Praktisk info - Hasle Hytteby

  • Prisbillige feriehytter
  • Hyggeligt miljø
  • Swimmingpool
  • Børnepool
  • Tæt på stranden
  • Beachvolley
  • Minigolf
  • Legeland
kort Hasle

Hasle Hytteby

Adresse
Hasle Hytteby
H.C. Sierstedsvej 2
3790 Hasle
Telefon-reception: 2967 8088
Telefon-booking: 5695 8566

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade feriehytten kl. 10:00.

Allergivenlige feriehytter
Alle feriehytterne i Hasle Hytteby er røgfrie. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du vælge en feriehytte, hvor der ikke har været hunde eller katte. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere en allergivenlig feriehytte til dig. Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Ankomstdage
Du kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er altså ingen faste ankomstdage, og du behøver som udgangspunkt ikke at leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du feriehytten til din rådighed fra kl. 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis du ankommer sent om aftenen.

Babypakke
Du kan gratis låne en babypakke bestående af: Høj stol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Udstyret henter du i receptionen på Hasle Hytteby. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling.

Bad
Lige ved feriehytterne (20-100 meter) ligger centerbygningen, hvor du finder tv-stue, storkøkken samt bad. Badet fungerer som på en campingplads - det vil sige, at du skal bruge poletter for at få varmt brusebad. Poletterne køber du i receptionen, og de koster 10 DKK. pr. stk.

Bestille flere feriehytter på én gang
Ønsker du at bestille flere feriehytter på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af én feriehytte via internettet og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange feriehytter som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere feriehytterne så tæt på hinanden som muligt.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25% af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus på Bornholm
Hvis du ønsker at køre med bus til Hasle Hytteby, skal du anvende busrute 1. Busrute 1 starter umiddelbart ved færgen i Rønne og har stoppested 250 meter fra Hasle Hytteby. Ved påstigningen på bussen skal du huske at oplyse til buschaufføren, at du ønsker at stå af ved Hasle Hytteby/Hasle Feriepark. Hvis du ønsker at køre fra Hasle Hytteby til Rønne, skal du anvende busrute 4. Køretiden fra Rønne til Hasle Hytteby er cirka 20 minutter. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk.

Campingpas
Det er ikke nødvendigt at have campingpas eller andre medlemsskaber for at bestille ophold på Hasle Hytteby.

Cykeludlejning
Du kan leje cykler i receptionen. Priserne pr. cykel er:
· 1 dag: 85 DKK
· 2 dage: 170 DKK
· 3 dage: 240 DKK
· 4 dage: 300 DKK
· 1 uge: 420 DKK

Dyner/Sengelinned
Der er dyner og hovedpuder i feriehytten. Sengelinned og håndklæder beder vi dig venligst om at medbringe. Alternativt kan du leje det i receptionen for 95 DKK for sengetøj og 35 DKK for håndklæder. Husk gerne at forudbestille, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

Handicapforhold
Hytterne i Hasle Hytteby egner sig desværre ikke til kørestolsbrugere, da der er trin op til hytterne.

Hjertestarter
Vi håber ikke, at der bliver brug for den - men til din orientering er der en hjertestarter i receptionen på Hasle Feriepark/Hytteby. Dét giver dig lidt ekstra tryghed på ferien.

Hunde og Katte
Hunde og katte er meget velkomne i Hasle Hytteby. En del af vores hytter er således forbeholdt gæster med hunde eller katte. Ved din bestilling beder vi dig oplyse os, hvis du medbringer din 4-benede ven. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det 250 DKK at tage din hund eller kat med. Hvis du medbringer 3 eller flere hunde, er prisen 500 DKK. Prisen gælder for hele opholdet.

Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt - du skal blot huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Dog er reglerne meget lempelige, når du "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm

Indkøb
Hasle Hytteby ligger i umiddelbar tilknytning til Hasle Feriepark. Her finder du en kiosk, hvor der er et mindre sortiment af dagligvarer og husholdningsting. Åbningstiderne er 07:30 til 10:30 og 15:00 til 20:00. Udenfor sæsonen kan åbningstiderne være lidt kortere. Hvis du har behov for større indkøb, ligger Hasle centrum 1.200 meter væk. Her finder du blandt andet den lokale købmand samt Superbrugsen.

Internet
Der er adgang til gratis trådløst internet i fællesbygningen i Hasle Hytteby. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt internettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Køkkenudstyr
Feriehusene i Hasle Hytteby har et lille, men veludstyret køkken - herunder service til 4 personer. Du behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende. I centerbygningen er der ligeledes et veludstyret køkken.

Minigolf
Pris pr. person kr. 20,-. Ved grupper på mere end 10 personer er personprisen kr. 15,00.

Multiarena
Hasle Hytteby har en sjov multiarena med hockey-, beachvolley-, fodbold- og basketbane. I receptionen kan du gratis låne hockeystave, bolde med videre.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i Hasle Ferieparks og Hasle Hyttebys fællesreception. Hvis du ankommer udenfor receptionens åbningstid, sørger vi for, at du alligevel kan få din nøgle. Det er således ikke noget problem, hvis du ankommer udenfor receptionens åbningstid.

Parkering
Der er gratis parkering i Hasle Hytteby. Parkeringspladsen ligger 15-100 meter fra feriehytterne.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre din feriehytte ved ankomst/afrejse - så er du altid sikker på, at hytten er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Når du bestiller via os, er rengøring altid inkluderet i din lejepris. Du skal derfor ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort. Rengøringen på Hasle Hytteby foretages med Svanemærkede/miljøvenlige rengøringsmidler.

Strygejern
Du kan låne strygejern og strygebræt i receptionen - og det er selvfølgelig gratis for dig.

Vaskemaskine og Tørretumbler
Hvis du får behov for at vaske, har du mulighed for at leje vaskemaskine samt tørretumbler i receptionsbygningen.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir og køkkenrulle i din feriebolig. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestilling
Bestil din ferie på Hasle Hytteby ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, elforbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter - og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.