Praktisk info - Gudhjem Søpark

  • God beliggenhed
  • Lejligheder for 4-6 personer
  • 2-personers-rabat
  • Rolig beliggenhed
  • Tæt på centrum
  • Tæt på strand
kort Gudhjem

Gudhjem Søpark - Praktiske informationer

Adresse
Gudhjem Søpark
Lille Jernkåsvej 2
3760 Gudhjem
Telefon-Booking: 5695 8566
Telefon-Reception: 5118 2184

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade ferielejligheden kl. 10:00.

Allergivenlige ferielejligheder
Alle ferielejligheder er røgfrie. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du vælge en ferielejlighed, som er husdyrfri. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere en allergivenlig ferielejlighed til dig. Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Ankomstdage
Du kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er altså ingen faste ankomstdage, og du behøver som udgangsunkt ikke at leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du ferielejligheden til din rådighed fra klokken 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis du ankommer sent om aftenen.

Barneseng & Barnestole
Du kan gratis låne en babypakke bestående af: Høj stol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Udstyret henter du i receptionen på feriestedet. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling.

Bestille flere lejligheder på én gang
Ønsker du at bestille flere lejligheder på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af én lejlighed via internettet - og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange lejligheder som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere lejlighederne så tæt på hinanden som muligt.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25% af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus på Bornholm
Hvis du ønsker at køre med bus til Gudhjem Søpark, skal du anvende busrute 1. Busrute 1 starter ved færgeterminalen i Rønne og har stoppested cirka 300 meter fra Gudhjem Søpark. Køretiden fra Rønne til Gudhjem er cirka 60 minutter. Når du kører retur fra Gudhjem til Rønne, kan du bruge busrute 4. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk.

Cykeludlejning
Du kan leje cykler i receptionen i Gudhjem Feriepark, som ligger 50 meter fra Gudhjem Søpark - husk blot at bestille dem senest dagen inden.

Priserne pr. cykel (3/7 gears og Mountainbike) er:
1 dag: 85 DKK
2 dage: 170 DKK
3 dage: 240 DKK
4 dage: 300 DKK
5 dage: 350 DKK
6 dage: 390 DKK
1 uge 420 DKK
2 uger 610 DKK

Du har også mulighed for at leje tandemcykler, cykler med barnetrailer og el-cykler, samt tilbehør til cyklerne som cykelkurv, barnestol, cykelhjelm og cykellygter. Priserne på dette får du oplyst ved at henvende dig i receptionen ved din ankomst. Bemærk, at der kan være et begrænset antal af specialcyklerne til udlejning.

Dyner & Sengelinned
Der er dyner og hovedpuder i ferielejligheden. Sengelinned og håndklæder beder vi dig venligst om at medbringe. Alternativt kan du leje det i receptionen for 90 DKK for sengetøj og 30 DKK for håndklæder. Husk gerne at forudbestille, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

Handicapforhold
Det er muligt at anvende kørestole i lejlighederne beliggende i stueplan. Vi beder dig informere os, såfremt en af jer er kørestolsbruger, således at vi kan booke jer ind i den lejlighed, der er bedst egnet for jer.

Hunde & Katte
Der er indrettet lejligheder på Gudhjem Søpark, hvor hunde og katte er meget velkomne. Ophold for 4-benede venner koster DKK 250, som dækker omkostningen til en ekstra rengøring efter dit ophold. Hvis du medbringer 3 eller flere hunde, er prisen DKK 500. Såfremt du medbringer din 4-benede ven, beder vi dig oplyse os herom, når du bestiller dit ophold. Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt - du skal blot huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Dog er reglerne meget lempelige, når du "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm

Indkøb
200 meter fra Gudhjem Søpark ligger Dagli' Brugsen i Gudhjem.

Internetforbindelse
Der er trådløs internetforbindelse i lejlighederne på Gudhjem Søpark. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Køkkenudstyr
Ferielejlighederne i Gudhjem Søpark har et veludstyret køkken - herunder service til 6 personer. Du behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende. Alle ferielejligheder har opvaskemaskine.

Morgenmad
Alle lejlighederne i Gudhjem Søpark har velindrettede og store køkkener. Hvis du har lyst til "at slippe" for at lave morgenmad, kan du tilkøbe morgenmad på vores nærliggende feriested Pension Koch, som ligger 300 meter fra Gudhjem Søpark. Du er mulighed for tilkøb af morgenmad på Pension Koch i perioden 5. april - 26. september. Pension Koch har en aldersgrænse på minimum 14 år, som også gælder ved tilkøb af morgenmad. Prisen er DKK 105 per person per dag. Søndagsbrunch DKK 130 per person. Vi beder dig venligst oplyse ved booking af ophold, hvis du ønsker at bestille morgenmad på Pension Koch.

Nøgleudlevering
Du får din nøgle i receptionen på Gudhjem Søpark. Hvis du ankommer udenfor receptionens åbningstid, sørger vi for at informere dig, om hvordan du kommer ind i din ferielejlighed. Det er således ikke noget problem, hvis du ankommer udenfor receptionens åbningstid.

Gratis parkering ved Gudhjem Søpark
Der er gratis parkering på Gudhjem Søpark, på feriestedets to parkeringsområder. Ferielejlighederne ligger placeret 10-150 meter fra parkeringsområdet afhængig af, hvilken ferielejlighed du bor i - samt hvilken parkeringsplads, som du vælger.

Ladestander til el-bil
Du har mulighed for at oplade din el-bil i den nærliggende Gudhjem Feriepark, Jernkaasvej 1, 3760 Gudhjem, der har to ladestandere (type 2). Du kan købe opladningskort med 55 kWh i receptionen på Gudhjem Feriepark.

Rengøring er inkluderet i din lejepris
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre din ferielejlighed ved ankomst/afrejse - så er du altid sikker på, at lejligheden er ordentligt rengjort ved din ankomst, ligesom du er fri for arbejdet med selv at skulle gøre rent inden din afrejse. Når du bestiller via os, er rengøring altid inkluderet i din lejepris. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort. På Gudhjem Søpark tænker også rengøringspersonalet i miljøvenlige baner. Alle rengøringsmidler er således svanemærkede/miljørigtige.

Strygejern
Du kan låne strygejern og strygebræt i receptionen - og det er selvfølgelig gratis for dig.

Gratis adgang til Gudhjem Svømmehal
Selvom Gudhjem Søpark ligger tæt ved Medsted Badebugts dejlige badestand, så kan der i foråret og sensommer være dage, hvor det er sjovere at opholde sig indendørs. Derfor har du som gæst i Gudhjem Søpark gratis adgang til Gudhjem Svømmehal, som ligger blot 800 meter fra Gudhjem Søpark. 

Telefonnummer
Telefonnummeret til Gudhjem Søpark er:
* Telefon-Booking: 5695 8566
* Telefon-Reception: 5118 2184

Tennisbane
Du har mulighed for at leje adgang til den nærliggende tennisbane. Priserne er:
* Leje af bane DKK 50,-
* Leje af ketcher DKK 30,-.

Vaskemaskine
Der er vaskemaskine i alle lejlighederne på Gudhjem Søpark.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir, køkkenrulle og vasketabs i din ferielejlighed. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestilling
Bestil din ferie på Gudhjem Søpark ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden. Du kan også maile eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.