Praktisk info - Abildgård All-Inclusive

  • Morgenmad inkluderet
  • Aftenbuffet inkluderet
  • Swimmingpool
  • Drikkevarer inkluderet
  • Tæt på havet
  • Lejligheder for 1-6 personer
kort Sandkås

Praktiske informationer om Hotel Abildgaard

Adresse
Tejnvej 100, Sandkås
3770 Allinge
Telefon - Reception/Restaurant: 56 48 09 55
Telefon - Booking: 56 95 85 66  
Mail: info@teambornholm.dk

Ankomstdage
Som udgangspunkt kan du frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Hotel Abildgård dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger. Dét giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen er dit værelse til din rådighed fra kl. 15:00.

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade dit værelse kl. 10:00, således at vi kan nå at rengøre værelset, inden at de næste gæster ankommer.

Allergivenlige værelser
Alle værelser på Hotel Abildgård er røgfrie, ligesom værelserne har allergivenlige dyner og puder. Det er tilladt at have kat/hund med på Hotel Abildgård. Efter hvert besøg af husdyr udfører vi en grundig og obligatorisk rengøring. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du derfor ikke være sikker på, at der aldrig har været husdyr i værelset før din ankomst. Meddel os i forbindelse med din bestilling, såfremt du er allergisk over for husdyr, så gør vi vores bedste for at placere dig i et værelse, hvor der ikke har været hund/kat lige op til din ankomst – og så sørger vi som nævnt altid for en ekstra grundig rengøring.

Babypakke 
Du kan leje en babypakke bestående af: Højstol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling. Du skal hente babypakken i receptionen ved din ankomst, ligesom vi beder dig levere udstyret tilbage til receptionen ved din afrejse.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus til Hotel Abildgaard
Busstoppestedet på Hotel Abildgaard ligger cirka 200 meter fra hotellet. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk

Cykeludlejning
Du kan leje cykler i receptionen på Hotel Abildgård.

Dyner/Sengelinned
Vi sørger selvfølgelig for, at sengene i dit værelse er redt op til din ankomst. Du skal således ikke tænke på at medbringe dyner, puder, lagner eller sengetøj. Vi sørger også for, at der er et sæt håndklæder (et stort og et lille) håndklæde ved din ankomst. Hvis du ønsker et badehåndklæde til brug på stranden, beder vi dig selv medbringe dette.

El-biler
Det er desværre ikke lovligt at oplade el-biler ved at trække strømkabler ud fra ferielejligheden, idet feriestedets el-net ikke er bygget til belastningen fra el-biler. Hvis du har el-bil, henviser vi dig i stedet til at oplade på de offentlige ladestandere i nærheden.

Handicapforhold
Hotel Abildgård er desværre ikke egnet for dig, hvis du bruger kørestol, da der ikke er håndtag eller andet handicapudstyr på badeværelserne. Hotel Abildgård er til gengæld egnet, hvis du bruger rollator, da der er meget få trin i og omkring hotellet. Du skal dog være opmærksom på, at indkørslen til receptionen fra kystvejen er relativt stejl. Hvis du ønsker et mere handicapegnet feriested, så anbefaler vi Griffen Spa Hotel eller Hasle Feriepark

Hunde/Katte
Hunde og Katte er velkomne på Hotel Abildgaard, men må ikke medbringes i restauranten. Hvis du medbringer hund eller kat, beder vi dig orientere os herom ved din bestilling. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det dig 350 DKK at tage din hund eller kat med. Prisen gælder for hele opholdet. Hvis du medbringer 3 eller flere hunde, er prisen 700 DKK. Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt, idet du blot skal huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm.

Indkøb
Dagli’ Brugsen i Tejn er nærmeste dagligvarebutik (cirka 1.000 meter fra Hotel Abildgård). I Allinge, som ligger cirka 3.000 meter fra Hotel Abildgård, finder du Netto og SuperBrugsen.

Internet
Der er trådløs internetadgang på Hotel Abildgård. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Køkkenudstyr
Med undtagelse af enkeltværelserne har alle værelser på Hotel Abildgård et godt og funktionelt minikøkken. Der er køkkeninventar på værelset (gryder, pander, tallerkner, glas og bestik). Bemærk venligst, at opvask af køkkeninventar ikke er en del af den daglige rengøring. Vi beder dig derfor selv om at rengøre det køkkenudstyr, som du bruger.

Nøgleudlevering
Du får nøglen til dit værelse i receptionen på Hotel Abildgård. Det fungerer nemt - og det er ikke noget problem, hvis du ankommer sent på aftenen og/eller udenfor receptionens åbningstid.

Parkering
Du kan parkere lige ved Hotel Abildgård - og det er selvfølgelig gratis for dig.

Rengøring
Med undtagelse af søndag sørger vi hver dag for at foretage en let rengøring af dit værelse. Ligeledes sørger vi selvfølgelig også for, at dit værelse er rengjort ved din ankomst, ligesom vi rengør værelset efter din afrejse. Bemærk venligst, at opvask af køkkenbestik, tallerkner og gryder ikke er en del af den daglige rengøring. Vi beder dig derfor selv om at rengøre det køkkenudstyr, som du har brugt under dit ophold.

Restaurant
Hotel Abildgårds store morgenbuffet samt aftensbuffet er inkluderet i din lejepris. Ligeledes er drikkevarer til aftensmaden (vin, øl, vand, kaffe og te) ad libitum inkluderet. I løbet af dagen har du ligeledes gratis adgang til juice, kaffe og te. Læs mere om aftensmenuerne de enkelte ugedage her.

Skadegaranti
Vi kan alle ved et uheld komme til at lave en skade – også når vi er på ferie. På Abildgård kan du købe en Skade-Garanti, som sikrer dig, at du ikke selv skal betale for de skader, som du eller dine rejseledsagere måtte komme til at påføre ferieboligen og/eller dens inventar. Prisen for skadegarantien er blot 95,- pr. booking. Når du laver bestillingen på din feriebolig, skal du blot oplyse, at du ønsker en skadegaranti, så bliver den tilføjet din bestilling.

Swimmingpool
Som gæst på Hotel Abildgård kan du gratis bruge den flotte pool. Klorindholdet og filtrene i swimmingpoolen søger for, at eventuelle bakterier og vira bliver fjernet, så du og din familie trygt kan bade i poolen under jeres ophold.  

Vi forventer, at poolen er åben i hele sæsonen, men da vi følger lovgivningen og myndighedernes anbefalinger, kan der forekomme ændringer. Vi håber på din forståelse.

Røgfrit hotel
Alle Hotel Abildgårds indendørs områder er røgfrie.

Bestil din ferie nu
Glæd dig til en skøn ferie på Hotel Abildgård. Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen på denne side eller ring til os nu: 56 95 85 66 - så kan du få gode tips til en skøn ferie. Du kan selvfølgelig også maile til os på info@teambornholm.dk

Nyd nogle skønne feriedage på Hotel Abildgård

Nyd nogle skønne feriedage på Hotel Abildgård

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.