Glæd dig til en skøn cykeloplevelse på Bornholm

  • Motion
  • Flotte omgivelser
kort

Bornholm Rundt
Normalt køres Bornholms Rundt den næstsidste søndag i august. Men...i år er alt jo anderledes grundet corona-restriktionerne. I 2020 er løbsruten og distancen den samme (103 km) som normalt, men løbet bliver opdelt i endnu flere startgrupper end tidligere for at minimere enhver form for smitterisiko. Du kan derfor vælge mellem at cykle om lørdagen den 22. august eller søndag 23. august 2020. Læs mere om den ændrede planlægning og løbsafvikling her.

Ingen tidstagning
Der er ingen tidtagning...og du kører i dit eget tempo. Nogle deltagere bruger 5 timer om de 103 kilometer inklusive stop på depoterne undervejs, mens andre "flyver" ruten igennem på lidt over 2 1/2 time. Du bestemmer dit eget tempo. Vi sørger selvfølgelig for at bestille startnummer til dig, da det er inkluderet i din pakkepris

Oplev Bornholms smukke natur
Undervejs skal du opleve Bornholms smukke natur. Først kører vi ad de næsten pandekage-flade strækninger på Sydbornholm. Ved Svaneke på Bornholms østkyst begynder terrænet at ændre sig, og de store "bjerge" tordner sig op foran dig.

Store stigningsprocenter
Her finder du stigningsprocenter på op til 15%. Det bakkede terræn fortsætter til nordspidsen af øen, hvor du kommer forbi den gamle borg Hammershus. Den er flot, men der er ikke tid til sightseeing, for du skal videre gennem Slotlyngens bakker. Fra Nordbornholm triller du ned ad mod Rønne, hvor du bliver modtaget af fest og dejlig stemning.

Danmarks hyggelige og naturskønne motionscykelløb
Bornholm Rundt er svært at beskrive - det skal opleves. Løbet har mellem 1.200 og 1.500 deltagere...og vi tør godt love dig, at det er et af Danmarks mest hyggelige og naturskønne motionscykelløb. Vi skal heller ikke glemme de gode depoter undervejs - eksempelvis den berømte suppe på Hammershus-depotet

Vi varmer op med træningstur om lørdagen
Hvis du har lyst, tager vi dig med på en guidet træningstur lørdag klokken 10:00. Du kan vælge mellem forskellige tempi og distancer - fælles for alle hold er, at vi kører ad skønne ruter, hvor flotte udsigter er hovedreglen, og biler er undtagelsen.

Du har frit valg på færgetiderne
Når du bestiller, beder vi dig angive dine ønsker til færgetider (morgen, middag eller aften), så gør vi vores yderste for at opfylde dine ønsker.

Alle kan deltage
En del af charmen ved Bornholm Rundt er de mange forskellige deltagere. Her møder du både de trimmede topatleter med super cykler...og så er det også dem, som har lidt andre krav til udstyret...

Bornholm Rundt

Download information:

* Brochure 2020
* Artikel fra Bornholms Tidende

Bestilling

Hasle Feriepark - Bornholm Rundt

Mulig ankomstperiode: 26-09-2020 til 22-08-2020

Green Solution House - Bornholm Rundt

Mulig ankomstperiode: 26-09-2020 til 22-08-2020

Skønne feriesteder
Vi har udvalgt to dejlige feriesteder, som ligger godt i forhold til Bornholm Rundts startsted, men du kan også vælge et andet af vores dejlige feriesteder.

