Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Husbeskrivelse - Hasle Feriepark

  • Swimmingpool
  • Børnepool
  • Beachvolley
  • Hockeybane
  • Feriehuse for 4-6 pers.
  • 2-personers-rabat
  • Beliggenhed i skov
  • Tæt på sandstrand
kort Hasle

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Lav et "hole-in-one" på minigolfbanen

Hasle Feriepark ligger lige ved Hasle Strand

Børnene hygger sig i legelandet

Hasle Feriepark. Dejlige Feriehuse
Hasle Feriepark ligger naturskønt i fiskerlejet Hasle på Bornholms vestkyst. I bor i en idyllisk bøgeskov og tæt på en dejlig sandstrand. Glæd jer til dejlige feriehuse, som alle er indrettet for 4-6 personer - hvis I "kun" er 2 personer har I mulighed for 2-personers-rabat. Feriehusene har egen terrasse ud mod skovstierne. Sæt jer godt til rette i terrassemøblerne og slap af oven på dagens ferieoplevelser. Måske er der fiskelækkerier fra det lokale røgeri på aftenmenuen? Læs mere om feriehusene længere nede på denne side. 

Skov, strand og masser af sjov
Tag jer en hyggetur i skoven - husk picnickurven. 400 meter langs skovstierne og I kommer til en af Bornholms bedste sandstrande. Ferieparkens swimmingpool (opvarmet 15/5 - 15/9) og børnebassin (15/5 - 31/8) er også klar til vandlege. Opvarmningen sker med solcelleanlæg, så hvis solen skinner, bliver åbningsperioden forlænget. I skal også prøve den sjove multiarena med fodbold/basketballbane, hockeybane samt beach volley. For børn og barnlige sjæle er der endvidere minigolfbane, stor legeplads samt hoppepude.

Snup en cykeltur
Der er et fantastisk løbe- og cykelterræn ved Hasle Feriepark. Cykelstierne starter 100 meter fra ferieparken, og i skoven er der gode mountainbike-ruter. Udover almindelige cykler har I mulighed for at leje lækre racercykler, mountainbikes og el-cykler i receptionen.  I højsæsonen kan du nyde vores populære grillaftener med helstegt pattegris.

Solnedgang og dinosaurjagt
Husk også at nyde den flotte solnedgang på en aftentur langs stranden, mens I mærker historiens vingesus. Sandklinterne langs Hasle kyst er dannet for cirka 170 millioner år siden. Dengang herskede saurpoderne over Bornholm. Saurpoderne var en dinosaur, som med en længde på 40 meter er de største dyr, som nogensinde har levet på jorden. I har gode muligheder for at finde forsteninger fra fortiden. På stranden foran Hasle Feriepark er der eksempelvis fundet et forstenet fodspor fra en lille Saurpode - den havde dog "blot" været 20 meter lang... 

Dejlige feriehuse for 4 - 6 personer

Rummelig stue

Der er to soveværelser i feriehusene

Dejlige feriehuse for 4 - 6 personer
Feriehusene i Hasle Feriepark er rækkehuse på 45 m2, og de er indrettet således: Entré, 2 soveværelser med hver 2 senge, badeværelse med bad og toilet, kombineret stue- og opholdsrum med 2 sovepladser og TV. Køkken med komfur, køleskab med lille frostbox, el-koger og kaffemaskine. Du kan se en grundplan af feriehuset her.

Alle huse har egen terrasse, som er delvist overdækket.

Har I særlige ønsker?
Hvis I har særlige ønsker til beliggenheden af jeres feriehus - eksempelvis tæt ved legeplads, pool eller multiarena - beder vi jer orientere os i forbindelse med jeres bestilling, så vil vi gøre vores yderste for at opfylde jeres ønsker.

Rabat for 2-personer
Feriehusene er som nævnt indrettet for 4-6 personer, men hvis I "kun" er to personer, tilbyder vi en særlig 2-personers-rabat. Læs mere om rabatten ved at trykke her.  

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi håber, at du fandt hvad du søgte. Se alle ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm.

Vis pris og ledige perioder

Hasle Feriepark: Feriehus 4-6 personer
Hvornår vil du afsted?

Køkken og spisestuen i Hasle Feriepark

Terrasserne i Hasle Feriepark er delvist overdækket

Grundplan

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.