Aktiviteter - Storløkke Feriepark

  • Legeplads
  • Hoppepude
  • Multi Arena
  • Udendørs Fitness
  • Overdækket pool
  • Flotte feriehuse
kort Allinge
Storløkke Feriepark - Hoppepuden er altid populær

Storløkke Feriepark - Hoppepuden er altid populær

Legeplads med havudsigt på Storløkke Feriepark

Legeplads med havudsigt på Storløkke Feriepark

Swimmingpoolen er overdækket på Storløkke Feriepark

Swimmingpoolen er overdækket på Storløkke Feriepark

Cykelture

Cykelstierne starter lige ved Storløkke Feriepark

Cykelstierne starter lige ved Storløkke Feriepark

Cykelture

Bornholm har et velfungerende net af cykelstier. 100 meter fra Storløkke Feriepark finder du den første cykelsti. Stierne fører dig ad de små veje, hvor biler er undtagelsen og flotte naturoplevelser er hovedreglen.

Prøv at køre ind i landet på en sommerdag og oplev de bølgende gule kornmarker. Turen går op ad bakke - men det drager du fordel af, når turen går hjemad. Her kan du nærmest sætte cyklen i frigear, mens du langsomt trillende nyder udsigten over havet og Allinge by.

Såfremt du ikke selv medbringer cykler, kan du selvfølgelig leje dem på Storløkke Feriepark.

Golf

Spil golf med udsigt til Østersøen

Spil golf med udsigt til Østersøen

Golf

Det er ikke kun naturen på Bornholm, som er flot og særpræget. Solskinsøen byder også på 4 golfbaner med oplevelser ud over det sædvanlige. Banerne er flot placeret mellem bakker, klipper, skove, åløb og søer. Der er udfordringer for alle handicapniveauer.

Blandt andet har flere internationale golfmagasiner i høje toner rost de to golfbaner i Rø, som ligger blot 10 kilometer fra Storløkke Feriepark.

Lystfiskeri

Bornholm har masser af gode fiskepladser

Bornholm har masser af gode fiskepladser

Lystfiskeri

Med sin meget varierende kyststrækning er Bornholm et eldorado for lystfiskere året rundt. Fra kysten på Nordbornholm er der fine chancer for at dyste med en havørred, og hvis lysten er til fiskeri fra båd, er der gode muligheder for såvel trolling efter laks som torskepilkning. I sommerperioden trækker store mængder af hornfisk forbi Allinge, og det giver gode fangstmuligheder for store og små.

Husk at have grillen klar, når junior vender hjem med dagens fangst...

Løbeture

Løb i et sjovt og anderledes terræn

Løb i et sjovt og anderledes terræn

Løbeture

Tag løbeskoene med for der er masser af sjove løberuter ved Storløkke Feriepark. Der er asfalterede cykel- og løbestier langs kysten, men du kan også løbe på grus på den gamle kyststi, hvor du løber mellem klipperne og havet....eller prøv at løbe i de gamle stenbrud, som byder på flot natur og hårde stigninger.

Vandreture

Hammershus er altid en spændende oplevelse

Hammershus er altid en spændende oplevelse

Vil du prøve kræfter med klippeklatring?

Vil du prøve kræfter med klippeklatring?

Solnedgang ved klippeformationen Kamelhovederne

Solnedgang ved klippeformationen Kamelhovederne

Storløkke Feriepark ligger midt i Nordbornholms flotte natur og er derfor også et godt udgangspunkt for vandreture - prøv eksempelvis:

Kyststien

900 meter fra Storløkke Feriepark starter den gamle kyststi. Hvis du følger stien sydpå, vil du opleve en meget flot del af Bornholm. Her går strand, klipper og natur op i en højere enhed. På en lun sommerdag, hvor naturen og dyrelivet er aktivt, er turen en speciel oplevelse, men på en vindfyldt aftentur om foråret eller efteråret er turen næsten endnu flottere. Bølgerne skummer vildt om klipperne, og mens vinden suser, lever du dig hurtigt tilbage til dengang, da stien havde sin oprindelige funktion som kystredningssti. Mange dramatiske forlis og skæbner er sket på denne kyststrækning. Og ikke altid var befolkningen lige behjælpelig - vraggodset kunne i gamle dage være en væsentlig indtægtskilde, og så kunne lokalbefolkningen jo "komme til" at lave falske signaler, hvorved skibene gik på grund.

Hammeren

Blot tre kilometer fra Storløkke Feriepark ligger Hammerknuden. Her møder du en enestående natur og nogle fantastiske udsigtsmuligheder over havet og resten af Nordbornholm. Udover naturoplevelserne skal I også huske at opleve:

Hammershus: Nordeuropas største borgruin. Med sin beliggenhed højt oppe på Hammerknuden og med de stejle klipper ned til havet, kræver det ikke megen fantasi at forestille sig, hvilken magt beboerne på Hammershus havde i Middelalderen. Hammershus var da også i mange århundreder magtens centrum på Bornholm. Et besøg på Hammershus er en spændende oplevelse for både børn og voksne.

Hammersøen: I starten af 1900-tallet var stenbrydning en vigtig industri på Bornholm, og der blev eksporteret store mængder af de flotte bornholmske granitsten. Industrien er nu ophørt, men i landskabet omkring Hammeren kan I opleve sporene de flotte søer med et imponerende dyre- og planteliv.

Kamelhovederne: Nedenfor Hammerhus ligger klippeformationen "Kamelhovederne"...og der kræver ikke meget fantasi at forestille sig, hvorfor klipperne har fået dét navn...

Klippeklatring og rapelling

I de gamle stenbrug ved Hammeren kan du prøve kræfter med klippeklatring og rapelling. Der er både muligheder for begyndere og professionelle.

Bestil din ferie

Bestil din ferie på Storløkke Feriepark nu - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen til øverst på siden - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.