Praktisk info - Svaneke Savværk

  • Svaneke
  • Flot indretning
  • God beliggenhed
  • Store lejligheder
kort Svaneke

Praktiske informationer om Svaneke Savværk

Adresse
Svaneke Savværk
Storegade 39
3740 Svaneke

Telefon: 56 95 85 66
Mail: info@teambornholm.dk

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du ferielejligheden til din rådighed fra klokken 16:00.

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade ferielejligheden klokken 10:00, således at vi kan klargøre lejligheden til de næste gæster.

Ankomstdage
I perioden 22. juni - 31. august er lørdag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder kan du som udgangspunkt frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Svaneke Savværk dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Babypakke 
Du kan leje en babypakke bestående af: Højstol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling.

Bestille flere lejligheder på én gang
Ønsker du at bestille flere lejligheder på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af én lejlighed - og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange lejligheder som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på: 56 95 85 66.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus til Svaneke Savværk
Busstoppestedet ligger cirka 350 meter fra Svaneke Savværk. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk

Cykler
Du kan leje cykler i receptionen hos Svaneke Vandrehjem.
* Adresse: Reberbanevej 9, 3740 Svaneke
* Telefon: 56 49 62 42
* Mail: mail@svanekevandrerhjem.dk

Dyner og hovedpuder
Der er dyner og hovedpuder i lejligheden. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som du selv skal medbringe. Alternativt kan du leje en linnedpakke, bestående af lagen, hovedpude- og dynebetræk samt et stort og et lille håndklæde, til DKK 160,- per person. Husk gerne at forudbestille, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

El-biler
Det er desværre ikke lovligt at oplade el-biler ved at trække strømkabler ud fra ferielejligheden, idet feriestedets el-net ikke er bygget til belastningen fra el-biler. Hvis du har el-bil, henviser vi dig i stedet til at oplade på de offentlige ladestandere i nærheden.

Frysemuligheder
Alle lejligheder har køleskab med lille frostbox.

Føntørrer
Der er føntørrer i alle lejlighederne på Svaneke Savværk.

Grill
Der er desværre ikke grill i lejlighederne. Du er dog altid velkommen til selv at medbringe en grill, hvis du ønsker at grille. Husk blot at tage hensyn til naboerne, når du griller. 

Handicapforhold
Savværket har desværre ikke specialindrettede lejligheder, som er handicapvenlige. Bemærk endvidere, at der er trapper i lejlighederne for 7 personer.

Hunde
I nogle af lejlighederne på Svaneke Savværk er det tilladt at medbringe hunde/katte. Hvis du ønsker at medbringe din 4-benede ven, beder vi dig orientere os allerede ved din bestilling. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det dig 350 DKK at tage din hund/kat med. Hvis du medbringer 3 eller flere hunde, er prisen 700 DKK. Prisen gælder for hele opholdet. Det er nemt at tage sin hund med til Bornholm - også hvis du rejser via Sverige. Du skal blot huske at opfylde de svenske toldmyndigheders krav. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm.

Internet
Der er trådløs internetadgang i alle lejligheder på Svaneke Savværk. Internettet er baseret på fibernet, således at sendestyrken er høj og stabil. Der kan dog ske uheld, og derfor garanterer vi ikke for internettet. Såfremt internettet ikke fungerer optimalt, giver dette således ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker på Svaneke Savværk, uanset hvornår på dagen du ankommer. I bekræftelsen på din ferie giver vi dig nærmere information om nøgleudlevering.

Parkeringsplads
Du kan parkere gratis lige ved Svaneke Savværk.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre din lejlighed/sommerhus/værelse ved ankomst og afrejse - så er du altid sikker på, at ferieboligen er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i lejeprisen. Du skal således ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at inventaret er på sin plads, køkkenservicet er vasket op, samt eventuelt affald er afleveret i områdets miljøstation.

Strygebræt og Strygejern
Du har gratis mulighed for at låne strygejern og strygebræt på Svaneke Savværk.

Vaskemaskine
Der er vaskemaskine med tørretumbler i alle lejligheder.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir i dit feriehus. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestil din ferie nu
Ring til os på 56 95 85 66 eller bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på denne side.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.