Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Praktisk info - Gudhjem Søpark

  • Havudsigt
  • Lejligheder for 4-6 personer
  • 2-personers-rabat
  • Rolig beliggenhed
  • Tæt på centrum
  • Tæt på strand
kort Gudhjem

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Gudhjem Søpark

Adresse
Gudhjem Søpark
Lille Jernkåsvej 2
3760 Gudhjem
Telefon-Booking: 5695 8566
Telefon-Reception: 5118 2184

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade ferielejligheden kl. 10:00.

Allergivenlige ferielejligheder
Alle ferielejligheder er røgfrie. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du vælge en ferielejlighed, som er husdyrfri. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere en allergivenlig ferielejlighed til dig.

Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Ankomstdage
I kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er altså ingen faste ankomstdage, og I behøver som udgangsunkt ikke at leje for hele uger. Det giver jer mulighed for at sammensætte ferien helt efter jeres valg, ligesom I kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har I ferielejligheden til jeres rådighed fra kl. 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis I ankommer sent om aftenen.

Barneseng & Barnestole
I kan gratis låne en babypakke bestående af: Høj stol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn m/kaleche hvor ryglænet kan ligges helt ned), puslepude og badekar. Udstyret henter I i receptionen på feriestedet. Vi beder jer venligst reservere babypakken i forbindelse med jeres booking.

Bestille flere lejligheder på én gang
Ønsker du at bestille flere lejligheder på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af én lejlighed via internettet- og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange lejligheder som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere lejlighederne så tæt på hinanden som muligt.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25% af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus på Bornholm
Hvis I ønsker at køre med bus til Gudhjem Søpark, skal I anvende busrute 1. Busrute 1 starter ved færgeterminalen i Rønne og har stoppested cirka 300 meter fra Gudhjem Søpark. Køretiden fra Rønne til Gudhjem er cirka 60 minutter.

Når I kører retur fra Gudhjem til Rønne, kan I bruge busrute 4.

Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder I her: www.bat.dk.

Cykeludlejning
I kan leje cykler i receptionen i Gudhjem Feriepark som ligger 50 meter fra Gudhjem Søpark - husk blot at bestille dem senest dagen inden.

Priserne pr. cykel (3/7 gears og Mountainbike) er:
1 dag: 85 DKK
2 dage: 170 DKK
3 dage: 240 DKK
4 dage: 300 DKK
5 dage: 350 DKK
6 dage: 390 DKK
1 uge 420 DKK
2 uger 610 DKK

Der er desuden mulighed for at leje tandem-cykler, cykler med barnetrailer og E-Bike, samt tilbehør til cyklerne som cykelkurv, barnestol, cykelhjelm og cykellygter. Priserne på dette får du ved at henvende dig i receptionen ved ankomst, eller inden ankomst ved at kontakte Team Bornholm.

Dyner & Sengelinned
Der er dyner og hovedpuder i ferielejligheden. Sengelinned og håndklæder beder vi jer venligst om at medbringe. Alternativt kan I leje det i receptionen for 90 DKK for sengetøj og 30 DKK for håndklæder. Husk gerne at forudbestille, hvis I ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

Handicapforhold
Det er muligt at anvende kørestole i lejligheder beliggende i stueplan. Vi beder jer informere os såfremt en af jer er kørestolsbruger således, at vi kan booke jer ind i den lejlighed der er bedst egnet for jer.

Hunde & Katte
Der er indrettet lejligheder på Gudhjem Søpark, hvor hunde og katte er meget velkomne. Ophold for 4-benede venner koster DKK 250, som dækker omkostningen til den ekstra rengøring efter jeres ophold. Hvis I medbringer 3 eller flere hunde er prisen DKK 500. Såfremt I medbringer jeres 4-benede venner, beder vi jer oplyse os herom, når I bestiller jeres ophold.

Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt - I skal blot huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Dog er reglerne meget lempelige, når I "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm

Indkøb
200 meter fra Gudhjem Søpark ligger Dagli' Brugsen i Gudhjem.

Internetforbindelse
Der er trådløs internetforbindelse i lejlighederne på Gudhjem Søpark. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere.
Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor,
at du medbringer eget mobilt bredbånd.
Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Køkkenudstyr
Ferielejlighederne i Gudhjem Søpark har et veludstyret køkken - herunder service til 6 personer. I behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende. Alle ferielejligheder har opvaskemaskine.

Morgenmad
Alle lejlighederne i Gudhjem Søpark har velindrettede og store køkkener. Hvis I har lyst til "at slippe" for at lave morgenmad, kan I tilkøbe morgenmad på vores nærliggende feriested Pension Koch, som ligger 300 meter fra Gudhjem Søpark. Der er mulighed for tilkøb af morgenmad i perioden 4. maj - 16. september. Pension Koch har en aldersgrænse på minimum 14 år, som også gælder ved tilkøb af morgenmad. Prisen er kr. 105 per person per dag. Søndagsbrunch kr. 130 per person. Vi beder jer venligst oplyse ved booking af ophold, hvis I ønsker at bestille morgenmad.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen. Ved ankomst, udenfor receptionens åbningstid, vil der på indgangsdøren til receptionen, hænge et skilt hvor I kan se hvor kuverten med jeres nøgle er.
I kuverten er der også information om, hvilken feriebolig I kan flytte ind i.

Parkering
Der er gratis parkering på Gudhjem Søpark på feriestedets to parkeringspladser. Ferielejlighederne ligger placeret 10-150 meter fra parkeringspladsen afhængig af, hvilken ferielejlighed I bor i - samt hvilken parkeringsplads, som I vælger.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre jeres lejlighed ved ankomst/afrejse - så er I altid sikre på, at lejligheden er ordentligt rengjort ved jeres ankomst, ligesom I er fri for arbejdet med selv at skulle gøre rent inden jeres afrejse. Når I bestiller via os, er rengøring altid inkluderet i jeres lejepris.

Ved jeres afrejse beder vi jer således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort.

På Gudhjem Søpark tænker også rengøringspersonalet i miljøvenlige baner. Alle rengøringsmidler er således svanemærkede/miljørigtige.

Strygejern
I kan låne strygejern og strygebræt i receptionen - og det er selvfølgelig gratis for jer.

Svømmehal
Selvom Gudhjem Søpark ligger tæt ved Medsted Badebugts dejlige badestand, så kan der jo i foråret og sensommer være dage, hvor det er sjovere at opholde sig indendørs. Derfor har alle gæster i Gudhjem Søpark gratis adgang til Gudhjem Svømmehal, som ligger blot 800 meter fra Gudhjem Søpark. Så der er mulighed for vandlege hele året. 

Telefonnummer
Telefonnummeret til Gudhjem Søpark er: +45 56 48 51 72

Tennisbane
Leje af bane kr. 50,-. Leje af ketcher kr. 30,-.

Vaskemaskine
Der er vaskemaskine i alle lejlighederne på Gudhjem Søpark.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir, køkkenrulle og vasketabs i din feriebolig. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden. Du kan også maile eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.