Hyttebeskrivelse - Hasle Hytteby

  • Prisbillige feriehytter
  • Hyggeligt miljø
  • Swimmingpool
  • Børnepool
  • Tæt på stranden
  • Beachvolley
  • Minigolf
  • Legeland
kort Hasle
Hyggelige feriehytter midt i skoven og tæt på stranden

Hyggelige feriehytter midt i skoven og tæt på stranden

Swimmingpoolen i Hasle Hytteby

Swimmingpoolen i Hasle Hytteby

Stranden ved Hasle Hytteby

Stranden ved Hasle Hytteby

Hasle Hytteby

Hasle Hytteby. Midt i skoven. Tæt på stranden. Billig ferie

Hasle Hytteby består af små hyggelige feriehytter, der ligger idyllisk i Hasle Lystskov. Hasle Hytteby er omgivet af en dejlig bøgeskov - og en af Bornholms bedste sandstrande ligger blot 400 meter fra Hasle Hytteby

Feriehytterne

Feriehytterne i Hasle Hytteby er indrettet for 2-4 personer. Der er en lille køkkenniche med lille køleskab (uden frostbox) i hytterne - skulle du have brug for mere køkken- eller køleskabsplads, har du mulighed for at bruge fælleskøkkenet i den nærliggende centerbygning, hvor der også er et større køleskab med frostbox og står en stor udendørs fællesgrill. I centerbygningen finder du også en hyggelig tv-stue, baderum og toiletter. De nærmeste hytter ligger blot 10 meter fra centerbygningen. Baderummene er aflukkede, således at du ikke skal bade "offentligt". Hvis du har små børn med, har du mulighed for at bade i et særligt familiebaderum. Du kan læse mere om feriehytternes indretning længere nede på denne side.

Swimmingpool og masser af sjov

Hasle Hytteby er det ideelle sted, hvis du ønsker en billig ferie kombineret med en skøn atmosfære og mange aktiviteter for børnene. Hasle Hytteby deler fællesfaciliteter med Hasle Feriepark - eksempelvis swimmingpool med tilhørende børnepool, multiarena med hockeybane, fodbold/basketball samt beachvolleybane. Swimmingpoolen er åben i perioden 15/5 - 15/9, og børnepoolen i perioden 15/5-31/8. Begge pools er opvarmet med solvarme (vandtemperaturen varierer afhængigt af lufttemperaturen), så åbningsperioden bliver udvidet, hvis solen skinner. Klorindholdet og filtrene i swimmingpoolen sørger for, at eventuelle bakterier og vira bliver fjernet, således at der ikke er nogen corona-risiko ved at bade i swimmingpoolen. 

Vilde kaniner

Der er en dejlig ro i Hasle Hytteby. Hytterne ligger afskærmet for trafik, så børnene kan lege trygt, mens de voksne nyder hinanden og ferien. Den flotte natur ligger lige foran din dør, og de vilde kaniner, harer og rådyr kigger tit forbi. Hvis du står tidligt op en morgen, kan du se rådyrene gå deres morgentur langs skovstierne helt tæt på Hasle Hytteby. Prøv også en aftentur langs sandstranden. Sæt dig med bare fødder i det varme sand. Stranden vender mod vest, så der er de smukkeste solnedgange.

Snup en cykeltur

Cykelterrænet ved Hasle Hytteby er særdeles godt - og Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter blot 300 meter fra feriestedet. Lej en cykel i receptionen og tag på opdagelse langs de hyggelige cykelveje.

Fortrydelsesret

Vi kan alle komme til at fortryde. På Hasle Hytteby kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Fortrydelsesretten her.

Grundplan for hytterne i Hasle Hytteby

Grundplan for hytterne i Hasle Hytteby

Sjov for børnene i Hasle Hytteby

Sjov for børnene i Hasle Hytteby

Hyggelige feriehytter

Små hyggelige feriehytter

Feriehytterne i Hasle Hytteby er på 14 m2, men grundet en meget funktionel og smart indretning føles hytterne større. I en hverdag, som for mange mennesker kan være stresset, er det en fantastisk oplevelse at være tæt sammen med sin familie i en "lille" feriehytte. Der bliver tid og ro til at nyde hinanden - og ikke mindst den smukke natur, som venter på dig og din familie lige ude foran døren.

Indretningen

Der er 4 sovepladser i hytterne. Sengene har en længde på 1,90 meter. Hytterne har en lille, men veludstyret køkkenniche med 2 kogeplader, køleskab (uden frostbox), el-koger samt køkkenservice til 4 personer. Endvidere indeholder køkkenet håndvask med koldt vand. I den ene ende af feriehytten er der et folde-ud-spisebord til 4 personer. Hytterne er opvarmet med elvarme.

Bad og toilet i centerbygning

Storkøkken med køleskab og frostbox, toilet og badeværelse finder du i den nærliggende centerbygning. De nærmeste hytter ligger blot 10 meter fra centerbygningen. Baderummene er aflukkede, således at du ikke skal bade "offentligt". Hvis du har små børn med, er der et særskilt familiebaderum.

Rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter

Du får rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter. Indtast din ønskede periode i bestillingsboksen og se din rabat. Jo flere nætter, at du vælger, jo mere rabat får du.

Øvrige oplysninger

* Alle hytter i Hasle Hytteby er røgfrie.
* Der er adgang til gratis trådløst internet i Hasle Hyttebys centerbygning. 

Bestilling

Bestil din ferie på Hasle Hytteby ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

 

Vis pris og ledige perioder

Hasle Hytteby: Feriehytte for 2-4 personer
Hvornår vil du afsted?
Hytterne er idyllisk beliggende i skoven

Hytterne er idyllisk beliggende i skoven

Hytterne har køkkenniche, klapbord og fire sovepladser

Hytterne har køkkenniche, klapbord og fire sovepladser

Slap af ved poolområdet

Slap af ved poolområdet

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.