I området - Swanvika - Luksusferiehuse i Svaneke

  • Perfekt beliggenhed
  • Svaneke
  • Luksus ferieboliger
  • Tæt på restauranter
  • Tæt på havet
  • Nybygget (2023)
kort Swanvika - Luksusferiehuse i Svaneke
Der er mange flotte bindingsværkshuse i Svaneke

Der er mange flotte bindingsværkshuse i Svaneke

Hønseskidning er Svanekes svar på lotto

Hønseskidning er Svanekes svar på lotto

Tag en stranddag i Svaneke på Hullehavn

Tag en stranddag i Svaneke på Hullehavn

Børnene elsker at lege på kanonerne ved Svaneke Røgeri

Børnene elsker at lege på kanonerne ved Svaneke Røgeri

Svaneke Havn

Svaneke Havn

Svaneke er en all-time feriefavorit

Svaneke er Bornholms østligste punkt - og nok også den mest eftertragtede ferieby på Bornholm. Der er en særlig charme og atmosfære i Svaneke - og det har måske sammenhæng med, at Svaneke har fået Europarådets guldmedalje for "Fremragende bybevaring". Svaneke er også kåret som Danmarks smukkeste købstad. Tag en tur med Svaneke heste-sporvogn og nyd den skønne by.

Oplev torvet og havnestemningen

Dit sommerhus ligger kun en hyggelig gåtur på få hundrede meter fra Svaneke Torv og Svaneke Havn, som emmer af skøn feriestemning. Markedsdagene på Torvet er en særlig oplevelse, men besøg også bolcheriet, ismejeriet eller tag en kølig forfriskning på Svaneke Bryghus. Husk også at besøge Svaneke Købmandshandel, som er en levende og hyggelig købmandsbutik, hvor tiden er sat i stå anno 1950erne. 

Besøg Sorte Muld og Brændesgårdshaven

Tag en tur langs kyststien, hvor der er skønne panoramaudsigter over havet. Du kan også tage den flere tusind år gamle sti fra kysten og op til Sorte Muld, som er et højdedrag cirka 1.000 meter fra Svaneke. Dengang lå der et af Østersøens rigeste samfund her - men Østersøen var et uroligt område, så beboerne gravede mange af deres rigdomme ned. Det betyder, at der i nutiden er fundet store mængder guldsmykker på Sorte Muld. Besøg de spændende udgravninger - og hvis du er heldig, holder arkæologerne åbent hus, således at du selv kan prøve at finde de berømte guldfund kaldet "Guldgubber". Nabo til Sorte Muld er den berømte forlystelsespark Brændesgårdshaven. Hvis du har børn med på ferien, så er et besøg i Brændesgårdshaven et must. Her er masser af forlystelser, mini-zoo, robåde, rutsjebaner med videre - og når du har betalt entréen er alle forlystelser gratis. Efter et besøg i Brændesgårdshaven, så kan det måske friste med en badetur fra den store vippe ved Svaneke Havn - eller fra den lille hyggelige strand "Hullehavn", hvor også den skønne cafe Syd-Øst-for-Paradis ligger?

Svaneke - Bornholms kreative centrum

Svaneke har en dejlig atmosfære - men Svaneke kan meget mere end det. Svaneke er også Bornholms kreative centrum: Malerier. Unika glas. Designertøj. Lakrids. Bolcher. Chokolade. Is. - En tur på det lokale røgeri med de lækre fiskedelikatesser er selvfølgelig også en ferieoplevelse, som du skal prøve. Har du børn med, vil de elske at lege på kanonerne ved Svaneke Røgeri. En anden sjov oplevelse er "Hønseskidning", som er Bornholms svar på "Lotto". Det lyder mærkeligt, men det skaber masser af grin, når man slipper 3 høns løs på et stort bingofelt, hvor du skal spille på hvilket tal-felt, som hønsene lægger den næste "klat" på. Mens dygtige speakere fortæller om udviklingen, kommenterer publikum højlydt udviklingen - og nogle mener, at det er godt at have "lorte-numre" i dette spil. Berlingske Tidende har kåret hønseskidningen i Svaneke som Danmarks tredjebedste ferieplevelse. Dét skal du opleve!

Kyststien

150 meter fra dit sommerhus i Swanvika finder du kyststien. Hvis du drejer til venstre, kommer du til det lille fiskerleje, Listed, hvor du kan besøge den hyggelige cafe "Bay Frost", som er kendt for sine hummer-sandwich...og ovenpå cafeen ligger en af Danmarks flotteste guldsmedeforretninger. Hvis du skal forkæle din eneste ene, så er der flotte muligheder her! Turen til Listed er smuk, men prøv også at dreje ad kyststien til højre fra Swanvika, hvorefter du først kommer til den lille Vigehavn, og lige efter den "rigtige" Svaneke Havn, hvor der er skøn lystsejlerstemning. Hvis du fortsætter ud af stien, kommer du til en Bornholms "hemmelige perler": Cafe Syd-Øst for Paradis, hvor der i sommeraftenerne er musik og en fantastisk atmosfære. Vil du have endnu flere naturoplevelser, så kan du gå videre ad kyststien til næste fiskerleje, som er Årsdale. Undervejs passerer du hestefolde, hvor tidligere topkonkurrenceheste nyder pensionisttilværelsen med grønt græs og havudsigt. I Årsdale kan du blandt andet opleve bryggeriet Mikkeler samt Årsdale Røgeri, som frister med lækre fiskedelikatesser.

Pas på

Svaneke er stærkt vanedannende - og det er måske derfor, at Svaneke er byen med nogle af de højeste huspriser på Bornholm. Det er ikke bare bornholmere, som flytter til byen. Mange turister har glemt alt om returbilletten til "Danmark" efter en ferie i Svaneke. Så pas på... 

Bestil din ferie nu

Se lejepriserne for Swanvika ved at trykke på prislisten. 

Du kan også forespørge på priser - samt se ledige perioder - ved at indtaste din ønskede ankomst- og afrejsedag i bestillingsboksen til venstre på denne side. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66.

Se den flotte solopgang i Svaneke

Se den flotte solopgang i Svaneke

Tag en tur med hestesporvognen

Tag en tur med hestesporvognen

Du kan også bade fra klipperne

Du kan også bade fra klipperne

Tidligere konkurrenceheste nyder pensionisttilværelsen på strandstien

Tidligere konkurrenceheste nyder pensionisttilværelsen på strandstien

Svaneke Torv med hyggelige torvedage

Svaneke Torv med hyggelige torvedage

Smag det gode øl og den lækre mad på Bryghuset

Smag det gode øl og den lækre mad på Bryghuset

Besøg den hyggelige cafe "Syd-Øst for Paradis"

Besøg den hyggelige cafe "Syd-Øst for Paradis"

Svaneke frister med bolcher, lakrids, is og meget-meget mere

Svaneke frister med bolcher, lakrids, is og meget-meget mere

Tag en tur langs kyststien til fiskerlejet Listed

Tag en tur langs kyststien til fiskerlejet Listed

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.