I området - Søterrasserne Ferielejligheder - Sandkås

  • Flotte ferielejligheder
  • Skøn beliggenhed
  • Flot havudsigt
kort Sandkås
Glæd dig til en skøn sandstrand i Sandkås

Glæd dig til en skøn sandstrand i Sandkås

Nyd den hyggelige havnestemning i Tejn Havn

Nyd den hyggelige havnestemning i Tejn Havn

Følg Kyststien til Allinge eller Tejn

Følg Kyststien til Allinge eller Tejn

Besøg slotsruinen Hammershus

Besøg slotsruinen Hammershus

Skønne feriedage i Sandkås

Søterasserne er beliggende i det attraktive ferieområde Sandkås, som i århundreder har tiltrukket feriegæster med hvide sandstrande og knejsende klipper. Sandkås er et gammelt bornholmsk udtryk for ”en bugt med sand”, hvilket godt beskriver det hyggelige lille fiskerleje. Ikke langt fra Søterasserne finder du Sandkås Strand. På grund af træer er det svært at få øje på stranden for forbipasserende, og du kan dermed nyde en ”privat” strand som næsten kun er kendt af lokale bornholmere – et helt perfekt sted at nyde en solrig sommerdag. Om sommeren kan du leje paddleboards eller kajak hos Cafe Sandkås, og nyde den fantastiske udsigt af Bornholm fra vandet. 

Følg kyststien til Allinge eller Tejn
Fra Sandkås Strand kan du følge den flotte Kyststi, som byder på en skøn vandretur til fods. Går du mod syd, kommer du til det hyggelige fiskerleje Tejn, som huser et hyggeligt havnemiljø hvor du kan nyde en øl på det lokale bryggeri Penyllan, få en god bid mad, eller måske vil du besøge en af de mange kunsthåndværkere? Byen stammer helt tilbage fra 1569, hvor Tejn på daværende tidspunkt var et bondesamfund bestående af landmænd og fiskere. Fiskertraditionen holdes da også i skak, når Tejn hvert år er vært for den årlige fiskekonkurrence, Trolling Master Bornholm, hvor konkurrencen går ud på at fange de største laks.

Følger du kyststien mod nord kommer du til Allinge. Turen til Allinge er ikke lang, men sæt noget tid af til at stoppe op, og nyde den fantastiske udsigt over havet. Du kan hurtigt få nogle timer til at gå i Allinge – måske med en tur forbi et af byens to røgerier, eller et af de mange andre spisesteder i byen? Om sommeren kan du opleve kræmmermarked på Allinge Havn, hvor du kan slå en god handel af med de lokale. I Allinge finder du også Gæstgivergården – et lokalt spillested, hvor du kan nyde en sommeraften til en hyggelig intimkoncert med nogle af de største musikernavne i Danmark.

Flotte naturoplevelser i Sandvig
Kyststien fortsætter videre ud af Allinge til Sandvig, hvor du kan finde Nordeuropas største borg, Hammershus. I Middelalderen var Hammershus en uindtagelig fæstning i middelalderens Danmark. Vidste du, at der allerede i middelalderen var indført offentlig brugerbetaling? Skulle man have hovedet hugget af hos bødlen, skulle man eksempelvis betale selv… og der var altid forudbetaling. Hammershus gemmer på mange spændende historiske fortællinger, som du kan opleve i besøgscenteret Brohuset. Her finder du en spændende udstilling hvor du kan lære mere om den uindtagelige middelalderborg. Derudover kan du få stillet sulten i caféen, og nyde en flot panoramaudsigt over Hammershus.

Rundt om Hammershus finder du også mange andre naturseværdigheder. Blandt andet den populære klippeformation Kamelhovederne og de gamle granitbrud, som i dag er omdannet til flotte søer, blandt andet Opalsøen, hvor du kan nyde de flotte omgivelser rundt om søen eller måske har du lyst til at prøve en tur i Danmarks længste svævebane ud over Opalsøen?

På tur i sprækkedalen
Bornholm er kendt for sine mange fascinerende sprækkedale, og en af de mest berømte sprækkedale finder du ved at gå en tur i skoven bag ferielejlighederne – nemlig ”Storedalen”. Storedalen blev skabt for tusindvis af år siden ved at spændinger i undergrunden fik granitten til at slå større og større revner. Smeltevand fra istidens gletsjere borteroderede efterfølgende både jord og sten. Heraf opstod der en kløft med stejle klippesider, som i dag giver en fantastisk oplevelse, når du går dér midt i den smalle sprækkedal med høje klipper på begge sider. Sprækkedalen skaber også vækstgrundlag for mange flotte planter. I foråret kan du blandt andet nyde synet af de hvide, gule og blå anemoner samt gul vorterod og violette lærkesporer.

Book din ferie på Søterasserne i dag
Bestil din ferie på Søterasserne ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Besøg kamelhovederne ved Hammershus

Besøg kamelhovederne ved Hammershus

Læg turen forbi et af røgerierne i Allinge

Læg turen forbi et af røgerierne i Allinge

Prøv Danmarks største svævebane ved Opalsøen

Prøv Danmarks største svævebane ved Opalsøen

Tag til intim koncert på Gæstgivergården

Tag til intim koncert på Gæstgivergården

Nyd en flot havudsigt fra Kyststien

Nyd en flot havudsigt fra Kyststien

Allinge har en hyggelig gammel bydel

Allinge har en hyggelig gammel bydel

Nordbornholm byder på mange skønne vandrestier

Nordbornholm byder på mange skønne vandrestier

Tag en pause og nyd et stille øjeblik sammen

Tag en pause og nyd et stille øjeblik sammen

Tag en bådtur fra Hammeren

Tag en bådtur fra Hammeren

Bestil din ferie nu...

Søterrasserne byder dig velkommen med dejlige lejligheder, flot havudsigt og en skøn beliggenhed tæt på mange af øens store seværdigheder. Bestil din ferie nu ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.