Glæd dig til en skøn cykeloplevelse på Bornholm

  • Motion
  • Flotte omgivelser
kort

Søndag den 28. august 2022

Bornholm Rundt
Bornholm Rundt køres den sidste søndag i august 2022, og løbsruten og distancen er den samme (103 km) som normalt. Læs mere om den løbsafviklingen her.

Ingen tidstagning
Der er ingen tidtagning... Og du kører i dit eget tempo. Nogle deltagere bruger 5 timer om de 103 kilometer inklusive stop på depoterne undervejs, mens andre "flyver" ruten igennem på lidt over 2 1/2 time. Du bestemmer dit eget tempo. Efter målgang får du udleveret en flot Bornholm Rundt medalje samt  diplom. Arrangørerne byder også på en hotdog og et glas sodavand/øl.

Vi sørger selvfølgelig for at bestille startnummer til dig, da det er inkluderet i din pakkepris.

Vi varmer op med træningstur om lørdagen
Hvis du har lyst, tager vi, Team Bornholm, dig med på en guidet træningstur lørdag klokken 10:00. Du kan vælge mellem forskellige tempi og distancer - fælles for alle hold er, at vi kører ad skønne ruter, hvor flotte udsigter er hovedreglen, og biler er undtagelsen. Angiv hvor mange personer I vil deltage på træningsturen ved bestilling. 

Oplev Bornholms smukke natur
Undervejs skal du opleve Bornholms smukke natur på landevejen. Først kører vi ad de næsten pandekage-flade strækninger på Sydbornholm. Ved Svaneke på Bornholms østkyst begynder terrænet at ændre sig, og de store "bjerge" tordner sig op foran dig.

Store stigningsprocenter
Her finder du stigningsprocenter på op til 15 %. Det bakkede terræn fortsætter til nordspidsen af øen, hvor du kommer forbi den gamle borgruin Hammershus. Den er flot, men der er ikke tid til sightseeing, for du skal videre gennem Slotlyngens bakker. Fra Nordbornholm triller du ned ad mod Rønne, hvor du bliver modtaget af fest og dejlig stemning.

Danmarks hyggelige og naturskønne motionscykelløb
Bornholm Rundt er svært at beskrive - det skal opleves. Løbet har mellem 1.200 og 1.500 deltagere... og vi tør godt love dig, at det er et af Danmarks mest hyggelige og naturskønne motionscykelløb. Vi skal heller ikke glemme de gode depoter undervejs - eksempelvis den berømte suppe på Hammershus-depotet.

Du har frit valg på færgetiderne
Når du bestiller, beder vi dig angive dine ønsker til færgetider (morgen, middag eller aften), så gør vi vores yderste for at opfylde dine ønsker.

Alle kan deltage
En del af charmen ved Bornholm Rundt er de mange forskellige deltagere. Her møder du både de trimmede topatleter med super cykler... Og så er der også dem, som har lidt andre krav til udstyret... Der er plads til alle. 

Bornholm Rundt

Download information:

* Brochure 2022
* Artikel fra Bornholms Tidende

Bestilling

Hasle Feriepark - Bornholm Rundt

Mulig ankomstperiode: 22-08-2022 til 28-08-2022

Griffen Spahotel - Bornholm Rundt

Mulig ankomstperiode: 22-08-2022 til 28-08-2022

Hasle Feriepark - Feriehus

Hasle Feriepark - Feriehus

Griffen Spahotel - Dobbeltværelse til landsiden

Griffen Spahotel - Dobbeltværelse til landsiden

Nordeuropas største borgruin - Hammershus

Nordeuropas største borgruin - Hammershus

Skønne feriesteder
Vi har udvalgt to dejlige feriesteder, som ligger godt i forhold til Bornholm Rundts startsted, men du kan også vælge et andet af vores dejlige feriesteder.

Antal nætter Feriehus for 4 personer Dobbeltværelse for 2 personer
2 nætter  825,- per person 2.095,- per person
3 nætter  925,- per person 2.725,- per person
4 nætter  1.050,- per person 2.895,- per person
Feriested Hasle Feriepark Griffen Spahotel

 

Hasle Feriepark - Feriehus for 4-6 personer

Hasle Feriepark ligger naturskønt i fiskerlejet Hasle på Bornholms vestkyst. I bor i en idyllisk skov og tæt på en dejlig sandstrand. Hasle Feriepark ligger 8 km. fra startstedet. Læs mere om Hasle Feriepark

Alt dette er inkluderet i priserne:
* Overnatning i feriehus Hasle Feriepark
* Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur
* Strømforbrug
* Rengøring ved ankomst/afrejse 
* Træningstur med guide lørdag
* Deltagelse i Bornholm Rundt søndag
* Afbestillingsforsikring ved sygdom
* Priserne er baseret på, at der er 4 personer i feriehuset

 

