Hyttebeskrivelse - Hasle Hytteby

  • Prisbillige feriehytter
  • Hyggeligt miljø
  • Swimmingpool
  • Børnepool
  • Tæt på stranden
  • Beachvolley
  • Minigolf
  • Legeland
kort Hasle

Swimmingpoolen i Hasle Hytteby

Sjov for børnene i Hasle Hytteby

Aftenhygge på stranden ved Hasle Hytteby

Stranden ved Hasle Hýtteby

Oplev de smukke solnedgange ved Hasle

Hasle Hytteby. Midt i skoven. Tæt på stranden. Billig ferie
Hasle Hytteby består af små hyggelige feriehytter, der ligger idyllisk i Hasle Lystskov. Hasle Hytteby er omgivet af en dejlig bøgeskov - og en af Bornholms bedste sandstrande ligger blot 400 meter fra Hasle Hytteby

Feriehytterne
Feriehytterne i Hasle Hytteby er indrettet for 2-4 personer. Der er en lille køkkenniche i hytterne - skulle du have brug for mere køkkenplads, har du mulighed for at bruge fælleskøkkenet i den nærliggende centerbygning, hvor der også er en stor udendørs fællesgrill. I centerbygningen finder du også en hyggelig tv-stue, baderum og toiletter. De nærmeste hytter ligger blot 10 meter fra centerbygningen. Baderummene er aflukkede, således at du ikke skal bade "offentligt". Hvis du har små børn med, har du mulighed for at bade i et særligt familiebaderum. Du kan læse mere om feriehytternes indretning længere nede på denne side.

Swimmingpool og masser af sjov
Hasle Hytteby er det ideelle sted, hvis du ønsker en billig ferie kombineret med en skøn atmosfære og mange aktiviteter for børnene. Hasle Hytteby deler fællesfaciliteter med Hasle Feriepark - eksempelvis swimmingpool med tilhørende børnepool, multiarena med hockeybane, fodbold/basketball samt beachvolleybane. Swimmingpoolen er åben i perioden 15/5 - 15/9, og børnepoolen i perioden 15/5-31/8. Begge pools er opvarmet med solvarme, så åbningsperioden bliver udvidet, hvis solen skinner.

Vilde kaniner
Der er en dejlig ro i Hasle Hytteby. Hytterne ligger afskærmet for trafik, så børnene kan lege trygt, mens de voksne nyder hinanden og ferien. Den flotte natur ligger lige foran din dør, og de vilde kaniner, harer og rådyr kigger tit forbi. Hvis du står tidligt op en morgen, kan du se rådyrene gå deres morgentur langs skovstierne helt tæt på Hasle Hytteby. Prøv også en aftentur langs sandstranden. Sæt dig med bare fødder i det varme sand. Stranden vender mod vest, så der er de smukkeste solnedgange.

Snup en cykeltur
Cykelterrænet ved Hasle Hytteby er rigtig godt - og Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter blot 300 meter fra feriestedet. Hvis du ikke selv har cykel med, kan du udover almindelige cykler leje racercykler, mountainbikes og el-cykler i receptionen.  

Hyggelige feriehytter

Gåafstand til bad, toilet og fælleskøkken

Hytterne er udstyret med fire sovepladser

Hytterne har køkkenniche og klapbord

Grundplan

Små hyggelige feriehytter
Feriehytterne i Hasle Hytteby er på 14 m2, men grundet en meget funktionel og smart indretning føles hytterne større. I en hverdag, som for mange mennesker kan være stresset, er det en fantastisk oplevelse at være tæt sammen med sin familie i en "lille" feriehytte. Der bliver tid og ro til at nyde hinanden - og ikke mindst den smukke natur, som venter på dig og din familie lige ude foran døren.

Indretningen
Der er 4 sovepladser i hytterne. Sengene har en længde på 1,90 meter. Hytterne har en lille, men veludstyret køkkenniche med 2 kogeplader, køleskab, el-koger samt køkkenservice til 4 personer. Endvidere indeholder køkkenet håndvask med koldt vand. I den ene ende af feriehytten er der et folde-ud-spisebord til 4 personer. Hytterne har indgangsdøre fra to sider, således at du kan bruge hytten som to værelser med hver sin indgang. Hytterne er opvarmet med elvarme.

Bad og toilet i centerbygning
Storkøkken, toilet og badeværelse finder du i den nærliggende centerbygning. De nærmeste hytter ligger blot 10 meter fra centerbygningen. Baderummene er aflukkede, således at du ikke skal bade "offentligt". Hvis du har små børn med, er der et særskilt familiebaderum.

Øvrige oplysninger
* Alle hytter i Hasle Hytteby er røgfrie.
* Der er adgang til gratis trådløst internet i Hasle Hyttebys centerbygning. 

Bestilling
Bestil din ferie på Hasle Hytteby ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vis pris og ledige perioder

Hasle Hytteby: Feriehytte for 2-4 personer
Hvornår vil du afsted?

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.