Praktisk info - Swanvika - Luksusferiehuse i Svaneke

  • Perfekt beliggenhed
  • Svaneke
  • Luksus ferieboliger
  • Tæt på restauranter
  • Tæt på havet
  • Nybygget (2023)
kort Swanvika - Luksusferiehuse i Svaneke

Praktiske informationer om Swanvika - Luksusferiehuse i Svaneke

Adresse
Swanvika
Møllebakken 8
3740 Svaneke

Telefon: 56 95 85 66
Mail: info@teambornholm.dk

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du sommerhuset til din rådighed fra klokken 16:00.

Afrejsetidspunkt 
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade sommerhuset senest klokken 10:00, således at vi kan nå at gøre lejligheden klar til de næste gæster.

Ankomstdage
I perioden 29. juni - 31. august er lørdag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder kan du som udgangspunkt frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Swanvika dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Babypakke 
Du kan leje en babypakke bestående af: Højstol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus til Swanvika
Busstoppestedet ligger cirka 75 meter fra Swanvika. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk.

Cykler
Du kan leje cykler i receptionen hos Svaneke Vandrehjem.
* Adresse: Reberbanevej 9, 3740 Svaneke
* Telefon: 56 49 62 42
* Mail: mail@svanekevandrerhjem.dk

Dyner og hovedpuder
Der er dyner og hovedpuder i sommerhuset. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som du selv skal medbringe. Alternativt kan du leje en linnedpakke, bestående af lagen, hovedpude- og dynebetræk samt et stort og et lille håndklæde, til DKK 160,- per person. Husk gerne at forudbestille, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

Frysemuligheder
Sommerhusene på Swanvika har køleskab med frostbox.

Handicapforhold
Swanvika er desværre ikke egnede for kørestolsbrugere, idet der er trin op til husene.

Hunde
I Swanvika Sommerhus 8G er det muligt at medbringe din hund. Du kan bestille Sommerhus 8G med hund via bookingboksene på denne side. Du er også velkommen til at kontakte os på 56 95 85 66 eller info@teambornholm.dk, hvis du ønsker at medbringe din hund.

Internet
Der er internetadgang i Swanvika. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Såfremt internettet ikke fungerer optimalt, berettiger dette ikke til kompensation.

Køkkenudstyr
Sommerhusene i Swanvika har et fuldt udstyret køkken med køkkenservice, køleskab, opvaskemaskine, komfur, ovn, kaffemaskine og el-koger.

Nøgleudlevering
Når vi sender dig din feriebekræftelse, orienterer vi dig også om, hvordan du får nøglen til dit sommerhus. Det fungerer nemt - og det er ikke noget problem, hvis du ankommer sent på aftenen.

Parkeringsplads
Der er gratis parkeringsmuligheder lige ved Swanvikas Sommerhuse, på en fælles parkeringsplads. 

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre sommerhuset ved ankomst og afrejse - så er du altid sikker på, at sommerhuset er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i lejeprisen. Du skal således ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at inventaret er på sin plads, køkkenservicet er vasket op, samt eventuelt affald er afleveret i områdets miljøstation.

Strygebræt og strygejern
Swanvika Sommerhuse har strygebræt og strygejern.

Vaskemaskine
Der er vaskemaskine og tørretumbler i alle feriehusene.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir i dit sommerhus. Hvis du får brug for yderligere, beder vi dig selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestil nu
Bestil din ferie på Swanvika ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen nedenfor - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode tips til skønne feriedage på Bornholm.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.