Antal nætter Feriehus for 4 personer Dobbeltværelse for 2 personer
2 nætter  795,- per person 1.895,- per person
3 nætter  895,- per person 1.995,- per person
4 nætter  995,- per person 2.495,- per person
Feriested Hasle Feriepark Green Solution House

 

Hasle Feriepark - Feriehus for 4-6 personer

Hasle Feriepark ligger naturskønt i fiskerlejet Hasle på Bornholms vestkyst. I bor i en idyllisk skov og tæt på en dejlig sandstrand. Hasle Feriepark ligger 8 km. fra startstedet. Læs mere om Hasle Feriepark

Alt dette er inkluderet i priserne:
* Overnatning i feriehus Hasle Feriepark
* Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur
* Strømforbrug
* Rengøring ved ankomst/afrejse 
* Træningstur med guide lørdag
* Deltagelse i Bornholm Rundt søndag
* Afbestillingsforsikring ved sygdom
* Priserne er baseret på, at der er 4 personer i feriehuset

 

Green Solution House - Dobbeltværelse for 2 personer

Du vil opleve en verden af nye grønne og bæredygtige løsninger, når du holder ferie på det 4-stjernede hotel Green Solution House i Rønne. Green Solution House ligger 2,5 km. fra startstedet. Læs mere om Green Solution House

Alt dette er inkluderet i priserne:
* Overnatning i dobbeltværelse påGreen Solution House
* Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur
* Stor morgenbuffet hver morgen og daglig rengøring
* Træningstur med guide lørdag
* Deltagelse i Bornholm Rundt søndag
* Afbestillingsforsikring ved sygdom
* Dobbeltværelse: Priserne er baseret på, at der er 2 personer

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Hasle Feriepark - Feriehus

Hasle Feriepark - Feriehus

Hammershus

Hammershus

Green Solution House - Dobbeltværelse

Green Solution House - Dobbeltværelse

Hasle Feriepark

Hasle Feriepark - Bornholm Rundt

Mulig ankomstperiode: 26-09-2020 til 22-08-2020

Hasle Feriepark er naturskønt beliggende i Hasle Lystskov. Tag jer en hyggetur i skoven - husk picnickurven. 400 meter langs skovstierne og I kommer til en af Bornholms bedste sandstrande. Ferieparkens swimmingpool byder også på vandlege. Hvis der skal være lidt afveksling til cykeltræningen, så ligger den sjove multiarena med fodbold/basketballbane, hockeybane samt beach volley klar. For børn og barnlige sjæle er der endvidere minigolfbane, stor legeplads samt hoppepude.

Der er et fantastisk cykelterræn ved Hasle Feriepark. De asfalterede cykelstier starter 100 meter fra ferieparken, og fører jer ind til Rønne, hvor Bornholm Rundt starter.

Glæd jer til flotte solnedgange
Husk også at nyde den flotte solnedgang på en aftentur langs stranden, mens I mærker historiens vingesus. Sandklinterne langs Hasle kyst er dannet for cirka 170 millioner år siden. Dengang herskede saurpoderne over Bornholm. Saurpoderne var en dinosaur, som med en længde på 40 meter er de største dyr, som nogensinde har levet på jorden. I har gode muligheder for at finde forsteninger fra fortiden. Eksempelvis er der fundet et forstenet fodspor fra en lille Saurpode - den havde dog "blot" været 20 meter lang...

Feriehusene er lyse og moderne indrettede. I har egen terrasse ud mod skovstierne. Sæt jer godt til rette i terrassemøblerne og slap af oven på dagens ferieoplevelser. Måske er der fiskelækkerier fra det lokale røgeri på aftensmenuen?

Bestil nu
Du bestiller din "Bornholm Rundt tur" ved at indtaste din ønskede ankomstdag i bestillingsboksen herunder. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os på telefon 56 95 85 66.

 

Prøv minigolf

Prøv minigolf

Besøg den hyggelige Hasle Strand

Besøg den hyggelige Hasle Strand

Tag en hoppetur på hoppepuden

Tag en hoppetur på hoppepuden

Green Solution House - Ferie med grøn samvittighed

Green Solution House

Green Solution House

Green Solution House - Dobbeltværelse

Green Solution House - Dobbeltværelse

Green Solution House - Dobbeltværelse

Green Solution House - Dobbeltværelse

Green Solution House - Bornholm Rundt

Mulig ankomstperiode: 26-09-2020 til 22-08-2020

Grønt og Godt
Du vil opleve en verden af nye grønne og bæredygtige løsninger, når du holder ferie på det 4-stjernede hotel Green Solution House i Rønne. Det tidligere Hotel Ryttergården er i 2014-2015 blevet omdannet til et "grønt" hotel baseret på banebrydende nye teknologier inden for bæredygtighed. Hotellet genåbnede i april 2015, hvor HKH Kronprins Frederik indviede "det nye" hotel, og i december 2015 blev Green Solution House kåret som årets byggeri i Danmark. Du kan godt begynde at glæde dig til skønne oplevelser...

