Swanvika - Swanvika - Luksusferiehuse i Svaneke

  • Perfekt beliggenhed
  • Svaneke
  • Luksus ferieboliger
  • Tæt på restauranter
  • Tæt på havet
  • Nybygget (2023)
kort Swanvika - Luksusferiehuse i Svaneke
Swanvika - Udvendig visualisering

Swanvika - Udvendig visualisering

Swanvika - Visualisering af køkken-alrum

Swanvika - Visualisering af køkken-alrum

Swanvika - Udvendig visualisering

Swanvika - Udvendig visualisering

Swanvika - Visualisering af spiseplads

Swanvika - Visualisering af spiseplads

Vis pris og ledige perioder

Swanvika: Sommerhus for 6 personer
Hvornår vil du afsted?
Swanvika - Visualisering af et soveværelse

Swanvika - Visualisering af et soveværelse

Swanvika - Grundplan

Swanvika - Grundplan

Swanvika - Visualisering af badeværelse

Swanvika - Visualisering af badeværelse

Swanvika - Visualisering af badeværelse

Swanvika - Visualisering af badeværelse

Swanvika - Luksusferiehuse i Svaneke

Swanvika Feriehusene er i gang med at blive bygget på Møllebakken i Svaneke. De flotte sommerhuse bliver færdige medio juni 2023, hvorefter de er klar til udlejning fra 1. juli. Glæd dig til flotte arkitektegnede feriehuse af Kim Utzon Arkitekter, som med inspiration fra Bechs Stubmølle, det ikoniske Vandtårn og Svaneke Fyr, byder på materialer af høj kvalitet fra inderst til yderst. Husene har store vinduespartier, der giver masser af lys. På den idylliske naturgrund har du direkte adgang til en smuk klippeeng, skov og havet. Herfra har du også nem adgang til den lille hyggelig lystbådehavn Vige Havn, og fortsætter du videre kommer du til Svaneke Røgeri, Svaneke Havn og Svanekes hyggelige torv. Læs mere om Svaneke her.

Swanvika Feriehuse er på 110 m2 med to skønne terrasser på 30 m2, på hver side af huset. Lys entré med skabsplads. Lækkert veludstyret køkken-alrum med spiseplads til 6 personer og stue med TV. To badeværelser med toilet og bruseniche, hvoraf det ene badeværelse også har vaskemaskine og tørretumbler. Sommerhusene har tre soveværelser med hver en dobbeltseng samt selvfølgelig god skabsplads. Der er  gulvarme i alle rum med individuel styring. Swanvika ligger meget tæt på havet, men grundet træer ved kyststien foran husene, er der ikke havudsigt fra Swanvika, når træerne sætter blade om sommeren. 

Strømforbrug og rengøring er inkluderet
Når du lejer sommerhus hos Team Bornholm, er rengøring ved ankomst/afrejse samt strøm-, vand- og varmeforbrug inkluderet i din lejepris. Dermed undgår du store ekstra regninger, som man ellers kan opleve som sommerhuslejer, samtidig med at du slipper for besværet med selv at skulle gøre rent. Swanvika Feriehuse er i øvrigt lavenergihuse, således at du også med god grøn samvittighed kan holde en skøn ferie på Bornholm. 

Introduktionsrabat i 2023
Da Swanvika er helt nybyggede sommerhuse, får du selvfølgelig nogle ekstra gode introduktionspriser i 2023. Vælg din ønskede periode og se din rabatpris. Husk, at strøm-, vand- og varmeforbrug samt slutrengøring er inkluderet i lejepriserne.

Informationer om Swanvika Luksusferiehuse
* Antal soveværelser: 3 soveværelser med dobbeltseng (6 sovepladser i alt)
* Antal badeværelser: 2 badeværelser
* Hårde hvidevarer: Køleskab med fryser, opvaskemaskine, keramisk kogeplade, ovn, kaffemaskine og el-koger. 
* Vaskemuligheder: Ja, som gæst på Swanvika kan du gratis benytte feriehusets vaskemaskine og tørretumbler
* Internet: Ja, Swanvika har gratis internet
* Kvadratmeter: 110 m2
* Afstand til havet: 300 meter
* Afstand til centrum i Svaneke: 600 meter
* Afstand til restaurant: 600 meter
* Husdyr: I et af Swanvika Sommerhusene er det tilladt at medbringe din hund. Hvis du medbringer din hund, beder vi dig oplyse det allerede ved din bestilling.
* Røg: Alle Swanvika Sommerhusene er røgfri
* Ankomstdag: I perioden 1. juli - 12. august er lørdag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder kan du som udgangspunkt frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger i feriehusene dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.
* Ankomst-Afrejse: Du kan komme ind i feriehuset fra klokken 15:00 på ankomstdagen. På afrejsedagen beder vi dig forlade sommerhuset senest klokken 10:00, således at vi kan få huset rengjort til de næste gæster.
* Rengøring samt vand- og elforbrug: Såvel rengøring ved ankomst og afrejse som vand- og elforbrug er inkluderet i din lejepris.

Tryghedsgaranti

Verden er blevet uforudsigelig. På Swanvika kan du købe ophold med Tryghedsgaranti, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Tryghedsgarantien samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Tryghedsgarantien her.

Rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter

Du får rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter. Indtast din ønskede periode i bestillingsboksen og se din rabat. Jo flere nætter, at du vælger, jo mere rabat får du.

Bestil din ferie nu

Bestil din ferie på Swanvika ved at indtaste din ønskede ankomst- og afrejsedato i bestillingsboksen - eller ring til os nu 56 95 85 66, så giver vi dig gode tips og idéer til en skøn ferie. Vi håber, at du fandt hvad du søgte - alternativt kan du se alle vores ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm her.

 

Gå en tur i Svanekes hyggelige små gader

Gå en tur i Svanekes hyggelige små gader

Svaneke er omkranset af smukke marker

Svaneke er omkranset af smukke marker

Nyd en is på de lune klipper

Nyd en is på de lune klipper

Vis pris og ledige perioder

Swanvika: Sommerhus for 6 personer
Hvornår vil du afsted?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Trygheds-Garanti
Du kan tilkøbe en Tryghedsgaranti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.