Praktisk info - Svaneke Savværk

  • Svaneke
  • Nye ferielejligheder (2018)
  • Flot indretning
  • God beliggenhed
kort Svaneke

Svaneke Savværk

Adresse
Svaneke Savværk
Storegade 39
3740 Svaneke

Telefon: 56 95 85 66
Telefax: 56 95 34 66
Mail: info@teambornholm.dk

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade ferielejligheden klokken 10:00, således at vi kan klargøre lejligheden til de næste gæster.

Ankomstdage
Du kan som udgangspunkt ankomme og afrejse alle ugens dage. 

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du ferielejligheden til din rådighed fra klokken 15:00.

Babypakke
Du kan gratis låne en babypakke bestående af: Højstol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling af ferieopholdet.

Bestille flere lejligheder på én gang
Ønsker du at bestille flere lejligheder på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af én lejlighed - og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange lejligheder som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på: 56 95 85 66.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus
Hvis du ønsker at køre med bus til Svaneke Savværk fra Rønne, skal du anvende busrute 3. Bussen starter umiddelbart ved færgen i Rønne og har stoppested på Torvet i Svaneke (400 meter fra Svaneke Savværk). Når du skal retur til Rønne, skal du anvende busrute 5. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk.

Cykler
Du kan leje cykler hos:
Svaneke Vandrerhjem
Reberbanevej 9
3740 Svaneke
Tlf. 56 49 62 42

Dyner og hovedpuder
Der er dyner og hovedpuder i ferielejligheden. Sengelinned og håndklæder beder vi dig venligst om at medbringe. Alternativt kan du leje det for 95 DKK for sengetøj og 35 DKK for håndklæder. Husk at forudbestille, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

Frysemuligheder
Alle lejligheder har køleskab med lille frostbox.

Føntørrer
Der er føntørrer i alle lejlighederne på Svaneke Savværk.

Handicapforhold
Savværket har desværre ikke specialindrettede lejligheder, som er handicapvenlige. Bemærk endvidere, at der er trapper i lejlighederne for 7 personer.

Hunde
I nogle af lejlighederne på Svaneke Savværk er det tilladt at medbringe hunde/katte. Hvis du ønsker at medbringe din 4-benede ven, beder vi dig orientere os allerede ved din bestilling. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det dig 250 DKK at tage din hund/kat med. Hvis du medbringer 3 eller flere hunde, er prisen 500 DKK. Prisen gælder for hele opholdet. Det er nemt at tage sin hund med til Bornholm - også hvis du rejser via Sverige. Du skal blot huske at opfylde de svenske toldmyndigheders krav. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Dog er reglerne meget lempelige, når du "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm.

Internet
Der er trådløs internetadgang i alle lejligheder på Svaneke Savværk. Internettet er baseret på fibernet, således at sendestyrken er høj og stabil. Der kan dog ske uheld, og derfor garanterer vi ikke for internettet. Såfremt internettet ikke fungerer optimalt, giver dette således ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker på Svaneke Savværk, uanset hvornår på dagen du ankommer. I bekræftelsen på din ferie giver vi dig nærmere information om nøgleudlevering.

Parkeringsplads
Du kan parkere gratis lige ved Svaneke Savværk.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre din lejlighed ved ankomst/afrejse - så er du altid sikker på, at lejligheden er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Når du bestiller via os, er rengøring altid inkluderet i din lejepris. Du skal derfor ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort.

Strygebræt og Strygejern
Du har gratis mulighed for at låne strygejern og strygebræt på Svaneke Savværk.

Vaskemaskine
Der er vaskemaskine med tørretumbler i alle lejligheder.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir og køkkenrulle i din feriebolig. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestil din ferie nu
Ring til os på 56 95 85 66 eller bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på denne side.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, elforbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter - og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.