Griffen Spahotel - Dobbeltværelse for 2 personer

Griffen Spahotel har en perfekt beliggenhed mellem havet, lystbådehavnen, en lille hyggelig sandstrand samt den gamle bydel i Rønne. Læs mere om Griffen Spahotel

Alt dette er inkluderet i priserne:
* Overnatning i dobbeltværelse mod landside på Griffen Spahotel
* Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur
* Stor morgenbuffet hver morgen og daglig rengøring
* Træningstur med guide lørdag
* Deltagelse i Bornholm Rundt søndag
* Afbestillingsforsikring ved sygdom
* Dobbeltværelse: Priserne er baseret på, at der er 2 personer

Corona-Garanti
Du har mulighed for at bestille ophold med corona-afbestillingsret - vi kalder det "Corona-garanti", som sikrer, at du kan afbestille dit ophold helt frem til din ankomstdag, og få din fulde indbetaling refunderet. Prisen er 195,- pr. booking. Læs mere om corona-garanti her.

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Glem ikke at besøge et af Bornholms røgerier

Glem ikke at besøge et af Bornholms røgerier

Bornholm har mange dejlige sandstrande

Bornholm har mange dejlige sandstrande

Udforsk de charmerende, krogede gader i Rønne

Udforsk de charmerende, krogede gader i Rønne

Hasle Feriepark

Hasle Feriepark - Bornholm Rundt

Mulig ankomstperiode: 22-08-2022 til 28-08-2022

Hasle Feriepark er naturskønt beliggende i Hasle Lystskov. Tag jer en hyggetur i skoven - husk picnickurven. 400 meter langs skovstierne og I kommer til en af Bornholms bedste sandstrande. Ferieparkens swimmingpool byder også på vandlege. Hvis der skal være lidt afveksling til cykeltræningen, så ligger den sjove multiarena med fodbold/basketballbane, hockeybane samt beach volley klar. For børn og barnlige sjæle er der endvidere minigolfbane, stor legeplads samt hoppepude.

Der er et fantastisk cykelterræn ved Hasle Feriepark. De asfalterede cykelstier starter 100 meter fra ferieparken, og fører jer ind til Rønne, hvor Bornholm Rundt starter.

Glæd jer til flotte solnedgange
Husk også at nyde den flotte solnedgang på en aftentur langs stranden, mens I mærker historiens vingesus. Sandklinterne langs Hasle kyst er dannet for cirka 170 millioner år siden. Dengang herskede saurpoderne over Bornholm. Saurpoderne var en dinosaur, som med en længde på 40 meter er de største dyr, som nogensinde har levet på jorden. I har gode muligheder for at finde forsteninger fra fortiden. Eksempelvis er der fundet et forstenet fodspor fra en lille Saurpode - den havde dog "blot" været 20 meter lang...

Feriehusene er lyse og moderne indrettede. I har egen terrasse ud mod skovstierne. Sæt jer godt til rette i terrassemøblerne og slap af oven på dagens ferieoplevelser. Måske er der fiskelækkerier fra det lokale røgeri på aftensmenuen?

Bestil nu
Du bestiller din "Bornholm Rundt tur" ved at indtaste din ønskede ankomstdag i bestillingsboksen herunder. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os på telefon 56 95 85 66.

 

Prøv minigolf

Prøv minigolf

Besøg den hyggelige Hasle Strand

Besøg den hyggelige Hasle Strand

Tag en hoppetur på hoppepuden

Tag en hoppetur på hoppepuden

Griffen Spahotel - Havudsigt fra restaurantens terrasse

Griffen Spahotel - Havudsigt fra restaurantens terrasse

Værelserne på Griffen Spahotel er flot indrettet

Værelserne på Griffen Spahotel er flot indrettet

Nyd et glas bobler i den udendørs spa

Nyd et glas bobler i den udendørs spa

Griffen Spahotel - Bornholm Rundt

Mulig ankomstperiode: 22-08-2022 til 28-08-2022

Genoplad batterierne med en behandling

Genoplad batterierne med en behandling

Stranden ved Griffen Spahotel

Stranden ved Griffen Spahotel

Griffen Spahotel 
Griffen er et fabeldyr, som i eventyrernes verden vogter over skatte. Griffen Spahotel er derfor et meget sigende navn for dette flotte hotel, som er beliggende ved Rønnes gamle bydel. Værelserne til landsiden har kig mod den gamle bydel i Rønne. Hotellets indretning er designet af den bornholmske designer Pernille Bülow, som også er kendt for sit glas- og smykkedesign. Værelserne er beliggende i stueplan, 1. eller 2. sal, og der er selvfølgelig elevator mellem etagerne.

