Værelser - Green Solution House

  • Prisvindende hotel
  • Økologisk fokus
  • Grønt og bæredygtigt
  • Skov og Strand
  • Anmelderrost restaurant
  • Værelser og lejligheder
kort Rønne
Green Solution House - Foyer

Green Solution House - Foyer

Green Solution House

Green Solution House

Green Solution House - Mødefaciliteter

Green Solution House - Mødefaciliteter

Corona-Garanti
Green Solution House kan du bestille ophold med corona-afbestillingsret - vi kalder det "Corona-garanti", som sikrer, at du kan afbestille dit ophold frem til din ankomstdag og få din fulde indbetaling refunderet. Prisen er 195,- pr. booking.  Læs mere om corona-garanti her.

Grønt og Godt 
Du vil opleve en verden af nye grønne og bæredygtige løsninger, når du holder ferie på det 4-stjernede hotel Green Solution House i Rønne. Efter en omfattende ombygning indviede HKH Kronprins Frederik det "nye" grønne og bæredygtige hotel 2015 - og siden da er hotellet blevet stadig mere populært blandt såvel ferie- som forretningsrejsende. Hotellet ligger skønt. Du er tæt på byen. Skoven er lige foran dig - og går du nogle få hundrede meter langs skovstierne, kommer du til en dejlig sandstrand, der er en af Bornholms skjulte perler. Det er således næsten de lokale bornholmere og hotellets gæster, der kommer på stranden.

Green Solution House - i daglig tale kaldet Hotel GSH - har vundet mange priser for sin økologiske og bæredygtige drift - eksempelvis EU's miljøpris og titlen som Årets byggeri i Danmark.

Gourmetmad
Bornholm er kendt for sin gourmetmad, og Green Solution Houses kokketeam er blandt solskinsøens bedste kokke. Madmagasinet Gastro har eksempelvis skrevet: "Det æstetiske og det smagsmæssige kæmper om toppointene. Green Solution House er for alvor indtrådt i Bornholms Hall of Fame af fantastiske spisesteder". Restauranten har fokus på det italienske køkken - og råvarerne er primært økologiske. Derfor er Green Solution House naturligvis også økologisk certificeret.

Hånd-i-Hånd
Efter en lækker middag skal du tage din eneste ene i hånden. En tur gennem den parklignende have er romantisk, men prøv også at gå de 300 meter gennem den lille skov til stranden foran Hotel GSH. Stik tæerne i det varme sand. Nyd hinanden, mens solen langsomt går ned i havet foran jer...og I vil snart mærke smilet på jeres læber.

Parkering og ladestandere
Som gæst på Green Solution House kan du parkere gratis, lige ved hotellet. Green Solution House har ladestandere til el-biler.

Dobbeltværelse

Flotte værelser
Alle hotellets dobbeltværelser er renoveret i 2015-2019. Tæpperne og gardinerne på dit værelse er lavet således, at de renser luften. Det giver frisk luft - og en god nats søvn til dig. Den gode søvn bliver endnu bedre af, at Hotel GSHs værelser har lækre Auping-senge.

Dobbeltværelserne har denne indretning: Entre med indgang til lyst og pænt badeværelse. Kombineret soveværelse med Auping senge og opholdsrum med skrivebord, tv, elkedel, stor dobbeltseng samt arrangement med sofastole og udgang til en dejlig balkon med udsigt til skoven.

Stor primært økologisk morgenmadsbuffet for 2 personer er inkluderet i værelsesprisen.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden. Du kan også maile info@teambornholm.dk eller ringe til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Børn er også velkomne
Værelserne på Green Solution House er store, så der er god mulighed for at få lavet opredninger:
* 0-2 år: Gratis (baseret på, at barnet sover i forældrenes seng)
* 3-12 år: 200,- pr. nat inklusive morgenmad
* Over 12 år: 500,- pr. nat inklusive morgenmad

Rønne
Green Solution House ligger i Bornholms hovedstad Rønne. Når du vælger Green Solution House, kommer du derfor til at bo tæt på skov, strand og det skønne byliv i øens hovedstad. Læs mere om Rønne her.

Ferie som hjælper miljøet
De nye dele af Green Solution House er blandet andet bygget efter princippet vugge-til-vugge. Det indebærer, at alle bygningsmaterialer nemt skal kunne skilles ad og bruges i fremtidige byggerier. På den måde bliver der sparet på verdens råstoffer. De dele af de gamle bygninger, som man var nødt til at rive ned i forbindelse med hotellets ombygning, er blevet genbrugt i det nye byggeri - og de gamle termoruder er smeltet om og brugt til isoleringsmateriale i andre byggerier. Hotellets affald bliver via et specielt forbrændingsanlæg omdannet til nærende gødning, som kommer hotellets køkkenhave til gode. Der er solceller i terrasseglasset på dit værelse - dermed danner bygningen sin egen strøm. Oplev selv endnu flere sjove detaljer, når du besøger Green Solution House.

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden. Du kan også maile info@teambornholm.dk eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Besøg også gerne vores site Bornholmhotels, hvor vi har samlet alle vore hoteller på Bornholm.

Erichsens Gaard i Rønne

Erichsens Gaard i Rønne

Stranden foran Green Solution House

Stranden foran Green Solution House

Hjorths Fabrik i Rønne

Hjorths Fabrik i Rønne

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, elforbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter - og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.