Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Værelser - Green Solution House

  • Prisvindende hotel
  • Økologisk fokus
  • Grønt og bæredygtigt
  • Skov og Strand
  • Anmelderrost restaurant
  • Værelser og lejligheder
kort Rønne

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Green Solution House - Foyer

Indgangen til Green Solution House

Green Solution House - Mødefaciliteter

Grønt og Godt 
Du vil opleve en verden af nye grønne og bæredygtige løsninger, når du holder ferie på det 4-stjernede hotel Green Solution House i Rønne. Efter en omfattende ombygning indviede HKH Kronprins Frederik det "nye" grønne og bæredygtige hotel i april 2015 - og siden da er hotellet blevet populært blandt såvel ferie- som forretningsrejsende.

Årets byggeri i Danmark
I 2015 blev Green Solution House kåret til årets byggeri i Danmark. Og i 2016 var hotellet nomineret af Den Danske Spiseguide som "Årets bo- og spisested", ligesom hotellet i 2016 vandt EU's miljøpris.

Gourmetmad
Bornholm er kendt for sin gourmetmad, og Green Solution Houses kokketeam er blandt stjernerne på solskinsøens gourmetstjerne-himmel. Madmagasinet Gastro skrev i marts 2016: "Det æstetiske og det smagsmæssige kæmper om toppointene. Green Solution House er for alvor indtrådt i Bornholms Hall of Fame af fantastiske spisesteder". Glæd dig til lækker mad baseret på gode bornholmske råvarer, som i videst muligt omfang er økologiske. Derfor er Green Solution House naturligvis også økologisk certificeret.

Hånd-i-Hånd
Efter en lækker middag skal du tage din eneste-ene i hånden. En tur gennem den parklignende have er romantisk, men prøv også at gå de 300 meter gennem den lille skov til stranden foran Green Solution House. Stik tæerne i det varme sand. Nyd hinanden, mens solen langsomt går ned i havet foran jer - og så vil I hurtigt mærke, at Bornholm er skabt til kærlighed. 

Ladestandere til el-biler
Green Solution House har selvfølgelig ladestandere til el-biler.

Dobbeltværelse

Værelserne har gardiner, som renser luften

Værelserne er store og velindrettede

Flotte værelser
Alle hotellets værelser blev renoveret i 2014-2015. Værelserne er flotte, men du skal ikke forvente, at alt er nyt. Der er således mere bæredygtighed i at ombetrække slidte, men flotte danske designerstole med nyt økologisk betræk frem for at købe nye stole i Kina. Tæpperne og gardinerne på dit værelse er lavet således, at de renser luften. Det giver frisk luft - og en god nats søvn til dig. Værelserne er indrettet således: Entre med indgang til lyst og pænt badeværelse. Kombineret soveværelse og opholdsrum med skrivebord, tv, stor dobbeltseng samt arrangement med sofastole og udgang til en dejlig balkon med udsigt til skoven.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden. Du kan også maile info@teambornholm.dk eller ringe til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Familieværelse 4 personer

Familieværelse 4 personer - stue

Familieværelse 4 personer - soveværelse

Rummelige familieværelser
Alle hotellets familieværelser blev renoveret i 2014-15. Værelserne er rummelige og egner sig godt til familier og vennepar på tur. Værelserne indeholder nye og gamle møbler, da det er mere bæredygtigt at genbruge/ombetrække funktionelle designmøbler end at købe nye. Værelserne er indrettet med et entreafsnit, som indeholder lille praktisk te-køkken og indgang til stort flot badeværelse med dusch. Fra tekøkkenet kommer I ind i den rummelige stue, der har et hyggeligt sofaarrangement og spisebord samt udgang til et solrig terrasse. Fra stuen er der desuden adgang til to soveværelser, hvor det ene soveværelse har en dobbeltseng og det andet har to enkeltsenge, som kan skubbes sammen efter behov.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden. Du kan også maile info@teambornholm.dk eller ringe til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Familieværelse 4 personer - terrasse

Familieværelse 4 personer - soveværelse

Familieværelse 4 personer - badeværelse

Børn er også velkomne
Værelserne på Green Solution House er store, så der er god mulighed for at få lavet opredninger:
* 0-2 år: Gratis (baseret på, at barnet sover i forældrenes seng)
* 3-12 år: 200,- pr. nat inklusive morgenmad
* Over 12 år: 500,- pr. nat inklusive morgenmad

Rønne
Green Solution House ligger i Bornholms hovedstad Rønne. Når du vælger Green Solution House, kommer du derfor til at bo tæt på skov, strand og det skønne byliv i øens hovedstad. Læs mere om Rønne her.

Ferie som hjælper miljøet
De nye dele af Green Solution House er blandet andet bygget efter princippet vugge-til-vugge. Det indebærer, at alle bygningsmaterialer nemt skal kunne skilles ad og bruges i fremtidige byggerier. På den måde bliver der sparet på verdens råstoffer. De dele af de gamle bygninger, som man var nødt til at rive ned i forbindelse med hotellets ombygning, er blevet genbrugt i det nye byggeri - og de gamle termoruder er smeltet om og brugt til isoleringsmateriale i andre byggerier. Hotellets affald bliver via et specielt forbrændingsanlæg omdannet til nærende gødning, som kommer hotellets køkkenhave til gode. Der er solceller i terrasseglasset på dit værelse - dermed danner bygningen sin egen strøm. Oplev selv endnu flere sjove detaljer, når du besøger Green Solution House.

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden. Du kan også maile info@teambornholm.dk eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Besøg også gerne vores site Bornholmhotels, hvor vi har samlet alle vore hoteller på Bornholm.

Erichsens Gaard i Rønne

Stranden foran Green Solution House

Hjorths Fabrik i Rønne

Andre gæster siger:

Gode mødefaciliteter

"Gode mødefaciliteter og fin let servering til mødet. Kan trygt anbefale GSH til andre."

Jesper, 23-4-2018

Velsmagende gourmetmad

"Dejligt hotel med respekt for miljøet. Restauranten serverer virkeligt lækker og velsmagende gourmet mad. Retterne er store nok til at en voksen mand også bliver mæt."

Sindt, 18-1-2018

Super service

"Fantastisk lækker mad, og super service!"

Claus, 3-3-2018

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.