Praktisk info - Hasle Hytteby

  • Prisbillige feriehytter
  • Hyggeligt miljø
  • Swimmingpool
  • Børnepool
  • Tæt på stranden
  • Beachvolley
  • Minigolf
  • Legeland
kort Hasle

Praktisk information om Hasle Hytteby

Adresse
Hasle Hytteby
H.C. Sierstedsvej 2
3790 Hasle

Hasle Hytteby - Booking: +45 5695 8566
Hasle Hytteby - Reception: +45 8844 4045

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade feriehytten kl. 10:00.

Allergivenlige feriehytter
Alle feriehytterne i Hasle Hytteby er røgfrie. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du vælge en feriehytte, hvor der ikke har været hunde eller katte. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere en allergivenlig feriehytte til dig. Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Ankomstdage
Som udgangspunkt kan du frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Hasle Hytteby dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du feriehytten til din rådighed fra kl. 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis du ankommer sent om aftenen.

Babypakke 
Du kan leje en babypakke bestående af: Højstol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling. Du skal hente babypakken i receptionen ved din ankomst, ligesom vi beder dig levere udstyret tilbage til receptionen ved din afrejse.

Bad
Lige ved feriehytterne (20-100 meter) ligger centerbygningen, hvor du finder tv-stue, storkøkken samt bad. Badet fungerer som på en campingplads - det vil sige, at du skal bruge poletter for at få varmt brusebad. Poletterne køber du i receptionen, og de koster 10 DKK. pr. stk. Du får 7 min. varmt vand pr. polet. 

Bestille flere feriehytter på én gang
Ønsker du at bestille flere feriehytter på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af én feriehytte via internettet og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange feriehytter som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere feriehytterne så tæt på hinanden som muligt.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus til Hasle Hytteby
Busstoppestedet ligger cirka 200 meter fra Hasle Hytteby. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk

Campingpas
Det er ikke nødvendigt at have campingpas eller andre medlemsskaber for at bestille ophold på Hasle Hytteby.

Cykeludlejning
Du kan leje cykler i receptionen. Priserne pr. cykel er:
· 1 dag: 85 DKK
· 2 dage: 170 DKK
· 3 dage: 225 DKK
· Ekstra dag: 40 DKK
· Hjelm: 30 DKK pr. person

Dyner/Sengelinned
Der er dyner og hovedpuder i lejligheden. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som du selv skal medbringe. Alternativt kan du leje en linnedpakke, bestående af lagen, hovedpude- og dynebetræk samt et stort og et lille håndklæde, til DKK 160,- per person. Husk gerne at forudbestille, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

Grill
Alle hytterne i Hasle Hytteby er ejet af individuelle privatpersoner, hvor nogle har grill til deres feriebolig, mens andre ejere ikke har ønsket at have en grill. Vi kan derfor ikke garantere, at der er en grill ved din hytte - men hvis der ikke er en grill, så er du altid velkommen til selv at medbringe en grill, hvis du ønsker at grille. Husk blot at tage hensyn til naboerne, når du griller. Vær opmærksom på, at du selv skal rengøre grillen efter dit brug.

Handicapforhold
Hytterne i Hasle Hytteby egner sig desværre ikke til kørestolsbrugere, da der er trin op til hytterne.

Hjertestarter
Vi håber ikke, at der bliver brug for den - men til din orientering hænger der en hjertestarter på bygningen hvor der er omklædning ved poolen i Hasle Hytteby. Dét giver lidt ekstra tryghed på ferien.

Hunde og Katte
Hunde og katte er meget velkomne i Hasle Hytteby. En del af vores hytter er således forbeholdt gæster med hunde eller katte. Ved din bestilling beder vi dig oplyse os, hvis du medbringer din 4-benede ven. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det 350 DKK at tage din hund eller kat med. Hvis du medbringer 3 eller flere hunde, er prisen 700 DKK. Prisen gælder for hele opholdet. Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt - du skal blot huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm

Indkøb
Hasle Hytteby ligger i umiddelbar tilknytning til Hasle Feriepark. Her finder du en kiosk, hvor der er et mindre sortiment af dagligvarer og husholdningsting. Udenfor sæsonen kan åbningstiderne være lidt kortere. Hvis du har behov for større indkøb, ligger Hasle centrum 1.200 meter væk. Her finder du blandt andet den lokale købmand samt Superbrugsen.

Internet
Der er adgang til gratis trådløst internet i fællesbygningen i Hasle Hytteby. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt internettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Køkkenudstyr
Feriehusene i Hasle Hytteby har et lille, men veludstyret køkken med køleskab (uden frostbox) - herunder service til 4 personer. Du behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende. I centerbygningen er der ligeledes et veludstyret køkken hvor der blandt andet forefindes et større køleskab med frostbox.

Minigolf
Pris pr. person kr. 20,-. Ved grupper på mere end 10 personer er personprisen kr. 15,00.

Multiarena
Hasle Hytteby har en sjov multiarena med hockey-, beachvolley-, fodbold- og basketbane. I receptionen kan du gratis låne hockeystave, bolde med videre.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i Hasle Ferieparks og Hasle Hyttebys fællesreception. Hvis du ankommer udenfor receptionens åbningstid, sørger vi for, at du alligevel kan få din nøgle. Det er således ikke noget problem, hvis du ankommer udenfor receptionens åbningstid.

Parkering
Der er gratis parkering i Hasle Hytteby. Parkeringspladsen ligger 15-100 meter fra feriehytterne.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre din hytte ved ankomst og afrejse - så er du altid sikker på, at ferieboligen er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i lejeprisen. Du skal således ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at inventaret er på sin plads, køkkenservicet er vasket op, samt eventuelt affald er afleveret i områdets miljøstation.

Strygejern
Du kan låne strygejern og strygebræt i receptionen - og det er selvfølgelig gratis for dig.

Swimmingpool
Som gæst på Hasle Hytteby kan du gratis bruge den flotte swimmingpool med tilhørende børnepool. Klorindholdet og filtrene i swimmingpoolen søger for, at eventuelle bakterier og vira bliver fjernet, så du og din familie trygt kan bade i poolen under jeres ophold.  

Vi forventer, at poolen er åben i hele sæsonen, men da vi følger lovgivningen og myndighedernes anbefalinger, kan der forekomme ændringer. Vi håber på din forståelse.

Vaskemaskine og Tørretumbler
Hvis du får behov for at vaske, har du mulighed for at leje vaskemaskine samt tørretumbler i receptionsbygningen mod et mindre gebyr. 

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir i dit feriehus. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestilling
Bestil din ferie på Hasle Hytteby ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.