I området - Abildgård All-Inclusive

  • Morgenmad inkluderet
  • Aftenbuffet inkluderet
  • Swimmingpool
  • Drikkevarer inkluderet
  • Tæt på havet
  • Lejligheder for 1-6 personer
kort Sandkås
Sandkås Strand - Sand og klipper i malerisk forening

Sandkås Strand - Sand og klipper i malerisk forening

Nyd havnestemningen i Tejn-Sandkås

Nyd havnestemningen i Tejn-Sandkås

Hyg jer på klipperne

Hyg jer på klipperne

Hammershus byder på spændende fortællinger

Hammershus byder på spændende fortællinger

Klippekysten er flot ved Tejn-Sandkås

Klippekysten er flot ved Tejn-Sandkås

Sandkås - en skøn ferieby på Bornholm

Hotel Abildgård ligger på kystvejen mellem Gudhjem og Allinge, nærmere betegnet i den lille by Sandkås. "Kås" er et gammelt dansk ord for en lille havn, og med en skøn sandstrand lige ved, så fik Sandkås sit navn for mange hundrede år siden. Sandkås er for mange "det rigtige Bornholm". Det er her, at du finder den maleriske kombination af hvid sandstrand og knejsende klipper.

Prøv kyststien til Tejn... 

Foran Hotel Abildgård løber kyststien, hvor du går mellem klipperne og havet i noget af Bornholms flotteste natur. Hvis du drejer til højre, kommer du efter få hundrede meter til fiskerbyen Tejn. Her er der lystsejlere og havnestemning. Tag en snak med de lokale fiskere. Det er ikke alle røverhistorierne, som du skal tro på. Det er dog sandt, at Tejn er startsted for en af Nordens største trolling-konkurrencer: Trolling Master Bornholm, hvor mange hundrede både deltager i kampen om at fange den største laks. I Tejn finder du også den lokale brugs, således at du nemt kan gøre dine indkøb. Du skal selvfølgelig også besøge is-cafeen, og Penyllan Bryghus, der er kåret som Danmarks næstbedste bryghus - og vi kan også anbefale en frokost på Skipperkroen i Tejn. Eller hvad med en tur til Smedjen, som er et hyggeligt foodmarket på Tejn Havn?

...men kyststien til Allinge er endnu flottere

Hvis du drejer til venstre ad kyststien foran Hotel Abildgård, kommer du til hovedbyen på Nordbornholm, Allinge. Men inden du kommer til Allinge, bliver du mødt af Sandkås Strand. På grund af træer foran Sandkås Strand, er stranden svær at se for forbipasserende fra kystvejen. Derfor er det næsten kun de lokale bornholmere, som finder vej til stranden. Men når du selv har oplevet denne skønne sandstrand, ved du hvorfor, at Sandkås Strand betragtes som en af Bornholms "hemmelige perler". Har du lyst til en forfriskende badetur, eller fortsætter du ad kyststien ind til Allinge? Kyststiens knejsende klipper bliver afløst af Allinges gamle bydel med de charmerende bindingsværkshuse. Du vil snart få en liflig duft af røget sild i næsen, idet to af øens bedste røgerier ligger på havnen i Allinge. Rundt om på havneområdet vil du opleve summende havneliv med butikker og cafeer. Allinge er også stedet, hvor den store demokratifest, Folkemødet, med mange tusinde deltagere afholdes hvert år i juni.

Hammershus byder på Middelaldereventyr

Kyststien fortsætter til Allinge's tvillingeby; Sandvig. Lidt udenfor Sandvig, finder du Nordeuropas største borg. Hammershus. I middelalderen skiftede Bornholm mellem at være under tysk, dansk og svensk herredømme, men uanset hvem der sad ved magten, så var Hammershus centrum for magten på øen. Hammershus giver dig masser af spændende middelalderoplevelser. Vidste du eksempelvis, at der allerede i middelalderen var offentlig brugerbetaling? Man betalte selvfølgelig selv bødlen, hvis man skulle have hovedet hugget af...og der var altid forudbetaling.

Ved Hammershus kan du også komme ud at ride på turheste eller sejle med små både langs kysten nedenfor Hammershus. Når du sejler nedenfor de stejle klippesider, vil du levende kunne forestille dig, at borgen var en uindtagelig fæstning i middelalderen. Hammershus har derfor aldrig overgivet sig til belejringstropper.

Bestil din ferie

Bestil din ferie nu på Hotel Abildgård nu - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen på denne side - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

 

Preise und Verfügbarkheit

Arten

Wann wollen Sie reisen?
Klippeformationer Kamelhovederne ved Hammeshus

Klippeformationer Kamelhovederne ved Hammeshus

Sejl med de små turbåde langs klippekysten

Sejl med de små turbåde langs klippekysten

Følg den smukke kyststi ind til Allinge by

Følg den smukke kyststi ind til Allinge by

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.