Gourmetmad
Bornholm er kendt for sin gourmetmad, og Green Solution Houses byder på lækker mad der er baseret på gode bornholmske råvarer, som i videst muligt omfang er økologiske. Derfor er Green Solution House naturligvis også økologisk certificeret.

Hånd-i-Hånd
Efter en lækker middag skal du tage din eneste-ene i hånden. En tur gennem den parklignende have er romantisk, men prøv også at gå gennem den lille skov til stranden foran Green Solution House. Stik tæerne i det varme sand. Nyd hinanden, mens solen langsomt går ned i havet foran jer. Det er ferie!

Flotte værelser
Alle hotellets værelser er blevet renoveret i 2014-2015. Værelserne er flotte, men du skal ikke forvente, at alt er nyt. Der er således mere bæredygtighed i at ombetrække slidte, men flotte danske designerstole med nyt økologisk betræk frem for at købe nye stole i Kina. Tæpperne og gardinerne på dit værelse er lavet således, at de renser luften. Det giver frisk luft - og en god nats søvn til dig. Værelserne er indrettet således: Entre med indgang til lyst og flot badeværelse. Kombineret soveværelse og opholdsrum med skrivebord, tv, stor dobbeltseng samt arrangement med sofastole og udgang til en skøn balkon med udsigt til skoven.

Rønne
Green Solution House ligger i Bornholms hovedstad Rønne, som også er startsted for Bornholm Rundt. Når du vælger Green Solution House, kommer du til at bo tæt på skov, strand og det skønne byliv i øens hovedstad.

Ferie som hjælper miljøet
De nye dele af Green Solution House er blandet andet bygget efter princippet vugge-til-vugge. Det indebærer, at alle bygningsmaterialer nemt skal kunne skilles ad og bruges i fremtidige byggerier. På den måde bliver der sparet på verdens råstoffer. De dele af de gamle bygninger, som man var nødt til at rive ned, er blevet genbrugt i det nye byggeri - og de gamle termoruder er smeltet om og brugt til isoleringsmateriale i andre byggerier. Hotellets affald bliver via et specielt forbrændingsanlæg omdannet til nærende gødning, som kommer hotellets køkkenhave til gode. Der er solceller i terrasseglasset på dit værelse - dermed danner bygningen sin egen strøm. Oplev selv endnu flere sjove detaljer, når du besøger Green Solution House.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen herunder - eller ring til os nu på 56 95 85 66.

 

Skov og strand til på Green Solution House

Skov og strand til på Green Solution House

Forsvarsmuseet i Rønne

Forsvarsmuseet i Rønne

Rønne Havn

Rønne Havn

Gratis guidet tur

Om lørdagen før Bornholm Rundt arrangerer Team Bornholm en guidet tur langs Bornholms flotte vestkyst. På den guidede tur kører vi langs smukke kystveje og skønne strækninger inde i landet, som du ikke oplever på søndagens tur rundt om Bornholm.

Lørdagens tur er opdelt i hold, således at du kan deltage uanset dit konditionsniveau og din lyst til bakker. Motionsholdet tager en tur på cirka 40 kilometer i roligt tempo, men med en bakke eller to undervejs, mens de hurtige kører lidt længere og med lidt flere bakkeoplevelser - herunder Vang-bakken, der er kåret som Danmarks hårdeste bakke.

Hvis du bestiller overnatning via Team Bornholm, er din deltagelse i den guidede tur gratis. Team Bornholm laver også pakkerejser, hvor du får overnatning, færge og deltagelse i Cykel Bornholm Rundt til en fordelagtig pakkepris. Ring til Team Bornholm på 56 95 85 66.