Praktisk info - Abildgård All-Inclusive

  • Morgenmad inkluderet
  • Aftenbuffet inkluderet
  • Swimmingpool
  • Tæt ved stranden
  • Værelser for 1-6 personer
  • Skøn natur
kort Sandkås

Hotel Abildgård - Praktiske informationer

Adresse
Tejnvej 100, Sandkås
3770 Allinge
Telefon - Hotel: 56 95 85 66  
Telefon - Restaurant: 56 48 09 55
Mail: info@teambornholm.dk

Ankomstdage
På Hotel Abildgård kan du ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er altså ingen faste ankomstdage, og du behøver som udgangspunkt ikke at leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage. Vi laver gerne en pakkerejse for dig, hvor færgen er inkluderet i din lejepris.

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen er dit værelse til din rådighed fra kl. 15:00.

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade dit værelse kl. 10:00, således at vi kan nå at rengøre værelset, inden at de næste gæster ankommer.

Allergivenlige værelser
Værelserne på Hotel Abildgård er allergivenlige. Alle værelser er røgfrie. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du vælge et værelse, hvor der ikke har været hund eller kat. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere et værelse til dig. Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Babypakke 
Du kan gratis låne en babypakke bestående af: Høj stol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling. Lånet af babypakken er som nævnt gratis - du skal blot hente babypakken i receptionen ved din ankomst, ligesom vi beder dig levere udstyret tilbage til receptionen ved din afrejse.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25% af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus til Hotel Abildgaard
Hvis du ønsker at køre med bus til Hotel Abildgård, kan du anvende busrute 1+4, 2 eller 7+8. Busstoppestedet ligger blot 2 minutters gang fra Hotel Abildgård. Busserne kan bringe dig rundt på hele Bornholm - og alle busruterne kører til færgen i Rønne. Så det er nemt for dig at komme til og fra Hotel Abildgård med bus. Tryk her for at se køreplanen for busruterne.

Cykeludlejning
Der er mulighed for at leje cykler i receptionen på Hotel Abildgård.

Dyner/Sengelinned
Vi sørger selvfølgelig for, at sengene i dit værelse er redt op til din ankomst. Du skal således ikke tænke på at medbringe dyner, puder, lagner eller sengetøj. Vi sørger også for, at der er et sæt håndklæder (et stort og et lille) håndklæde. Hvis du ønsker et badehåndklæde til brug på stranden, beder vi dig selv medbringe dette.

Handicapforhold
Hotel Abildgård er desværre ikke egnet for dig, hvis du bruger kørestol, da der ikke er håndtag eller andet handicapudstyr på badeværelserne. Hotel Abildgård er til gengæld meget egnet, hvis du brug rollator, da der er meget få trin i og omkring hotellet. Du skal dog være opmærksom på, at indkørslen til receptionen fra kystvejen er relativt stejl. Hvis du ønsker et mere handicapegnet feriested, så anbefaler vi Griffen Spa Hotel eller Hasle Feriepark

Hunde/Katte
Hunde og Katte er velkomne på Hotel Abildgaard, men må ikke medbringes i restauranten. Hvis du medbringer hund eller kat, beder vi dig orientere os herom ved din bestilling. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det dig 250 DKK at tage din hund eller kat med. Prisen gælder for hele opholdet. Hvis du medbringer 3 eller flere hunde, er prisen 500 DKK. Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt - du skal blot huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Dog er reglerne meget lempelige, når du "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her hund/kat til Bornholm.

Indkøb
Dagli’ Brugsen i Tejn er nærmeste dagligvarebutik (cirka 1.000 meter fra Hotel Abildgård). I Allinge, som ligger cirka 3.000 meter fra Hotel Abildgård, finder du Netto og Superbrugsen.

Internet
Der er trådløs internetadgang på Hotel Abildgård. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor,
at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Køkkenudstyr
Med undtagelse af enkeltværelserne har alle værelser på Hotel Abildgård et godt og funktionelt minikøkken. Der er køkkeninventar på værelset (gryder, pander, tallerkner, glas og bestik). Bemærk venligst, at opvask af køkkeninventar ikke er en del af den daglige rengøring. Vi beder dig derfor selv om at rengøre det køkkenudstyr, som du bruger.

Nøgleudlevering
Du får nøglen til dit værelse i receptionen på Hotel Abildgård. Det fungerer nemt - og det er ikke noget problem, hvis du ankommer sent på aftenen og/eller udenfor receptionens åbningstid.

Parkering
Du kan selvfølgelig parkere gratis, lige ved Hotel Abildgård.

Rengøring
Med undtagelse af søndag så sørger vi hver dag for at foretage en let rengøring af dit værelse. Ligeledes sørger vi selvfølgelig også for, at dit værelse er rengjort ved din ankomst, ligesom vi rengør værelset efter din afrejse. Bemærk venligst, at opvask af køkkenbestik, tallerkner og gryder ikke er en del af den daglige rengøring. Vi beder dig derfor selv om at rengøre det køkkenudstyr, som du har brugt under dit ophold.

Restaurant
Hotel Abildgårds store morgenbuffet samt aftensbuffet er inkluderet i din lejepris. Ligeledes er drikkevarer til aftensmaden (vin, øl, vand, kaffe og te) ad libitum inkluderet. I løbet af dagen har du ligeledes gratis adgang til juice, kaffe og te. Læs mere om aftensmenuerne de enkelte ugedage her.

Røgfrit hotel
Alle Hotel Abildgårds indendørs områder er røgfrie.

Bestil din ferie nu
Glæd dig til en skøn ferie på Hotel Abildgård. Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen på denne side eller ring til os nu: 56 95 85 66 - så kan du få gode tips til en skøn ferie. Du kan selvfølgelig også maile til os på info@teambornholm.dk.

Nyd nogle skønne feriedage på Hotel Abildgård

Nyd nogle skønne feriedage på Hotel Abildgård

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.