Swanvika - Swanvika - Luksusferiehuse i Svaneke

  • Perfekt beliggenhed
  • Svaneke
  • Luksus ferieboliger
  • Tæt på restauranter
  • Tæt på havet
  • Nybygget (2023)
kort Swanvika - Luksusferiehuse i Svaneke
Swanvika - Udvendig visualisering

Swanvika - Udvendig visualisering

Swanvika - Visualisering af køkken-alrum

Swanvika - Visualisering af køkken-alrum

Swanvika - Udvendig visualisering

Swanvika - Udvendig visualisering

Swanvika - Visualisering af spiseplads

Swanvika - Visualisering af spiseplads

Swanvika - Grundplan

Swanvika - Grundplan

Swanvika - Visualisering af badeværelse

Swanvika - Visualisering af badeværelse

Swanvika - Luksusferiehuse i Svaneke

Swanvika Feriehusene er i gang med at blive bygget på Møllebakken i Svaneke. De flotte sommerhuse bliver færdige medio juni 2023, hvorefter de er klar til udlejning fra 1. juli. Glæd dig til flotte arkitektegnede feriehuse af Kim Utzon Arkitekter, som med inspiration fra Bechs Stubmølle, det ikoniske Vandtårn og Svaneke Fyr, byder på materialer af høj kvalitet fra inderst til yderst. Husene har store vinduespartier, der giver masser af lys. På den idylliske naturgrund har du direkte adgang til en smuk klippeeng, skov og havet. Herfra har du også nem adgang til den lille hyggelig lystbådehavn Vige Havn, og fortsætter du videre kommer du til Svaneke Røgeri, Svaneke Havn og Svanekes hyggelige torv. Læs mere om Svaneke her.

Swanvika Feriehuse er på 110 m2 med to skønne terrasser på 30 m2, på hver side af huset. Lys entré med skabsplads. Lækkert veludstyret køkken-alrum med spiseplads til 6-8 personer og stue med TV. To badeværelser med toilet og bruseniche, hvoraf det ene badeværelse også har vaskemaskine og tørretumbler. Sommerhusene har tre soveværelser med hver en dobbeltseng samt selvfølgelig god skabsplads. Det ene sommerhus for 6-8 personer har desuden en sovesofa i stuen. Der er gulvarme i alle rum med individuel styring. Swanvika ligger meget tæt på havet, men grundet træer ved kyststien foran husene, er der ikke havudsigt fra Swanvika, når træerne sætter blade om sommeren. 

Strømforbrug og rengøring er inkluderet
Når du lejer sommerhus hos Team Bornholm, er rengøring ved ankomst/afrejse samt strøm-, vand- og varmeforbrug inkluderet i din lejepris. Dermed undgår du store ekstra regninger, som man ellers kan opleve som sommerhuslejer, samtidig med at du slipper for besværet med selv at skulle gøre rent. Swanvika Feriehuse er i øvrigt lavenergihuse, således at du også med god grøn samvittighed kan holde en skøn ferie på Bornholm. 

Introduktionsrabat i 2023
Da Swanvika er helt nybyggede sommerhuse, får du selvfølgelig nogle ekstra gode introduktionspriser i 2023. Vælg din ønskede periode og se din rabatpris. Husk, at strøm-, vand- og varmeforbrug samt slutrengøring er inkluderet i lejepriserne.

Husdyr

Det er tilladt at medbringe husdyr i et af Swanvika Sommerhusene til 6 personer. Hvis du medbringer din hund, beder vi dig oplyse det allerede ved din bestilling.

Røgfrie ferieboliger

Alle Swanvika Sommerhusene er røgfri. 

Tryghedsgaranti

Verden er blevet uforudsigelig. På Swanvika kan du købe ophold med Tryghedsgaranti, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Tryghedsgarantien samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Tryghedsgarantien her.

Rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter

Du får rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter. Indtast din ønskede periode i bestillingsboksen og se din rabat. Jo flere nætter, at du vælger, jo mere rabat får du.

Bestil din ferie nu

Bestil din ferie på Swanvika ved at indtaste din ønskede ankomst- og afrejsedato i bestillingsboksen - eller ring til os nu 56 95 85 66, så giver vi dig gode tips og idéer til en skøn ferie. Vi håber, at du fandt hvad du søgte - alternativt kan du se alle vores ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm her.

Luksus sommerhus for 6 personer

Swanvika - Visualisering af badeværelse

Swanvika - Visualisering af badeværelse

Feriehus på 110m2: Entré, 3 soveværelser med dobbeltseng (6 sovepladser), 2 badeværelser, stue med sofaarrangement og tv, køkken med komfur, køleskab med frostbox, opvaskemaskine, ovn, el-kogekedel og kaffemaskine. På hver side af feriehuset er der også terrasse med havemøbler. 

Vis pris og ledige perioder

Swanvika: Sommerhus for 6 personer
Hvornår vil du afsted?

Luksus sommerhus for 6-8 personer

Swanvika - Visualisering af et soveværelse

Swanvika - Visualisering af et soveværelse

Feriehus på 110m2: Entré, 3 soveværelser med dobbeltsenge (6 sovepladser), 2 badeværelser, stue med komfortabel sovesofa (to sovepladser) og tv, veludstyret køkken med komfur, køleskab med frostbox, opvaskemaskine, ovn, el-kogekedel og kaffemaskine. På hver side af feriehuset er der også terrasse med havemøbler. 

Vis pris og ledige perioder

Swanvika: Sommerhus for 6-8 personer
Hvornår vil du afsted?
Gå en tur i Svanekes hyggelige små gader

Gå en tur i Svanekes hyggelige små gader

Svaneke er omkranset af smukke marker

Svaneke er omkranset af smukke marker

Nyd en is på de lune klipper

Nyd en is på de lune klipper

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Trygheds-Garanti
Du kan tilkøbe en Tryghedsgaranti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.