I området - Abildgård All-Inclusive

  • Morgenmad inkluderet
  • Aftenbuffet inkluderet
  • Swimmingpool
  • Tæt ved stranden
  • Værelser for 1-6 personer
  • Skøn natur
kort Sandkås
Sandkås Strand frister med kridhvidt sand

Sandkås Strand frister med kridhvidt sand

Nordbornholms Røgeri i Allinge

Nordbornholms Røgeri i Allinge

Der er havnestemning i Tejn

Der er havnestemning i Tejn

Hammershus byder dig på middelaldereventyr

Hammershus byder dig på middelaldereventyr

Tag på ridetur i naturområdet ved Sandvig

Tag på ridetur i naturområdet ved Sandvig

Sejl med de små turbåde langs klippekysten

Sejl med de små turbåde langs klippekysten

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Sandkås er "Det rigtige Bornholm"

Hotel Abildgård ligger på kystvejen mellem Gudhjem og Allinge, nærmere betegnet i den lille by Sandkås. "Kås" er et gammelt dansk ord for en lille havn, og med en skøn sandstrand lige ved, så fik Sandkås sit navn for mange hundrede år siden. Sandkås er for mange "det rigtige Bornholm". Det er her, at du finder den maleriske kombination af hvid sandstrand og knejsende klipper.

Prøv kyststien til Tejn... 
Foran Hotel Abildgård løber kyststien, hvor du går mellem klipperne og havet i noget af Bornholms flotteste natur. Hvis du drejer til højre, kommer du efter få hundrede meter til fiskerbyen Tejn. Her er der lystsejlere og havnestemning. Tag en snak med de lokale fiskere. Det er ikke alle røverhistorierne, som du skal tro på. Det er dog sandt, at Tejn er startsted for en af Nordens største trolling-konkurrencer: Trolling Master Bornholm, hvor mange hundrede både deltager i kampen om at fange den største laks. I Tejn finder du også den lokale brugs, således at du nemt kan gøre dine indkøb. Du skal selvfølgelig også besøge is-cafeen, og Penyllan Bryghus, der er kåret som Danmarks næstbedste bryghus.

...men kyststien til Allinge er endnu flottere
Hvis du drejer til venstre ad kyststien foran Hotel Abildgård, kommer du til hovedbyen på Nordbornholm, Allinge. Men inden du kommer til Allinge, bliver du mødt af Sandkås Strand. På grund af træer foran Sandkås Strand, er stranden svær at se for forbipasserende fra kystvejen. Derfor er det næsten kun de lokale bornholmere, som bruger stranden. Men når du selv har oplevet denne skønne sandstrand, ved du hvorfor, at Sandkås Strand betragtes som en af Bornholms "hemmelige perler". Har du lyst til en forfriskende badetur, eller fortsætter du ad kyststien ind til Allinge? Snart bliver kyststiens knejsende klipper afløst af Allinges gamle bydel med charmerende bindingsværkshuse. Du vil snart få en liflig duft af røget sild i næsen, idet to af øens bedste røgerier ligger på havnen i Allinge. Rundt om på havneområdet vil du opleve summende havneliv med butikker og cafeer. Allinge er også stedet, hvor den store demokratifest, Folkemødet, med mange tusinde deltagere afholdes hvert år i juni.

Hammershus byder på Middelaldereventyr
Kyststien fortsætter til Allinge's tvillingeby; Sandvig. Lidt udenfor Sandvig, finder du Nordeuropas største borg. Hammershus. I middelalderen skiftede Bornholm mellem at være under tysk, dansk og svensk herredømme, men uanset hvem der sad ved magten, så var Hammershus centrum for magten på øen. Hammershus giver dig masser af spændende middelalderoplevelser. Vidste du eksempelvis, at der allerede i middelalderen var offentlig brugerbetaling? Man betalte selvfølgelig selv bødlen, hvis man skulle have hovedet hugget af...og der var altid forudbetaling.

Ved Hammershus kan du også komme ud at ride på turheste eller sejle med små både langs kysten nedenfor Hammershus. Når du sejler nedenfor de stejle klippesider, vil du levende kunne forestille dig, at borgen var en uindtagelig fæstning. Hammershus har derfor aldrig overgivet sig til belejringstropper.

Bestil din ferie
Bestil din ferie nu på Hotel Abildgård nu - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen på denne side - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

 

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.