Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Lejlighedsbeskrivelse - Gudhjem Søpark

  • Havudsigt
  • Lejligheder for 4-6 personer
  • 2-personers-rabat
  • Rolig beliggenhed
  • Tæt på centrum
  • Tæt på strand
kort Gudhjem

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Fra havnen i Gudhjem sejler færgen til Chr.Ø

Gudhjem er bygget ned ad en stejl klippeskrænt

Melsted Strand, som ligger tæt på Gudhjem Søpark

    

Gudhjem - Mellem by, klipper og hav
Gudhjem Søpark har en skøn beliggenhed mellem Gudhjem by, klipperne og havet. I har 200 meter til indkøbsmuligheder, 800 meter til centrum i Gudhjem samt 900 meter til Melsted med den dejlige sandstrand. Og på en forårs- eller efterårsdag har I også mulighed for en badetur. Som gæster på Gudhjem Søpark har I nemlig gratis adgang til den nærliggende Gudhjem Svømmehal, som byder på både vipper, vandrutsjebane og 25 meter bassin.

Gudhjem Søpark har en rolig atmosfære, men der er stadig masser af sjov for børnene. Eksempelvis på den nye legeplads (bygget i 2017), som ligger tilbagetrukket fra ferielejlighederne. Eller hvad med en tenniskamp på Gudhjem Søparks tilhørende tennisbane?

Flotte lejligheder
Lejlighederne er moderne og pænt indrettet. Alle lejlighederne er indrettet for 4-6 personer. Hvis I "kun" er 2 personer, har I mulighed for at få rabat - læs mere om rabatmuligheden ved at trykke her

Standard, havkig eller havudsigt
Fra terrasserne har I havkig eller havudsigt, og der er også mulighed for at spare på feriebudgettet ved at vælge lejligheder uden havkig/havudsigt. Alle lejlighederne i Gudhjem Søpark er røgfrie.

Lejligheder for 4-6 personer

Kombineret køkken og spisestue

Soveværelse med dobbeltseng

Køkken og spisestuen i Gudhjem Søpark

Lejligheder for 4-6 personer
Gudhjem Søpark byder jer velkommen med tre lejlighedstyper:
* Lejligheder med havudsigt
* Lejligheder med havkig (svarende til delvis havudsigt)
* Lejligheder uden havudsigt

Lejlighederne er indrettet for 4-6 personer. Såfremt I kun er 2 personer, har I mulighed for at få rabat - læs mere ved at trykke her.

Stueplan eller 1. etage
Alle lejligheder er på 67 m2 og beliggende i stueplan eller på 1. etage. Lejlighedstyperne (havudsigt, havkig eller uden havudsigt) findes fordelt på såvel lejligheder i stueplan som på 1. etage. Eksempelvis er der således lejligheder med havudsigt beliggende i såvel stueplan som på 1. etage. Bemærk, at lejlighederne er placeret sådan, at havudsigten og havkigget er bedst fra terrasserne.

Lejlighedernes indretning
Lejlighederne er indrettet således: Entré, badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler, 2 soveværelser med dobbeltsenge, stort køkken med blandt andet opvaskemaskine, kaffemaskine og elkogekedel samt stue (2 sovepladser på sovesofa i stuen), fjernsyn samt terrasse med havemøbler. Lejlighederne har alle to terrasser, således at der er mulighed for sol en stor del af døgnet.

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden. Du kan også maile eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Grundplan

Lejlighederne fås med og uden havudsigt fra terrassen

Legepladsen i Gudhjem Søpark

Panoramaudsigter og magisk lys
Gudhjem har i årtusinder tiltrukket mennesket. Klipperne, havet og det særlige lys skaber en nærmest magisk stemning i denne lille by, som på forunderlig vis er bygget ned over en klippeskrænt. Siden starten af 1900-tallet er mange kunstmalere kommet til Gudhjem for at "fange" den specielle stemning i byen. En af dem, Oluf Høst, har fået sit eget museum - besøg det lille hyggelige museum og se de flotte malerier, som giver dig et smil på læben. 

Langs kysten går den gamle redningssti. Oplev fantastiske panoramaudsigter over havet. Fortsæt til Helligdomsklipperne, som har sit navn fra en af Bornholms hellige kilder. Helligdomsklipperne knejser imponerende mod havet og viser vejen mod Bornholms Kunstmuseum. Den hellige kilde findes stadig inde i Kunstmuseet, hvor den via en smal sprække i gulvet løber gennem museet. En forunderlig blanding af fortid og nutid. 

Gudhjem - set fra Bokul-Klippen

Serpentinervej ind til Gudhjem

Oluf Høst Museet i Gudhjem

Andre gæster siger:

Meget velholdt

"Alt er fint og meget velholdt som sædvanligt"

Finn, 26-6-2017

Pragtfuld lejlighed

"Vi har været rigtig glade for at holde vores ferie her. Og m. pragtfuld lejlighed."

Johnny, 22-6-2017

Godt indrettet køkken

"Vi har nydt at være i den smukke lejlighed med et godt indrettet køkken. Bornholm er en dejlig ø."

Lise, 25-8-2017

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden. Du kan også maile eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vi håber, at du fandt hvad du søgte. Se alle ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.