Værelser - Green Solution House

  • Prisvindende hotel
  • Økologisk fokus
  • Grønt og bæredygtigt
  • Skov og Strand
  • Anmelderrost restaurant
  • Flotte værelser
  • Beliggende på Strandvejen
kort Rønne
Værelserne på Hotel GSH er lyse og velindrettede

Værelserne på Hotel GSH er lyse og velindrettede

Sandstranden ligger lige neden for Hotel GSH

Sandstranden ligger lige neden for Hotel GSH

På Hotel GSH er græsslåmaskinen erstattet af får

På Hotel GSH er græsslåmaskinen erstattet af får

Hotel GSH ligger skønt lige ved skov, strand og by

Hotel GSH ligger skønt lige ved skov, strand og by

Skovstien ned til stranden

Skovstien ned til stranden

Slap af i loungen på Green Solution House

Slap af i loungen på Green Solution House

Grønt og Godt

Vil du holde ferie med grøn samvittighed? Vil du bo med en skøn beliggenhed i flotte værelser? Så vælg Hotel Green Solution House - i daglig tale kaldet "Hotel GSH" - der ligger skønt på Strandvejen i Rønne lige ved skov, strand og by. Læs mere om området ved hotellet her.

Det 4-stjernede hotel er et af Europas mest bæredygtige og miljømæssigt innovative hoteller. Hotellet har blandt andet vundet EU's miljøpris, ligesom hotellet er kåret som årets byggeri i Danmark. Hotellet er i vidt omfang bygget af genbrugsmaterialer samt efter vugge-til-vugge-princippet, som indebærer, at alle bygningsdele nemt skal kunne adskilles og genbruges i fremtidige byggerier, således at der bliver sparet på verdens råstoffer. Solceller skaber strøm til hotellet. Hotellets køkkenaffald bliver omdannet til biogas og nærende gødning, som kommer hotellets køkkenhave til gode. Hotellets bier laver honning til dit morgenbord. Den omkringliggende park er plantet for at opnå optimal biodiversitet. Dét er blandt andet sommerfugle og rådyr glade for. De benzinforbrugende græsslåmaskiner er erstattet af får. Gulvtæpperne og gardinerne på dit værelse renser luften, således at du sover bedre. Specielle lysindtag skaber mere dagslys, som gør dig gladere. Oplev selv endnu flere sjove detaljer, når du besøger Hotel GSH. - Og så skal vi ikke glemme, at Hotel GSH byder dig velkommen med flotte værelser og smilende service.

Økologisk mad

Restauranten på Hotel GSH er selvfølgelig økologisk certificeret, og du skal glæde dig til det store morgenbord, som er inkluderet i din værelsespris. Der er også lækre retter til såvel frokost som aften. I nogle perioder af året flytter Hotel GSHs kokketeam til søsterhotellet, Fredensborg Badehotel, som ligger 500 meter langs skovstierne fra Hotel GSH. Du er derfor altid tæt på en af øens bedste restauranter.

Hånd-i-Hånd

Efter en lækker middag skal du tage din eneste ene i hånden. En tur gennem den parklignende have er romantisk, men prøv også at gå de 300 meter ad skovstierne til stranden foran Hotel GSH. Stik tæerne i det varme sand. Nyd hinanden, mens solen langsomt går ned i havet foran jer...og I vil snart mærke smilet på jeres læber. Følelsen af rigtig ferie.

Trygheds-Garanti

Verden er blevet uforudsigelig. På Hotel GSH kan du købe ophold med Tryghedsgaranti, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Tryghedsgarantien samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Tryghedsgarantien her.

Værelser

Værelserne er indrettede med Skagerak møbler og Auping senge

Værelserne er indrettede med Skagerak møbler og Auping senge

Værelserne har balkon med udsigt til skoven eller naturområdet ved hotellet

Værelserne har balkon med udsigt til skoven eller naturområdet ved hotellet

Hotel GSHs værelser er indrettet i ny nordisk stil

Hotel GSHs værelser er indrettet i ny nordisk stil

Værelserne har udsigt til skoven eller parken ved Hotel GSH

Værelserne har udsigt til skoven eller parken ved Hotel GSH

Der er lækre plejeprodukter til rådighed

Der er lækre plejeprodukter til rådighed

Værelserne fra 2022 er bygge i træ

Værelserne fra 2022 er bygge i træ

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Flotte værelser
Alle hotellets værelser er renoveret i 2019 eller 2021. Tæpperne og gardinerne på dit værelse er lavet således, at de renser luften. Dét giver frisk luft - og en god nats søvn til dig. Den gode søvn bliver endnu bedre af, at Hotel GSHs værelser har lækre Auping-senge. Værelserne har denne indretning: Entre med indgang til lyst og pænt badeværelse. Kombineret soveværelse med Auping senge og opholdsrum med skrivebord, tv, elkedel, stor dobbeltseng samt arrangement med sofastole og udgang til en dejlig balkon med udsigt til skoven eller parken ved hotellet.

Stor morgenmadsbuffet (primært økologisk) er inkluderet i din værelsespris.

Børn er også velkomne
Værelserne på Hotel GSH er store, så der er god mulighed for at få lavet opredninger til extra personer:
* 0-3 år: 500,- pr. ophold inklusive morgenmad
* 4 år og opefter: Hotel GSH har et særligt 4-sengs-værelse. Værelset er indrettet i samme stil som vist på billederne. Kontakt os for pris og ledighed om 4-sengs-værelset på 56 95 85 66.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden. Du kan også maile info@teambornholm.dk eller ringe til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm. Besøg også gerne vores site Bornholmhotels, hvor vi har samlet de bedste hoteller på Bornholm

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.