Praktisk info - Fredensborg Badehotel i Rønne

  • Fantastisk havudsigt
  • Anmelderrost restaurant
  • Værelser og suiter med havudsigt
  • Perfekt beliggenhed i Rønne
kort Rønne

Praktiske informationer om Fredensborg Badehotel

Adresse:

Fredensborg Badehotel
Strandvejen 116
3700 Rønne

Telefon-reception: 56 90 44 44
Telefon-booking: 56 95 85 66

Ankomsttidspunkt - Hvornår kan du få værelset?
Du kan komme ind i værelset fra kl. 15:00 på ankomstdagen. Såfremt du har ønsker om et andet check-in tidspunkt, beder vi kontakte receptionen på telefon +45 56 90 44 44 eller book@bornholmhotels.dk.

Afrejsetidspunkt - Hvornår skal du forlade værelset?
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade værelset kl. 11:00. Såfremt du har ønsker om andet check-ud tidspunkt, beder vi kontakte receptionen på telefon +45 56 90 44 44 eller book@bornholmhotels.dk.

Aldersgrænse
Bemærk, at Fredensborg badehotel har en aldersgrænse på minimum 16 år. Dette er valgt for at skabe de bedst mulige betingelse for, at du kan få en ferie fyldt med ro, velvære og fordybelse.

Bus til Fredensborg Badehotel
Busstoppestedet ved Fredensborg Badehotel ligger cirka 65 meter fra hotellet. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk

Hunde
Det er desværre ikke muligt at medbringe hunde eller andre husdyr på Fredensborg Badehotel.

Gratis cykeludlån
Du kan gratis låne cykler i receptionen.

Fitness
Du har gratis adgang til fitnessrummet på Fredensborg Badehotel - og hvis du vil løbe en tur, så starter de skønneste løberuter blot 50 meter fra hotellet.

El-biler
Fredensborg Badehotel har selvfølgelig ladestandere til el-biler.

Elevator
Der er elevatoradgang til alle etager.

Internet
Der er adgang til gratis trådløst internet på alle værelser. Password modtager du ved din ankomst eller du kan scanne QR-koden på værelset. Bemærk, at sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Såfremt netforbindelsen ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Morgenmad
Et af Bornholms bedste morgenborde er inkluderet i din værelsespris. Morgenbuffeten serveres i morgenrestauranten fra kl. 07:00 til kl. 10:30.

Nøgleudlevering
Du får dit nøglekort udleveret i receptionen på Fredensborg Badehotel. Adressen er Strandvejen 116, 3700 Rønne.

Parkeringplads
Som gæst på Fredensborg Badehotel har du naturligvis gratis parkering ved hotellet. Bemærk, at hotellet har tre parkeringsområder:
* Foran receptionsindgangen
* Til venstre for receptionsindgangen
* På den modsatte side af Strandvejen

Receptionen
Receptionen er åben i tidsrummet 07:45 - 11:00 og igen 14:00 – 20:30. Udenfor dette tidsrum kan du kontakte personalet i restauranten eller natportieren. Hvis du på afrejsedagen, skal rejse før kl. 08:00, beder vi dig afregne eventuelle tilkøb – herunder restaurantbesøg – senest kl. 20:00 dagen inden din afrejse.

Restaurant
Fredensborg Badehotel byder dig velkommen i hotellets restaurant, som ligger med en fantastisk havudsigt - uanset om du vælger at sidde indendørs eller på den flotte terrasse. Hotellets restaurant er meget besøgt af såvel bornholmere som turister. Bordbestilling er nødvendig, og kan gøres ved at:
• Henvende dig i receptionen
Maile book@bornholmhotels.dk
• Ringe +45 56 90 44 44

Restauranten har Det Økologiske Spisemærke i sølv.

Røgfrit hotel
Bemærk, at Fredensborg Badehotel er et røgfrit hotel. Det er således ikke tilladt at ryge indendørs, på hotellets terrasser/balkoner eller de udendørs restaurantområder.

Spaoplevelser med rabat
Som overnattende gæst på Green Solution House får du 50 % rabat på entreen til det flotte spa- og wellnessområde på søsterhotellet Griffen Spahotel, Nordre Kystvej 34, 3700 Rønne. Spa- og wellnessområdet har en aldersgrænse på 16 år. Spapakke indeholdende håndklæde, badekåbe og badesko er inkluderet i din tilbudspris, så du skal blot huske at medbringe dit eget badetøj.  

Husk at bestille en spatid
Hvis du ønsker at besøge Griffen Spa skal du huske at bestille en spatid. Det kan du nemt gøre ved at henvende dig i receptionen på Fredensborg Badehotel. Du kan også booke en tid ved at ringe på 56 90 44 44 eller sende en mail til book@bornholmhotels.dkDin spatid er gyldig i 3 timer, så du har rigeligt med tid til at slappe af og nyde alle faciliteterne. 

Wellnessbehandlinger
Du kan tilkøbe forskellige, afslappende behandlinger i wellnessafdelingen på Griffen Spahotel. Kontakt hotellet på 56 90 44 44 eller besøg www.bornholmhotels.dk for at høre mere om behandlinger og bestilling.

Telefon
Spørgsmål vedrørende din bestilling: (0045) 56 95 85 66
Spørgsmål vedrørende reception eller restaurant: +45 56 90 44 44

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.