Praktisk info - Søterrasserne Ferielejligheder - Sandkås

  • Flotte ferielejligheder
  • Skøn beliggenhed
  • Flot havudsigt
kort Sandkås

Praktiske informationer om Søterrasserne

Adresse
Søterrasserne
Tejnvej 74
3770 Allinge

Telefon: 56 95 85 66
Mail: info@teambornholm.dk

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du ferielejligheden til din rådighed fra kl. 15:00.

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade ferielejligheden kl. 10:00, således at vi kan nå at gøre den klar til de næste gæster.

Ankomstdage
I perioden 1. juli - 12. august er lørdag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder kan du som udgangspunkt frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Søterrasserne dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke at leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Babypakke 
Du kan leje en babypakke bestående af: Højstol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling.

Bestille flere lejligheder på én gang
Ønsker du at bestille flere lejligheder på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af én lejlighed via internettet - og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange lejligheder som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus til Søterrasserne
Busstoppestedet ligger cirka 200 meter væk fra Søterrasserne. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk

Cykeludlejning 
Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter blot 100 meter fra Søterrasserne. Du har mulighed for at leje cykler på søster-feriestedet, Klintely, som ligger tæt på Søterrasserne. Husk blot at bestille cyklerne senest dagen inden, at du skal bruge dem. Du bestiller cyklerne ved at ringe på 20 22 11 79. Priserne pr. cykel er:
· 1 dag: 80 DKK
· 2 dage: 155 DKK
· 3 dage: 200 DKK
· Ekstra dag: 40 DKK
· Hjelm 25 DKK pr. person

Dyner og hovedpuder
Der er dyner og hovedpuder i lejligheden. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som du selv skal medbringe. Alternativt kan du leje en linnedpakke, bestående af lagen, hovedpude- og dynebetræk samt et stort og et lille håndklæde, til DKK 160,- per person. Husk gerne at forudbestille, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

El-biler
Det er desværre ikke lovligt at oplade el-biler ved at trække strømkabler ud fra ferielejligheden, idet feriestedets el-net ikke er bygget til belastningen fra el-biler. Hvis du har el-bil, henviser vi dig i stedet til at oplade på de offentlige ladestandere i nærheden.

Frysemuligheder
Alle lejligheder på Søterrasserne har køleskab med lille frostbox.

Grill
Der er grill til din rådighed i ferielejlighederne. Vær opmærksom på, at du selv skal rengøre grillen efter dit brug.

Hunde
Det er desværre ikke tilladt at medbringe husdyr i Søterrasserne . Hvis du vil have dit kæledyr med på ferie, kan du klikke her for at få inspiration til feriesteder, hvor du kan have din firbenede ven med. 

Indkøb
Dagli’ Brugsen i Tejn er nærmeste dagligvarebutik (1,6 km fra Søterrasserne), men du kan også handle ind i Netto og SuperBrugsen i Allinge, som ligger 2,5 kilometer fra Søterrasserne.

Internet
Der er gratis internet på Søterrasserne. 

Nøgleudlevering
Når vi sender dig din feriebekræftelse, orienterer vi dig også om, hvordan du får nøglen til din ferielejlighed. Det fungerer nemt - og det er ikke noget problem, hvis du ankommer sent på aftenen.

Parkeringsplads
Du kan gratis parkere ved Søterrasserne ferielejligheder.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre din ferielejlighed ved ankomst og afrejse - så er du altid sikker på, at ferielejligheden er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i lejeprisen. Du skal således ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at inventaret er på sin plads, køkkenservicet er vasket op, samt at eventuelt affald er afleveret i feriestedets miljøstation.

Vaskemaskine/vaskeri
Lejlighed 74B har vaskemaskine og tørretumbler til din rådighed. Der er desværre ikke vaskemuligheder i Lejlighed 74C, men hvis du får brug for at vaske tøj under din ferie, så er du velkommen på søsterferiestedet, Storløkke Feriepark, hvor du kan vaske for kr. 50 pr. vask. Adressen til Storløkke Feriepark er Genvej 4-6, 3770 Allinge. Henvend dig i receptionen, så viser personalet dig vej til vaskerummet.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir i din ferielejlighed. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie på Søterrasserne ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode tips til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.