Gratis adgang til spaområde - Den Bornholmske Diamantspa
Griffen Spahotel er det perfekte udgangspunkt for at opleve Bornholm. Efter dagens ferieoplevelser trænger du måske til lidt afslapning? Som gæst på Griffen Spahotel har du gratis adgang til hotellets store spa- og wellnessområde "Den Bornholmske Diamantspa", hvor du kan nyde de mange bade og saunaer - eller også bestille en wellnessbehandling. Læs mere om spaområdet ved at trykke her. For at sikre en rolig atmosfære i spa-området skal alle gæster i spaen være mindst 16 år.

Lækker mad med havudsigt
I Griffen Spahotels restaurant bliver du forkælet med lækkerier. Tag plads i de bløde stole og nyd havudsigten, der er kåret som en af Bornholms 10 flotteste udsigter. Restauranten vender mod vest, så ved aftentid går solen langsomt ned i horisonten foran dig - og sender flotte gyldne og violette stråler ind mod Griffen Spahotel. 

Strand, by og hav
Griffen Spahotel har en perfekt beliggenhed mellem havet, lystbådehavnen, en lille hyggelig sandstrand samt den gamle bydel i Rønne. Du er tæt på alt det, som er med til at gøre en ferie på Bornholm til noget særligt. Rønne er Bornholms hovedstad - og centrum for øens handels- og kulturliv. Glæd dig til mange skønne oplevelser i den hyggelige by. Den gamle bydel starter få hundrede meter fra Griffen Spahotel. Tag en tur ad de små krogede gader og nyd de smukke bindingsværkshuse og gamle købmandsgårde, som vidner om en tid, da velhavende skibsredere med udgangspunkt i Rønne drev handel med hele verden. 

Parkering og ladestandere
Som gæst på Griffen Spahotel kan du parkere gratis ved hotellet. Griffen Spahotel har ladestandere til el-biler - herunder en særlig Tesla-ladestander.

Dobbeltværelse - Til landsiden

Griffen Spahotel - Dobbeltværelse med kig Rønnes gamle bydel

Griffen Spahotel - Dobbeltværelse med kig Rønnes gamle bydel

Griffen Spahotel - Værelse til landsiden

Griffen Spahotel - Værelse til landsiden

Griffen Spahotel - Alle værelser har lyse og flotte badeværelser

Griffen Spahotel - Alle værelser har lyse og flotte badeværelser

Dobbeltværelse - Beliggende til landside
Griffen Spahotel har også værelser til landsiden, hvor du har kig mod den gamle bydel i Rønne. Værelserne har selvfølgelig skrivebord, badeværelse, garderobeskab, køleskab, elkedel, telefon samt tv. Inkluderet i værelsesprisen er en stor og lækker morgenbuffet (primært økologiske produkter) samt gratis adgang til det store spaområde. Der er badekåbe og badetøfler på værelset - husk blot dit eget badetøj. Værelserne er beliggende i stueplan, 1. eller 2. etage. Der er adgang med elevator til 1. og 2. etage.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm

Dobbeltværelse - Havudsigt

Flot havudsigt fra dit værelse på Griffen Spahotel

Flot havudsigt fra dit værelse på Griffen Spahotel

Solen går ned lige foran jeres balkon på Griffen Spahotel

Solen går ned lige foran jeres balkon på Griffen Spahotel

Griffen Spahotel - Dobbeltværelse

Griffen Spahotel - Dobbeltværelse

Dobbeltværelse med havudsigt
Værelserne til vandsiden har en flot havudsigt ud over den forbigående kystvej. Om dagen kan du nyde havudsigten og til aftentid den smukke solnedgang fra din balkon/terrasse. Der er selvfølgelig skrivebord, garderobeskab, badeværelse, telefon, elkedel, køleskab samt tv på værelset. Inkluderet i 
værelsesprisen er en stor og lækker morgenbuffet (primært økologiske produkter) samt gratis adgang til det store spaområde. Der er badekåbe og badetøfler på værelset - husk blot dit eget badetøj. Værelserne er beliggende i stueplan, 1. eller 2. etage. Der er adgang med elevator til 1. og 2. etage.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Gratis guidet tur

Om lørdagen før Bornholm Rundt arrangerer Team Bornholm en guidet tur langs Bornholms flotte vestkyst. På den guidede tur kører vi langs smukke kystveje og skønne strækninger inde i landet, som du ikke oplever på søndagens tur rundt om Bornholm.

Lørdagens tur er opdelt i hold, således at du kan deltage uanset dit konditionsniveau og din lyst til bakker. Motionsholdet tager en tur på cirka 40 kilometer i roligt tempo, men med en bakke eller to undervejs, mens de hurtige kører lidt længere og med lidt flere bakkeoplevelser - herunder Vang-bakken, der er kåret som Danmarks hårdeste bakke.

Hvis du bestiller overnatning via Team Bornholm, er din deltagelse i den guidede tur gratis. Team Bornholm laver også pakkerejser, hvor du får overnatning, færge og deltagelse i Cykel Bornholm Rundt til en fordelagtig pakkepris. Ring til Team Bornholm på 56 95 85 66.