferielejligheder på Sandvig Søpark er røgfrie.

Strygejern
I kan låne strygejern og strygebræt gratis. Strygejern og strygebræt er placeret i vaskerummet, hvortil jeres lejlighedsnøgle passer.

Vaskemaskine og Tørretumbler
Hvis I får behov for at vaske, er der vaskerum på Sandvig Søpark. Nøglen til jeres lejlighed passer også til vaskerummet, og det er gratis for jer at bruge vaskemaskine og tørretumbler

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir i dit feriehus. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestil jeres ferie
Glæd jer til en skøn ferie på Sandvig Søpark. I kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er således ingen faste ankomstdage, og I kan også leje for kortere perioder end en uge. Bestil jeres ferie ved at indtaste den ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så kan I få gode tips til en skøn ferie. 

 

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.